domestos Написано Децембар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Куп Србије и Квалификациони турнир у латиноамеричким и стандардним плесовима одржаће се у Бачкој Тополи 18. децембра спортска хала ОШ. "Чаки Лајош" финале по распису почиње у 20:00 па ако неко може нек погледа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 ...данас доста људи иде на разне врсте плеса....нарочито млади.... ...да ли и ви идете....?....волите ли да играте....? ...или волите да посматрате друге како играју....? ...коју врсту плеса највише волите? ines је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Ухватим се за уши и играм .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Ухватим се за уши и играм .smesko. а што тако брате....?зар није лепше ухватити особу супротног пола и уживати у плесу....? ines, Dejan_kv, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 :) Obožavam da igram, sve od kola do rock&rolla, ako ne igram, onda cupkam, u svakom slučaju imam pundravce . Na žalost nikada nisam učila da igram... ines, Драшко, keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Волим све што има везе са музиком па тако и плес! Волим валцер и танго! Валцер као нешто и знам да плешем, али танго не знам! Мада ја те плесове волим више због сиболике коју они носе него због тога што би их нешто хтјела да научим! :) Увијек ме учење плеса подсјети на овај цртић :) Милан Б, Снежана, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 http://youtu.be/8OkoQv9Onoc dancedance тај рад! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Obožavam da igram, dada Na žalost nikada nisam učila da igram... никад није касно.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Da, volim, i to mnogo...., ali sam graciozna bas ovako Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 а што тако брате....? зар није лепше ухватити особу супротног пола и уживати у плесу....? Наравно да је љепше crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Da...uživam u standardnom i latino plesu, mada... moji favoriti su i dalje rumba i salsa cubana. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Da...uživam u standardnom i latino plesu, mada... moji favoriti su i dalje rumba i salsa cubana. А српско коло ? kolo2 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Naravno sve koreografije od Vardara pa do Triglava...i to uvežbano. Number15648 је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука