Јелина Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Јелина је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 @@Oglo, Мада овде Carmina Burana само смета. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 @@Oglo, Мада овде Carmina Burana само смета. Jeste, to je onaj treći, nebitno koji ali to je već stvar vjerovatnoće mogućnosti "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 @@Јелина, možeš biti tu ili negdje drugdje Јелина је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Jeste, to je onaj treći, nebitno koji ali to je već stvar vjerovatnoće mogućnosti нисам баш сигурна да сам те схватила možeš biti tu ili negdje drugdje све ми постаје важније: "бити ту". Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 нисам баш сигурна да сам те схватила nema prepreka, ima samo prilika evo za postavljača teme, da ne zamjeri što http://www.youtube.com/watch?v=XqCIrAhF_zE Јелина је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 nema prepreka, ima samo prilika фин филтер за препреке evo za postavljača teme, da ne zamjeri što zatrpah temu постављач теме је гостољубив Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Samo da vam se javim... :4869: http://youtu.be/NIbJJi9GHms Плутон, Oglo and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Dugo mi je trebalo da shvatim rečenicu - Kad naučiš da plešeš tango sama osjetićeš sebe, tek tada se predaješ partneru...pustiš da te vodi ne on, već ono što osjeća dok pleše. Јелина, keka and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Ko pleše bolje? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 @@Zayron, ти ваљда знаш шта си овим хтео да постигнеш... Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Salsa (u prevodu-sos) koristi se kao naziv za kombinaciju različitih karipskih plesova (son, rumbu, mambo, cha-cha, merenge...) i postoje različit stlovi poput: kubanskog, portorikanskog, NY, LA... Meni omiljena je salsa cubana uz afro rumbu i mambo varjacije. Moram pomenuti da je plesni klub "Havana" jedan od svjetskih šampiona u ruedi. Јелина је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Lego Dance... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука