Jump to content

Равна Гора -дебата о серији на РТС-у

Оцени ову тему

Препоручена порука

Штета што син Драган не игра улогу млађег Бајића. Њему баш лежи да каже: "чичааа" :Д

:))  Јој кад само помислим на такву сцену. ЛОЛ  :))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 648
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

"Држава Косово" ће прогласити да је успешно организовала изборе и да су Срби регуларно учествовали на изборима, турске серије галопирају раме уз раме са "реалним" представама, Бајић напунио џепове...

Лаку ноћ Србијо, било је лепо познавати те....

Подели на овим сајтовима

Е,жискар,ајде иде бедачи негде другде, смараш ... :fik:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Кад почиње нови серијал "Игра престола" ?

Зна ли неко?

Шта ти сад не ваља ? ne_shvata

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ау,какав морал и код краља и код Драже...ако изузезмо флерт уче комунисте и сељанчице,мисим да форумска четничка екипа,може овога пута бити потпуно задовољна... :smil443643319dc3d:

Ти нас ниско држиш

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Шта ти сад не ваља ? ne_shvata

Исто што и на почетку с тим што сам овај пут више био на нету него гледо серију, чак сам стигао да обавим и телефонски разговор са пијаним црквеним појцем.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Каква Батајница Радоше  :fmqmtx:

Није ваљда ту омануо , а где је био 6 ловачки пук стациониран?

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Није ваљда ту омануо , а где је био 6 ловачки пук стациониран?

Тамо где се данас "шире" "Рода" и "Идеа"... "Дојно поље" на Бежанији... То је место старог земунског аеродрома... Ту је базирала једна група, док је друга била у Крушедолском Прњавору...

Подели на овим сајтовима

Врћај нам паре Радошеее! :Д

А писало је да РТС има проблема да исплати плате (неке прича се и астрономске...) радницима због трошкова за снимање овога...

Подели на овим сајтовима

- Прва ваздухопловна ловачка бригада, која је у свом саставу имала Шести и Други ловачки пук. Команда бригаде са 8 авиона у саставу 702. ескадриле за везу је према распореду била у Земуну. Штаб Шестог ловачког пука и једна ваздухопловна група (32. ловачка група) са три ескадриле (103.,104. и 142. ловачка ескадрила) Месершмита (Ме-109) је била распоређена на аеродрому Крушедол. Укупно су имали 27 авиона Ме-109. Друга ваздухопловна група (51. ловачка група) овог пука са једном ескадрилом (102. ловачка ескадрила) Ме-109 (10 авиона) и две ескадриле (161. и 162. ловачка ескадрила) са шест авиона Икарус (Ик-3), базирала је на земунском аеродрому. Укупно дакле 43 авиона. 

https://www.pouke.org/forum/topic/25670-југословенско-краљевско-ваздухопловство-у-апр/?p=831262

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...