Jump to content

Да ли перете веш недељом?

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Ma ko prica o pravljenju mafina i sitnim kolacima. Pricamo o odnosu dvoje odraslih ljudi, licnoati koje su svaka za sebe drugacije i razlicite a onda se nadju. I spoje. Ostalo ide po dogovoru, dogovor se pravi shodno vama buducim dvoma. A ko ce da nosi metlice od miksera a ko da menja slavinu je sustinski nebitno. I sad nemoguce znati jer jos nemas svoju sopstvenu zenu nego fantaziju iste. Ne mozes unapred da kazes ja nikad necu to i to. Ko zna sta nosi dan sta noc. Niti je to stvar ono sedi zena sa drugaricama i prica jaoj ma onaj djapa je super al ne zna da pravi puslice necu njega. Mislim daj malo ozbiljnosti. Niko ne kaze zena ce da se setka okolo i zapiveda a jadan dzapa da pravi kompote. Nego cete se uklapati spram obaveza, mogucnosti, zelja, potreba. Jos kad dodju deca. Ihaj pa zamisli dete tvoje rodjeno ti potrazi palacinke, zena ti lupam trenutno odsutna i ti ces sta, reci detetu nono tata nece kecelju da stavi nono, to je mamin poso, il ces uzeti i ispeci mu palacinke? 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Одговори 415
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Јелена011 радије ћу три торте да направим него палачинке да печем палачинке, наузалудније прављење посластице у историји посластица, још кад ми поједу пола док се пеку... :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Јелена011 рече

I sad nemoguce znati jer jos nemas svoju sopstvenu zenu nego fantaziju iste.

Najviše mudrosti o braku na ovom forumu sam se načitala od ljudi koji braku nisu ni primirisali :smeh1:. E ti što vole da filosofiraju...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Јелена011 рече

Ma ko prica o pravljenju mafina i sitnim kolacima. Pricamo o odnosu dvoje odraslih ljudi, licnoati koje su svaka za sebe drugacije i razlicite a onda se nadju. I spoje. Ostalo ide po dogovoru, dogovor se pravi shodno vama buducim dvoma. A ko ce da nosi metlice od miksera a ko da menja slavinu je sustinski nebitno. I sad nemoguce znati jer jos nemas svoju sopstvenu zenu nego fantaziju iste. Ne mozes unapred da kazes ja nikad necu to i to. Ko zna sta nosi dan sta noc. Niti je to stvar ono sedi zena sa drugaricama i prica jaoj ma onaj djapa je super al ne zna da pravi puslice necu njega. Mislim daj malo ozbiljnosti. Niko ne kaze zena ce da se setka okolo i zapiveda a jadan dzapa da pravi kompote. Nego cete se uklapati spram obaveza, mogucnosti, zelja, potreba. Jos kad dodju deca. Ihaj pa zamisli dete tvoje rodjeno ti potrazi palacinke, zena ti lupam trenutno odsutna i ti ces sta, reci detetu nono tata nece kecelju da stavi nono, to je mamin poso, il ces uzeti i ispeci mu palacinke? 

@Djapa

Чак ће и жена да пита што не зовеш кума да идете на концер Бјесова :) нпр.

Дакле Ђапа, слушај Јелену !:ok:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

@Јелена011 радије ћу три торте да направим него палачинке да печем палачинке, наузалудније прављење посластице у историји посластица, још кад ми поједу пола док се пеку... :D

Ово је најслађе.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Ђапа не плачи, није брак мардељ, немој да те лажу.:smeh1:

Nije... u mardelju ima više bliskosti, seksa i bolja je hrana...  ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Јелена011 рече

ama necu da pravim nista bre nikad, kuhinja me ne interesuje niti ce :D sta ti nije jasno, sta si zapela  :D:D 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

Ja sam ubeđena da Rapsodija pravi najbolje palačinke na svetu. Ti si samo lenja :))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

пере се веш недељом и имају колаче :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Нека нека...нисам заинтересован. Брак је супер.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Ja sam ubeđena da Rapsodija pravi najbolje palačinke na svetu. Ti si samo lenja :))

немам ништа против, нека дође и код мене да направи :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Djapa рече

ama necu da pravim nista bre nikad, kuhinja me ne interesuje niti ce :D sta ti nije jasno, sta si zapela  :D:D 

Какав си ти папучар у развоју.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...