Jump to content

Која вас песма дирне до суза?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

пре 34 минута, Tavita рече

Ма риба откида како каверује и пјева...

Мене је куп`ла 14. марта пре две године, када је изашла на подијум у центру "Сава" и дрхтавим гласом се обратила публици говорећи како је хтела да откаже концерт, али јој то организатори нису дозволили...

Затим је позвала присутне, да најмање што могу, минутом шутње, на неки начин одају почаст Драји, Мехи, Миладинчету, Ђуки, Мирославу, Џеваду и беби, ђулу у мајке - Шахину...

Подсећам да у том тренутку, још по неки пасји медији у Србији нису објавили да се срушио хеликоптер...

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Милан Ракић рече

Мене је куп`ла 14. марта пре две године, када је изашла на подијум у центру "Сава" и дрхтавим гласом се обратила публици говорећи како је хтела да откаже концерт, али јој то организатори нису дозволили...

Туга је то била...

За Амиру сам сазнала 2013. кад је наступала на Џез фесту у Салцбургу. Тад сам почела да је слушам. Годину дана потом, моја професорка и пријатељица, Марина је сасвим случајно преко пријатељице упозна у Холандији. Оно, прича у суперлативима о њој. Скроз нормална, ведра, опуштена жена. Шега. Ушле су у комуникацију и капирање на прву. Тако да ми је својом причом пренијела позитивно мишљење о њој као особи. А и стварно кад слушаш њене изјаве, увијек је одмјерена.

И ове године, 27. октобра је у Салцбургу на Џез фестивалу :)http://salzburgjazz.com/event_3_759.html

Ко буде ишао, нека ме зове да шизимо :)

Подели на овим сајтовима

Оно кад изађеш на бину, причаш о томе како си пратеће музичаре малоприје срео и нешто сте - малоприје - навјежбали; додаш да имаш трему, а потом растуриш...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
To the crowd
To the world
You were so dry
And with the token bird I made
Send it to fly right to your side
With the broken wing you sailed
Oh like winter in July
A barren river wide
I'll pray for the flood
To wash on you
It's here I'll be with you

Well if the birds can reach the sky
To this land I'll be with you
Till the Sun bursts from your side
With my hands I reach to you
When you think your chance is passing by
When you blow your Moon away
I'll bleed like the reed
Fall with your knife
It's here I'll be with you

I'll fall...
Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...