lab_man Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 priča o prostoj, bogobojažljivoj prosečnoj srpskoj ženi sa sela, koju život nije mazio. Rasplače me, kad god je čujem, a istovremeno mi i da snage kada mi je teško... http://www.youtube.com/watch?v=7wPsU-6o-0Y nana, Дијана. and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fotina444 Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Данче* and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Plac Andjela.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 ПИСМО МАЈЦИ Још си жива, ти старице моја?Жив сам и ја. Поздрављам те, знај!Нек се зари колибица твојаи над њоме неизречни сјај. Мени пишу, да тајећи зебњубрижна тужиш за мном сваки дан,да излазиш на друм ко у шетњу,увијена у стари кафтан. Да у плавом сутону те мучичесто иста и слика и кут -тобож да ме у кафанској тучиударио нож сред срца љут. Ништа, мајко! Смири се из тија,То је грозно бунило, јад нем,Нисам тако очајна бекријада не видим тебе, а да мрем. Као некад, ја сам и сад нежани једино сањам све о томда ме прође јад, црн, неизбежан,и да што пре дођем дому свом. Вратићу се кад олиста грањенаше баште, када букне све.Не буди ме ти тад у раздањеко но осам лета што си пре. О, не буди одсањани шумор,не узбуђуј то што се не зби, -одвећ рани губитак и уморпружи мени живот што не бди. И не учи да се моли. Брајко,к старом нема повратка, па крај.Ти једина радост си ми, мајко,и једини неизречни сјај. Заборави ти на своју зебњу,и не тужи за мном сваки дан.Не излази на друм ко у шетњу,увијена у стари кафтан. Јесењин Дијана., nana, Vladimir Vlada and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Pismo majci Jesi l živa, staričice moja? Sin tvoj živi i pozdrav ti šalje. http://www.youtube.com/watch?v=G5zgdxSseCM Дуња је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Balkanika , "Plava ptica". "Moj Bog ima plave oči,moj Bog je protiv kraljeva noći,da letim kao drugi tražim pravo,sklopiću ruke i misliti plavo..." Inner Truth, Arsenija and Predrag S. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Predrag S. Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Balkanika , "Plava ptica". "Moj Bog ima plave oči, moj Bog je protiv kraljeva noći, da letim kao drugi tražim pravo, sklopiću ruke i misliti plavo..." imam Dejavu :fmqmtx: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Јесу то лепа извођења, али више волим да прочитам. Шербеџија је за мој укус нешто театралнији него што би требао да буде, можда грешим, мада сам жена, а жене никада не греше! . Ипак је боље када смо Јесењин и ја насамо. А и Николај је покидао. Хвала, Дијана. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Јесу то лепа извођења, али више волим да прочитам. Шербеџија је за мој укус нешто театралнији него што би требао да буде, можда грешим, мада сам жена, а жене никада не греше! . Ипак је боље када смо Јесењин и ја насамо. А и Николај је покидао. Хвала, Дијана. Bar u formi da bude po zamisli teme; a ti si je svakako uozbiljila A ja volim zvučni zapis, Šerbedžija je majstor! ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сунчица. Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 e ovo je kad stavis srce u pesmu i u nacin kako je pevas Саша од Москве and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сунчица. Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=99uAzb8h10U Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука