Иван Ивковић Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Ао, опет! Не мож' круг у цик зоре! Хоћу данас да згужвам дан да не би дан згужвао мене! Иван Ивковић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Ао, опет! Не мож' круг у цик зоре! Само један кружић од раног јутра.Немо да ме грдиш. Згужвајмо дан роде! Ај ваља се још једна за самоутепство. bangin Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Anathema - Shroud Of False + Lost Control Данче* and Дуња је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 15, 2015 Пријави Подели Написано Јул 15, 2015 https://youtu.be/otLb37tzk5c?t=57m54s "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 23, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=RhkST4GAj_g Kaludjerovic Sreten, Ayla and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 Suncokret54, Лапис Лазули and Плутон је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 @, Иване ти ли си? Заљубљеник далеког истока Мени је једна слична дотакла најдубље дубине мога бића. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Иване ти ли си? Да, дивно звучи. Премда су ово пре Монголи или Тувинци. Ако те занима то препоручио бих ти састав "Хуун Хуур Ту". Дали су нарочито добре резултате са кинеским женским хором "Ангелите". Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука