Милан Ракић Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Драга моја! Како да помиримо плот са нашом кршћанском стварношћу? `ел смемо да навијамо и будемо судионицима СП у Бразилу, обзиром на наше кршћанске корене!? Пошто се све то претворило у Билдерберге и остале "теорије завере" ПРАШТАЈ! Плутон, w.a.mozart, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Драга моја! Како да помиримо плот са нашом кршћанском стварношћу? `ел смемо да навијамо и будемо судионицима СП у Бразилу, обзиром на наше кршћанске корене!? Пошто се све то претворило у Билдерберге и остале "теорије завере" ПРАШТАЈ! Opraštam od srca! Ja se nerviram samo kad naši igraju i još ne mogu da prebolim onu utakmicu s Ganom https://www.youtube.com/watch?v=eiq_k9zhFEk pošto naši ne igraju, gledaću i uživati. Plot je tu, bez obzira na fudbal tako da... samo lagano. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 А `ел грех да навијамо за `рвате и "Змајеве"!? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Opraštam od srca! Ja se nerviram samo kad naši igraju i još ne mogu da prebolim onu utakmicu s Ganom https://www.youtube.com/watch?v=eiq_k9zhFEk pošto naši ne igraju, gledaću i uživati. Plot je tu, bez obzira na fudbal tako da... samo lagano. Какво је говедо овај Кузмановић... Извини за овај неприкладни упад у тему. Милан Ракић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Какво је говедо овај Кузмановић... Извини за овај неприкладни упад у тему. Ма хвала тебра! Ал` свакаквих питања има!? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Inače, Ronaldinja smatram za direktnu Božiju intervenciju u cilju povratka lepote i slobode u fudbal Драшко, Милан Б, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Ka' cemo na pivo? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Ka' cemo na pivo? Ako ne ranije, onda u Novom Jerusalimu Данче*, Џуманџи, Панарет and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Ма хвала тебра! Ал` свакаквих питања има!? Нисам баш скапирао овај пост. За шта хвала? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Mala muzička preporuka od Savete Данче* је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Draga Saveta, ja necu da postavljam pitanja, jer pitanja koja mene muce su uglavnom sumorna i zamorna, i prestala sam da ocekujem na njih odgovor (bar od ljudi). Npr. ne razumijem kako to ljudi uspijevaju da zive bez vjere, kakve to odgovore sebi daju o smislu svega i pitaju li se uopste (a mora da se pitaju, makar i nesvjesno, nepitanjem....). No, vjerovatno je to samo jos nesto sto ja ne razumijem. Ja bih da te pohvalim (ali cik da se ne gordis ) za tvoj trud ovde u ovim zanimljivim i duhovitim razgovorima, u kojem nesumnjivo i uzivas, na radost sviju, a na slavljenje dara rijeci u kome ucestvujes, i umnozavas ga, da se pokaze bogatstvo Darodavca. 8086.gif w.a.mozart and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Npr. ne razumijem kako to ljudi uspijevaju da zive bez vjere, kakve to odgovore sebi daju o smislu svega i pitaju li se uopste (a mora da se pitaju, makar i nesvjesno, nepitanjem....). No, vjerovatno je to samo jos nesto sto ja ne razumijem. Извињавам се Савети што упадам и теби Дијана што се мешам. Мислим да не треба да се питамо таква питања. Верујем да има људи који "не верују" али немају проблем са смислом јер воле. Имају много љубави, и истовремено немају мржње. Захвални су и пружају уточиште, разумевање, љубав, топлину........(списак подугачак)И исто тако, морам да признам, верујем, да ће се пре они наћи Тамо где сви треба да тежимо, него многи од нас екстра верујућих. Сад ми се чини, да сам више утехе и срца нашао код неверујућих него код верујућих. 8086.gif Дијана извини, нисам имао намеру да те критикујем него сам добио мотив да напишем. Жика, Саша од Москве, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Drasko - ne, savrseno si u pravu, nego ja nesto zakeram i sumnjam za sebe vise... Mislila sam na situaciju kad covjek ostane bez svega, pa i te ljubavi, i te radosti, ako nema bar tu vjeru, onda je izgubljen... nije vazno ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Drasko - ne, savrseno si u pravu, nego ja nesto zakeram i sumnjam za sebe vise... Опуштено Ди! Ко зна ко је у праву, битно да се лепо дружимо Дијана. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Рада., Agaton Vuzman, SoniaAPA1 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука