Odahviing Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Уреду , можда нису специјални ефекти на највишем нивоу , али наведите ми и један наш филм који је у задњи петнаестак година имао било какве специјалне ефекте.Ја не гледам филм ради специјалних ефеката , а сувише је рано давати неке оцене на основу одгледане само две епизоде. Ја не разумем ту логику да све што се уради код нас дочека се на " нож". Овде пљуште критике , уреду , али када се нешто критикује ред би било да се напише шта би требало да се уради да би ова серија била боља ? Nisam rekao da mora da ima specialne efekte, ali ako ih već ima red je da se urade kako treba, a nakon toga sam napiso da to i može da se razume, zbog manjka para itd. A nabrojao sam par stvari koje su mi se još sviđale. A prva epizoda treba da bude najbolje od skoro svih narednih, treba da ubedi publiku da nastavi da gleda, da odgleda i drugu i treću itd. Šta bi trebalo da se uradi, da ne bude u fazonu selo gori nego da se da nekom ozbiljnom čoveku da je uradi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Ono što sam ja video je nešto tipa, pa najobičnije serije i to loše serije. Mislim smatrao sam ovo za neki ozbiljan projekat koji će da bude vredan gledanja, uglavnom daleko ispod mojih očekivanja. Па када је то ова парти(зан)јска РТС, у свом веку урадила ?? Никад и никад и неће... Сетите се само оног јадног ''Боја на Косову'' - какава екипа, какав догађај, .. а какав ''филм'' .. Та кућа и у свом називу не каже да је СРПСКА ТВ, него инсистира да је Радио телевизија Србије! И то не било какве .. него некакаве европске србије .. Тако да .. ко није до сада разуемо да су код нас партизани и даље, а биће још дуго, монополисти на ''здрав'' разум и елитизам ..сам је крив што се надао нечм другом ... Саучешће.. Дуња је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 1. Ја не разумем ту логику да све што се уради код нас дочека се на " нож". 2. Овде пљуште критике , уреду , али када се нешто критикује ред би било да се напише шта би требало да се уради да би ова серија била боља ? Oво под један пре свега није тачно .. код нас је чешћа пракса да се све дочека са неком предрасудом да је најбоље на свету па онда следи разочарење .. и ниподаштавање.. А ово под два је бесмислено .. јер серија је урађена и као такву је гледамо .. и све што је јавно мора бити спремно на критику .. тако да ..нема друго .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Вечерас у серији Радко Полич. Занимљиво је учешће Словенаца у Равногорском Покрету, тачније ЈВуО. Полич рече у вестима да је добро што ће изаћи на видело и та истина о Дражи Михаиловићу... не знам на шта мисли, но видећемо. ( Радош би требао да ми плати колико му рекламирам овај серијал). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шоне Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Ја не разумем ту логику да све што се уради код нас дочека се на " нож". Овде пљуште критике , уреду , али када се нешто критикује ред би било да се напише шта би требало да се уради да би ова серија била боља ? Барем је овде изнето толико критика да можеш извићи из контекста шта би требало да буде промењено. Јел читаш ти или само пишеш? Барем да је лепо и истинито обрадио чињенице са све познатим историчарима па ајде него... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шоне Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 А ево свраке се гађају хахаха е Далиборе Далиборе је.. те сценарио. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Shvatio sam da je najbolji dio ove serije kada se prikazuju oni arhivski snimci . Istorija , brate ! feeble, Баба and kordun је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Наравно да читам. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Страшно ме нервира ово развлачење. Док гледам серију, гледам још један филм и сурфујем по интернету. Баба and kordun је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 ( Радош би требао да ми плати колико му рекламирам овај серијал). Mozda da ti da neku ulogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Reporterske neuvezane scene.... Ovo možemo da gledamo samo mi koji smo zaguljeni našom istorijom i mukom,drugi neko se načisto smori... Kraljevina pala,Beograd sravnjen sa zemljom,al slavlje ne prekida... Bitno da su svrake stradale ,još ne viđe švabu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Појавила се и Радојка... Јел зна неко,где ће син Драган да иде у четнике или партизане? Она два брата са села су већ виђени на супротним странама... Дакле,Дража се појављује у следећој епизоди... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Vi više ni filmove ne možete da gledate. Bolje i da ne gledajte nego da gledate tako na pola oka. Nakon treće epizode serija me je još više privukla. Ima neki svoj ritam koji je prijatan i neopterećujući. Obrađuje korz prizmu nekih sporednih likova u toj ratnoj drami, suštinu srpske nesloge i stradanja. Brat ne priča sa bratom, ali zajedno rade zemlju. Poručnik koji se vraća u devastirani dom. Div heroj koji se brine o devojčici i sukobljava sa pijanom bagrom dezertera. U sledećoj epizodi će se pojaviti pukovnik Mihailović pa će tek onda krenuti lavina komentara. Odlična serija. Bravo gospodine Bajiću. Hvala vam. Милан Ракић, Зосима, Ненад Р. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Јел зна неко,где ће син Драган да иде у четнике или партизане? Како изгледа, оде он у педофиле... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Како изгледа, оде он у педофиле... Их бре,где ти оде,па зар ниси провалио да је то ћерка оног официра са Дорћола! NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука