Gordana . Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Najinteresantnije kreće na 1:21....pokret glavom, kosa koja čini čuda. Mislm da je to presudno.Taj dio sam, da ne pertjeram, vraćala pet puta...nevjerovatno. Е ја кад бих почела тако да млатим стомаком звекнула бих неког случајно у комшилуку. Што се теме тиће, а да занемаримо генерацијски јаз, јуродиви је био неодољив за васпитачица типове као што сам то ја. Ayla је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Е ја кад бих почела тако да млатим стомаком звекнула бих неког случајно у комшилуку. Eeeee, a ja aко хоћу да цунами поплави Њујорк, само то исто треба да урадим на обали Португалије Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Ако нас ЦИА чује, послаће антитерористичку демократску јединицу за сузбијање стомачних терориста који својим цупкањем угрожавају безбедност америчких реднека на Флориди. Лидија Миленковић, Јадранка-Дервента and Баба је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Ако нас ЦИА чује, послаће антитерористичку демократску јединицу за сузбијање стомачних терориста који својим цупкањем угрожавају безбедност америчких реднека на Флориди. winter Mис'ииииш...и ЦИА чита Поуке ?! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 malo ekstremno privatno pitanje Mилена КШ and dvabu је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 ...помало офтопик... Може ли два партнера одједном? Пошто ми треба још двоје за преферанс... Остављам да ми се сами јаве, може и овде јавно, не мора на пп Зосима, Ignjatije, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Е овако да се и ја изјасним: По свему ономе што сам ја до сада видјела, прочитала и сл. мислим да би супер парови били Зоске и Гоца, јер су ми јако слични по одабиру музике, стајлинга, а и мислим да се у мишљењима подударају и Огло и Ајла, за њих двоје не знам зашто, али контам да би били баш супер, супер пар. :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: Oglo and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Е овако да се и ја изјасним: По свему ономе што сам ја до сада видјела, прочитала и сл. мислим да би супер парови били Зоске и Гоца, јер су ми јако слични по одабиру музике, стајлинга, а и мислим да се у мишљењима подударају и Огло и Ајла, за њих двоје не знам зашто, али контам да би били баш супер, супер пар. :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: Биљче, нећу се млого мешам, али тема је кога бисте ЗА СВОГ ПАРТНЕРА. Ето, ја се иако ожењен изјаснио (спрам потреба и интересовања) па то очекујемо и од оних који хоће за себе рећи... Шта`ш, прави смо војаџери, једва чекамо да видимо и чујемо Ignjatije, Биљана and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 @@Јанко, @@Биљана, Бикси, у праву је Јанко ( мада ми, жене, волимо да проводаџишемо, и мислим да си направила добру комбинацију ). Нееегооооо....не рече нам кога нашег ђувегију би ти изабрала ? Биљана је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Биљче, нећу се млого мешам, али тема је кога бисте ЗА СВОГ ПАРТНЕРА. Ето, ја се иако ожењен изјаснио (спрам потреба и интересовања) па то очекујемо и од оних који хоће за себе рећи... Шта`ш, прави смо војаџери, једва чекамо да видимо и чујемо Накнадно сам то видјела и би касно да се исправим Мислила сам да је тема оно, типа "упари форумаше" Јанко је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Нееегооооо....не рече нам кога нашег ђувегију би ти изабрала ? Еееееееее.............једног лијепог! Једног много лијепог Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 malo ekstremno privatno pitanje што...? ако Господ зна, зар је важно шта ће мислити људи....мислим, можемо и ми да сазнамо..... Јанко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Огло и Ајла, за њих двоје не знам зашто, али контам да би били баш супер, супер пар. Огло је леп човек,има леп осмех, само да среди ту "јединицу" и каменац, и мислим да би би одличан пар са Кеком . sqny, dvabu, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Огло је леп човек,има леп осмех, само да среди ту "јединицу" и каменац, и мислим да би би одличан пар са Кеком . ) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 @@-Владимир-, ovo neki rasistički komentar? keka је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука