Jump to content

Pravoslavna draga Saveta... :)

Препоручена порука

Где си Савета , нешто те дуго нема да делиш савете .  :D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

oh welcome my dear Sveta :smil443643319dc3d: .......where have you been for so long...?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Где си Савета , нешто те дуго нема да делиш савете .  :D

e pa sad svi dele savete a niko ih ne prima

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

da, bas tako....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Сто бабица , килаво дете , нема ништа без тебе Савета. :D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

@@w.a.mozart, sta mislis, hoce li povratak Seselja uticati na nas duhovni zivot...?   :)))

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

@@w.a.mozart, sta mislis, hoce li povratak Seselja uticati na nas duhovni zivot...?   :)))

LOL mislim da će uticati na broj plakata koje ovih dana jedni besomučno lepe a drugi još besomučnije skidaju

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

mislim da će uticati na broj plakata koje ovih dana jedni besomučno lepe a drugi još besomučnije skidaju
7896634 :fmqmtx:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

@@w.a.mozart,

Драга Савета,

Зашто људи варају, па онда још и лажу?

Подели на овим сајтовима

Зашто људи варају, па онда још и лажу?
добро питање.....једва чекам одговор, драга Савета..... :945729:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Postovana ,

Moje brige su zaista osnovane.Nadam se da ces i ti uspeti da shvatis moje strepnje. Vidis,Saveta,vidis ovu decu sto skacu u vodu za casni krst.Sta ih pokrece na tu aktivnost ? Nije li to riskantno ?

Odakle i od kada potice ovaj obicaj ?

Da li rec o celicenju ili su motivi na nekom visem,duhovnom nivou ?

Da li b i i ti mila moja pustila svoje dete u tu ladnu vodu da mu stradju organi i da se prehladi,da navuce upalu pluca i da ga udari promaja na toj vetrometini ?

Kako mladima objasniti da nije sve onako kako oni misle i kako se zanose ? A zanose se,zato sto su mladi,zato sto nista ne znaju da misle.

Popovi se voze u limuzinama,a oni da skacu,pa to je kontradiktorno,to je skandal i samo zaludjeni i naivni mogu da prihvate to kao neku realnost i ne daj Boze potrebu.

Izvini,molim te sto sam se ovako raspisala.Morala sam da otvorim dusu.Ko ce da ti kaze ,ako ne Arsenijina Baba Divna.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Hvala što si oživela temu, slatkice moja.  Odgovoriću sutra jer sam krenula na spavanje. Iskolačih oči igrajući candy crush soda sagu a to za nas starice nije zdravo.

• Волим 1

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...