Данче* Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=UAOxCqSxRD0 Сунчица. and ivona је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 sad me seti Dana na Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Данче*, Саша од Москве and Сунчица. је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 Марш на Дрину ------------------------------------ Пој, пој, Дрино, причај роду миКако смо се храбро борилиПевао је строј, војев'о се бојКрај хладне водеКрв је текла, крв се лилаДрином због слободе И ова фотографија Мученика - Лидија Миленковић, Никола Поповић, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 Дијана. and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 Марш на Дрину ------------------------------------ Пој, пој, Дрино, причај роду ми Како смо се храбро борили Певао је строј, војев'о се бој Крај хладне воде Крв је текла, крв се лила Дрином због слободе И ова фотографија Мученика - preduhitrila si me, jer sam sinoc razmisljala da li bi ova pjesma odgovarala - mislim da tema nije zamisljena ovako, ali... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 Марш на Дрину ------------------------------------ Пој, пој, Дрино, причај роду ми Како смо се храбро борили Певао је строј, војев'о се бој Крај хладне воде Крв је текла, крв се лила Дрином због слободе отографија Мученика - ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 ova tjera suze na oci i da je o bilo kom boju... Данче* and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Pesma koja me dirne..i uz koju uvek zaplacem..je pesma koju zapeva osoba koju puno volim..A ja kao ostala deca zelim majku i oca svog a ja kao ostala deca zelim samo topli dom...A ta voljena osoba je ostala bez roditelja..kada je bila mlada.. Дијана., Саша од Москве, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 poneka ljubav mozda vrijedi bola moja i tvoja vise ne.... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 kog' me Boga za tebe pitaju.... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Pesma o keruši. Дуња and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука