JESSY Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 где ли овог нађе.... :laugh: 0110_hahaha Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Ovako ja igram :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Zavisi koji Igrala sam dugo orijentalni, ali sam nažalost morala da prekinem zbog obaveza oko fakulteta. Sad igram za sebe, pred ogledalom, da ne bih zaboravila makar osnovne stvari. Najsrećnija sam bila dok sam igrala. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Плешемо ли? Испољавамо покретом сједињени са ритмом и мелодијом? Хајмо полако... keka, Данче*, LISA and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Биљана, Лапис Лазули, Сунчица. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 keka, snebivljivi maslacak, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Сунчица., Биљана and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Неко стварно воли ово: Јелина је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Мало наличја: http://youtu.be/1YOCmAvTnoU Биљана, Никола Поповић and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Јелина and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 http://youtu.be/08E8-Am95mE Биљана, Данче*, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Биљана and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=57J1PeRG-x4&feature=share&list=SPFoXuMEqMvj3YCL-x7Tpjv4vx5oI4xzOJ Ayla and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука