Anti Palma Crew Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Не знам ни шта бих коментарисао у вези ове треће серије, стварно лепи пејзажи, природа да одмориш око, овце блеје, шума зелена, вода бистра, небо плаво, одлична реклама за туризам у Србији. Можда једино то да ми није јасна улога Радка Полича. Да ли је он испао честит војник, или издајник, или шта ли је појма немам, тотално је недоречена прича. Како сам ја скапирао он није хтео да преда заставу Јездићу, већ је предао свом нареднику... Негде сам прочитао да је касније баш та застава стигла до Равне Горе када је подигнут устанак... Тако да ми не испада издајник, мада шта знам, ја то разумео као неку "командну одговорност"... Оно што ће мени бити интересантно, је породица која се прати... Таралић, чини ми се... И више сам него сигуран да ће један брат у четнике, а други у партизане... То је у ствари било највеће наше страдање... (Чак имам такав случај у рођеној породици) Благовесник је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Све похвале Милославу Самарџићу на коментарима серије. http://www.pogledi.rs/treca-epizoda-ravne-gore-cetnici-su-tu-samo-da-puste-brade/ "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шоне Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Не знам ни шта бих коментарисао у вези ове треће серије, стварно лепи пејзажи, природа да одмориш око, овце блеје, шума зелена, вода бистра, небо плаво, одлична реклама за туризам у Србији. Можда једино то да ми није јасна улога Радка Полича. Да ли је он испао честит војник, или издајник, или шта ли је појма немам, тотално је недоречена прича. Како сам ја скапирао он није хтео да преда заставу Јездићу, већ је предао свом нареднику... Негде сам прочитао да је касније баш та застава стигла до Равне Горе када је подигнут устанак... Тако да ми не испада издајник, мада шта знам, ја то разумео као неку "командну одговорност"... Оно што ће мени бити интересантно, је породица која се прати... Таралић, чини ми се... И више сам него сигуран да ће један брат у четнике, а други у партизане... То је у ствари било највеће наше страдање... (Чак имам такав случај у рођеној породици) Нажалост много наивних Срба је страдало на тај начин. И дан данас нам се историја понавља јер ништа нисмо научили. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 s moje strane,svaka cast glumcima po meni su maestralni.nemam neko misljenje o seriji inace. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Tako je , Milena . Što je sigurno - sigurno je . Glumci zaista jesu (uglavnom) vrhunski . Malo me nervira Radko Polič (dobro , malo više) , ni sam ne znam razlog , ali mi je čovjek totalno antipatičan (još iz doba onih ex-yu filmova , tipa Balkan Expres) . Još uvijek ni sam ne znam kako bih opisao seriju , mada je za moj ukus suviše statična . Ne volim takve serije , ali dobro , priča mi je najbitnija stvar u svakom umjetničkom ostvarenju , pa tako i u ovoj seriji . Nadam se da će me ponovo zainteresovati kao što sam bio zainteresovan pred prikazivanje prve epizode . Nadam se ... "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 и Радко је одличан.Ни ја га нисам подносила,али за неког ко има 71 г добро се држи и добро глуми Караконџула је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Чудан је зато што је скоро па увек глумио негативца... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Malo me nervira Radko Polič "Хајде, реци Штефици, колико пута си се пел` на Триглав...- Седеминпетдесет!" Зосима and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Vas boli istina koju je pukovnik Slovenac (Ratko Polič) izrekao u posednjoj epizodi, ta rečenica je smišljena da upozori Srbe, da im se po ko zna koji put dešava identična stvar i po ko zna koji put Srbi su zatečeni i ginu za obraz, a po pravilu ostanemo i bez g...ce i bez obraza NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Ау,какав морал и код краља и код Драже...ако изузезмо флерт уче комунисте и сељанчице,мисим да форумска четничка екипа,може овога пута бити потпуно задовољна... feeble, Ignjatije and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Пустио сам сузу кад је револуционар пружио петокраку на длан младој сељанчици... Pontifex Emeritus, Ignjatije and Баба је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Али...поклони јој млади револуционар ђавољу канџу...пардон, петокраку... Та ми је сцена најдирљивија. Мислим, прописно ми је издирала желудац. Баба, Aquilius Cratus and Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Боља ова епизода од предходне. Нема шта. Посебно ми се свиђа како је чича Дража приказан Пустио сам сузу кад је револуционар пружио петокраку на длан младој сељанчици... Ухххххх. Потресна сцена. Имам кући сличну. Играо сам се као клиња са њом глумећи патризана. Тата не даје да се баци. feeble је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Мало сам се радовао коментарима и дебати али овде више нема о чему да се дебатује и шта да се коментарише. Серија ће ускоро постати мета свеопштег исмевања, али Бајића то не занима, он је паре народу узео. Караконџула, feeble and Number15648 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Штета што син Драган не игра улогу млађег Бајића. Њему баш лежи да каже: "чичааа" :Д feeble, Баба, Ignjatije and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука