DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Dvostruke obmane nisu iskljucene... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Jedna nova faza u ponašanju bahatih je da upoznaju tlačene sa modelima svog delanja. (<< primeri: ima ih puno u poslednje vreme). Podčinjeni nemaju mnogo prostora. Stoga: skloniti tajnost prvima ne stvara više problem plus druge vodi u još veću apatiju i mirenje. (<< primer je druga poruka gore). Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 А прочитајте и његову књигу о трансформацији. Каже да сваки човек на ћелијском нивоу има способност да се преобразу у шта год жели. Али не нешто филозофски или метафизичке, него на пример у јагуара. Више о томе овде. Претпоставио сам да је неки хохштаплер, али ово је баш у коску... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ja sam se pre zanosio ovim pricama,knjigama tipa "Komitet 300" i slicno...I onda skapiram da ja tu bukvalno ne mogu nista da uradim,ne mozemo ni svi mi zajedno.Jednostavno,postoje neke,vec napravljene sine po kojima svet mora da ide,jedino sto ja mogu je da se trudim da sebi i svojim bliznjima lsto bolje organizujem zivot,sve ostalo je,po meni,prazna prica. Niko nije ni rekao da treba da idemo u vrhovni stab aspida i da ih pometemo, ali ono sto mozemo i trebamo da uradimo je da ocistimo svoje dvoriste. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 А `ел овај Перкинс суделовао и у оном "Цајтгајсту"? И нико не зна да одговори? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Jedna nova faza u ponašanju bahatih je da upoznaju tlačene sa modelima svog delanja. Podčinjeni nemaju mnogo prostora. Stoga: skloniti tajnost prvima ne stvara više problem plus druge vodi u još veću apatiju i mirenje. Jeste videces apatije kad ne budu imali da isplate penzije... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 И нико не зна да одговори? Јесте, то је тај. Погледај под филмографија. На крају ће да обрлати ове наше православчине да је хришћанство измишљотина. А они би све поверовали само да се нађе кривац за стање у друштву. Grizzly Adams, Justin Waters and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Niko nije ni rekao da treba da idemo u vrhovni stab aspida i da ih pometemo, ali ono sto mozemo i trebamo da uradimo je da ocistimo svoje dvoriste. I da li nam ovaj tekst i slicni ovakvi moze biti od koristi u tom poduhvatu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Јесте, то је тај. Погледај под филмографија. На крају ће да обрлати ове наше православчине да је хришћанство измишљотина. А они би све поверовали само да се нађе кривац за стање у друштву. Захваљујем. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 @Deki Na to pitanje je vec odgovoreno. Nije rec o vanzemaljcima sa planete Nibiru... Evo ovde odgovori https://www.pouke.org/forum/topic/28987-ekonomska-kriza/ samo sto vidim nema nijedan lajk niti komentar, stvarno su jake metode aspida koje deluju tako da se ljudi mire sa zlom. Znaci apatija koju i ti nesvesno i nenamerno zastupas... al dobro kad dogori onda cemo se naprasno osvestiti. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 I da li nam ovaj tekst i slicni ovakvi moze biti od koristi u tom poduhvatu? Наравно да може,па сам си рекао да су шине већ постављене,а овде добијаш одговор ко управља локомотивом ! Твој проблем што си прво наивно и екстремно веровао свим заверама,а сада не верујеш у ништа,што је опет наивно... DYNABLASTER and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 @Deki Na to pitanje je vec odgovoreno. Nije rec o vanzemaljcima sa planete Nibiru... Evo ovde odgovori https://www.pouke.org/forum/topic/28987-ekonomska-kriza/ samo sto vidim nema nijedan lajk niti komentar, stvarno deluju metodi aspida koji deluju tako da se ljudi mire sa zlom. Ako budem mogao kasnije pregledacu. Evo i tebi jedan odgovor http://www.youtube.com/watch?v=91CGA_Js7SU najvise mi se svidja ovaj deo: "Ali jednog dana shvatio sam foru ja sam sitna riba u ovom plavom moru" ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Како год радио и шта год причао дотични господин на неком другом животном пољу (није ни чудо што је радио са тим сојем људи, обзиром на његово "духовно усмерење") остаје чињеница да оно што је радио и искуство које нам преноси, није искључиво само његово, већ о томе сведоче многи политичари, политиколози, економисти, новинари, геополитичари, политички аналитичари, људи из света бизниса и финансија, итд, итд...На крају крајева, иоле информисан, промишљајући и образован човек, који прати свакодневицу и има жељу за суштинским упознавањем позадине појединих очигледних дешавања, види шта се заиста дешава и из ког разлога. Ignjatije, DYNABLASTER, Зосима and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Jeste sitna je jedna riba, kad je jato druga je prica. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Наравно да може,па сам си рекао да су шине већ постављене,а овде добијаш одговор ко управља локомотивом ! Твој проблем што си прво наивно и екстремно веровао свим заверама,а сада не верујеш у ништа,што је опет наивно... Gle,ja sam rekao da sam se zanosio (zanimao) tim stvarima,nisam rekao da sam svemu tome verovao. Ali eto,preporucujem ti knjigu Komitet 300,ako nisi procitao,pa ces videti koja mehanizacija,inace stara nekoliko vekova je u pitanju.Ja ne bih legao na tu prugu bas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука