w.a.mozart Написано Новембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Где си Савета , нешто те дуго нема да делиш савете . w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Пошто назирем Штрауса јуниора на "малом екрану", ево једног текс`а https://www.pouke.org/forum/topic/36769-%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%99-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D1%88-%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B5-%D0%BE%D0%B4-100-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%83-%D0%B1%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80/ w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 oh welcome my dear Sveta .......where have you been for so long...? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 here, there, and everywhere : ) Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Где си Савета , нешто те дуго нема да делиш савете . e pa sad svi dele savete a niko ih ne prima Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 e pa sad svi dele savete a niko ih ne prima da, bas tako.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 e pa sad svi dele savete a niko ih ne prima Сто бабица , килаво дете , нема ништа без тебе Савета. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 @@w.a.mozart, sta mislis, hoce li povratak Seselja uticati na nas duhovni zivot...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 @@w.a.mozart, sta mislis, hoce li povratak Seselja uticati na nas duhovni zivot...? LOL mislim da će uticati na broj plakata koje ovih dana jedni besomučno lepe a drugi još besomučnije skidaju Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 mislim da će uticati na broj plakata koje ovih dana jedni besomučno lepe a drugi još besomučnije skidaju :fmqmtx: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 @@w.a.mozart, Драга Савета, Зашто људи варају, па онда још и лажу? Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Зашто људи варају, па онда још и лажу? добро питање.....једва чекам одговор, драга Савета..... Срђан Ранђеловић and pahulja је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Postovana , Moje brige su zaista osnovane.Nadam se da ces i ti uspeti da shvatis moje strepnje. Vidis,Saveta,vidis ovu decu sto skacu u vodu za casni krst.Sta ih pokrece na tu aktivnost ? Nije li to riskantno ? Odakle i od kada potice ovaj obicaj ? Da li rec o celicenju ili su motivi na nekom visem,duhovnom nivou ? Da li b i i ti mila moja pustila svoje dete u tu ladnu vodu da mu stradju organi i da se prehladi,da navuce upalu pluca i da ga udari promaja na toj vetrometini ? Kako mladima objasniti da nije sve onako kako oni misle i kako se zanose ? A zanose se,zato sto su mladi,zato sto nista ne znaju da misle. Popovi se voze u limuzinama,a oni da skacu,pa to je kontradiktorno,to je skandal i samo zaludjeni i naivni mogu da prihvate to kao neku realnost i ne daj Boze potrebu. Izvini,molim te sto sam se ovako raspisala.Morala sam da otvorim dusu.Ko ce da ti kaze ,ako ne Arsenijina Baba Divna. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Hvala što si oživela temu, slatkice moja. Odgovoriću sutra jer sam krenula na spavanje. Iskolačih oči igrajući candy crush soda sagu a to za nas starice nije zdravo. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука