Jump to content

Pravoslavna draga Saveta... :)

Препоручена порука

LOL ponudio sam joj ali nije htela da pogleda... ja se povukoh u molčanije a ona u tv-gledanije 1324_womens 1324_womens 1324_womens

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

LOL zamisli to ... otac Sava, otac Pantelejmon i draga Saveta.... hahahah smejem se naglas

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ja se povukoh u molčanije
jesi li jos u molcaniju ili nastavljas da pomazes forumasima.....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

jesi li jos u molcaniju ili nastavljas da pomazes forumasima.....?

u molčaniju sam privatno a na forumu sam mnogoglagoljiv, ipak je Saveta i javna ličnost 1324_womens

• Волим 1

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Треба да се постави банер при врху за ово, као за о.Саву и о.Пантелејмона.  :D

LOL zamisli to ... otac Sava, otac Pantelejmon i draga Saveta.... hahahah smejem se naglas

Ево га... Набрзака! Може то и боље...

wer_zps1b8a8be2.jpg

Подели на овим сајтовима

Драга Савета, је ли заиста могуће да је Чак Норис једном дошао двапут? Колико бисте оценили ниво ваше досаде од један до десет? :Djoooj

:fik: Рођен намргођен!

Подели на овим сајтовима

Mos li se ovde dobiti neko picance, kaFucino, za meze ili samo  odgovore na razna velika i mala pitanja? :D :D :D

naravno bratiću... možemo ti ponuditi obilje raznih vrsta kafa, 100 posto arabiku, robustu itd. ipak, predlažem domaću, tursku i rahat lokum kao i keselicu. Živeli!

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

naravno bratiću... možemo ti ponuditi obilje raznih vrsta kafa, 100 posto arabiku, robustu itd. ipak, predlažem domaću, tursku i rahat lokum kao i keselicu. Živeli!

Super onda cemo drugi put po jevropski kaFucino.

kahva.jpg 567776-bigthumbnail.jpg

Подели на овим сајтовима

Драга Савета, је ли заиста могуће да је Чак Норис једном дошао двапут? Колико бисте оценили ниво ваше досаде од један до десет? :Djoooj

Dušane silni,

hvala vam za ovo obraćanje. Saveta je polaskana da joj se jedna takav vladar obratio. Naravno da je moguće da je Čak noris jednom došao dva puta... Iza Čakovih super-moći (nemojte mi reći da to ne znate) stoji veliki savremeni optinski duhovnik, Serafim Swarovski koji kombinacijom raznih kristala pomaže Norisu da bude to što jeste.  Na skali od 1 do ateisti Srbije... cenim da sam ipak malkice iza pomenutih- to što se dosade tiče. 1324_womens

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

2496827374_1d1be46779.jpg

ako neko voli, imamo i u srebrnoj varijanti

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

2496827374_1d1be46779.jpg

ako neko voli, imamo i u srebrnoj varijanti

А `ел има полумесец и звезда на дну филџана? Ја само такву кахву "признајем" :)

Подели на овим сајтовима

normalno... nisi valjda mislio da Saveta služi iz jeretičkih šoljica, bez polumeseca i zvezde. ES-SELAM ALEJKUM WE RAHMETULLAHI WE BEREKATUHU

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...