Blaža Željko Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Данче*, Kaludjerovic Sreten and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 "Where Are We Now?" - As long as there's sun As long as there's sun As long as there's rain As long as there's rain As long as there's fire As long as there's fire As long as there's me As long as there's you Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Миловановић Маја Младенка је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 I'm not crying No I'm not.. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 14, 2016 Пријави Подели Написано Април 14, 2016 Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 14, 2016 Пријави Подели Написано Април 14, 2016 Toše <3 <3 <3 jos da nije u ovom groznom studiju nego negde na nekoj lepoj poljani u narodnoj nosnji-savrsenstvo! Данче* and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 14, 2016 Пријави Подели Написано Април 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=RhkST4GAj_g Luis / Ne kuni me, ne ruži me majko / Караконџула and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 14, 2016 Пријави Подели Написано Април 14, 2016 Alex Clare / Three hearts / Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 Još jedno ostvarenje, meni dragog, Boža. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука