JESSY Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 zgodno je to kako neki žele da ojačaju veru al se ne odriču od večeru јој драга Савета, опет си ме прочитала....опет знаш мој проблем.....па како да се решим тако великог греха....? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Ја морам признати да никад нисам био Моцартов фан,те самим тим и ова тема ми је бљак. Поготово ако се узме у обзир његово бунт и пребег са овог форума и оснивање другог. Сад се као вратио и хоће да буде ортак са свима, а то је дошло до тога да ево сад њега питате шта желите,а он ће својом проницљивошћу и духовитошћу да удовољи вашој,а ви његовој сујети... И знам шта сад следи,ти си Зосима овакав-онакав,вазда ти нешто смета и слично, а ја сам само искрен, а ви као прави хришћани волеће те ме и оваквог,зар не :bleh: ... Ленка*, Дејан, Gordana . and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Ovde ni Saveta ne pomaže... Ленка*, Anette, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Волимо те Зоске генерацијо.....па и ти волиш нас без обзира на "Каладонт" и сл. Каки смо - да смо- наши смо. Gordana ., Никола Поповић, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Ја морам признати да никад нисам био Моцартов фан,те самим тим и ова тема ми је бљак. Поготово ако се узме у обзир његово бунт и пребег са овог форума и оснивање другог. Сад се као вратио и хоће да буде ортак са свима, а то је дошло до тога да ево сад њега питате шта желите,а он ће својом проницљивошћу и духовитошћу да удовољи вашој,а ви његовој сујети... И знам шта сад следи,ти си Зосима овакав-онакав,вазда ти нешто смета и слично, а ја сам само искрен, а ви као прави хришћани волеће те ме и оваквог,зар не :bleh: ... Наравно да не. Јер ми смо само Хришћани у покушају. "а ја сам само искрен" је толико уобичајен речник код Србаља кад хоће да истерају неку своју "правду" да је практично већ постала узречица. _______________________________________________________________________________________ Него и пре него си све ово написао ( а тиме си ми покварио питање које сам намеравао поставити Моцију) имадох питање за Моца-салвету: Како подићи ниво читаности једног форума и како направити од њега врло посећен форум? Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Драга Савета, Који је најбољи начин за одвићи дете од памперса, тј, обучити га за вољну употребу ноше, па онда и њц шоље? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Наравно да не. Јер ми смо само Хришћани у покушају. "а ја сам само искрен" је толико уобичајен речник код Србаља кад хоће да истерају неку своју "правду" да је практично већ постала узречица. Ок,покушавај и даље,можда ти једном и успе,имаш сву моју подршку :good2: Искреност је дар,таленат,није узречица... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Како подићи ниво читаности једног форума и како направити од њега врло посећен форум? Драги Жељко, Жељо, Жељахудине... не знам да ли мислиш на било који форум или на православни форум... У сваком случају, није лоше кренути од садржаја. Ако то средиш - кренеш на фејслифтинг сајта... кад то средиш почнеш да продубљујеш теме и да рекламираш форум свуда... на крају, свакако ће ти недостајати пара да све то испратиш а форум ће, парадоксално, бити посећенији него што мислиш. Ако ниси задовољан одговором, можеш да преформулишеш питање, Савета зна зашто! Баба је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Ок,покушавај и даље,можда ти једном и успе,имаш сву моју подршку :good2: Искреност је дар,таленат,није узречица... Најобичнија поштапалица самоуверених Србаља садашњице са потпуним одсуством смиренија и самосагледавања... Иначе слаб си партибрејкер једини ти је успех у томе што је ово хришћански форум па су људи по религиозном убеђењу/навици склони да одустану брже него на световњачким форумима. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Драги Жељко, Жељо, Жељахудине... не знам да ли мислиш на било који форум или на православни форум... У сваком случају, није лоше кренути од садржаја. Ако то средиш - кренеш на фејслифтинг сајта... кад то средиш почнеш да продубљујеш теме и да рекламираш форум свуда... на крају, свакако ће ти недостајати пара да све то испратиш а форум ће, парадоксално, бити посећенији него што мислиш. Ако ниси задовољан одговором, можеш да преформулишеш питање, Савета зна зашто! Можел неки женски аватар, бар на овој теми? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Драга Савета, Који је најбољи начин за одвићи дете од памперса, тј, обучити га за вољну употребу ноше, па онда и њц шоље? МиланеБ, Савета је некоћ такође чувала ситну дечицу! Дозволићу себи да ти одговорим апофатички јер у поменутом случају ништа благоразумно не делује. Немојте га уцењивати али му немојте ни нудити награде. Дете не сме да мисли да акт чревопражњења треба да буде награђен Барнијем нпр. или киндер јајетом јер ће те сутра одрати кад пође у школу или се први пут пољуби. Немојте га дуго држати на ноши иу пустати му цртаће! То никако. Немојте се превише надати да ако све ово испуните дете почне да каки. И има још једна ситница... молите се... много. Увек се сетите речи блаженог старца - Увек много причајте Богу о својој деци а мало деци о Богу. Уз овакав третман , дете ће за коју годину постати узоран грађанин који редовно иде у тоалет. Ваша Савета Милан Б, Плутон, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Да се надовежем на Жељково питање: Зашто није успео православни мотивациони кловн форум? Где мислиш да је била грешка,и колико је твоја грешка,као један од оснивача. И каквим сте се мотивима водили да се уопште појави. Хвала . Баба and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 живот је јасан... или брак или манастир... све између тога је губљење времена и глумљење православља... шта мислите о овој пароли..господине w.a.mozart w.a.mozart and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Најобичнија поштапалица самоуверених Србаља садашњице са потпуним одсуством смиренија и самосагледавања... Иначе слаб си партибрејкер једини ти је успех у томе што је ово хришћански форум па су људи по религиозном убеђењу/навици склони да одустану брже него на световњачким форумима. Србаљи имају једну узречицу,лупаш ко максим по дивизији... Дај бре потруди се,ја волим критике на мој рачун, али не овако бесмислене... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 живот је јасан... или брак или манастир... све између тога је губљење времена и глумљење православља... шта мислите о овој пароли..господине w.a.mozart Поштовани, најлепше хвала за питање којим сте ме вратили у далеку 1998. годину. Скоро исте речи упутио ми је блаженопочивши игуман манастира Студенице, отац Јулијан. Провео сам извесно време у Студеници, дружећи са са монасима и искушеницима и заиста, делује да је тако како кажете. Чак сам сигуран да је тако. Оба пута, и брак и манастир, воде ка Њему... изабрах први. Ипак, ваша финална констатација је нејасна па молим да је продубите... да ли је у питању својеврсна критика Саветине рубрике или сте нешто друго имали на уму? Мислим на глуматање православља. Ваша Савета Raymond Red Reddington and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука