Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Испада бре да су овде људи сасвим глупи,и стално им товаре ту причу,како смо сами криви за све...а ратовали смо бранећи се,гинули,дизали буну против власти и дахија, измењали све могуће власти и ништа ?! Тако испада... Ми брате ништа нисмо променили. Мењали смо само ове маскоте што се сликају за новине, а систем имамо исти као пре два`ес година. Људи бре,немојте ми рећи да су Николић и Вучић преко ноћи схватили да морају изаћи из радикала, и напрасно променили политику! Они су схватили да више у Србији нема шта да се краде и да морају да се обезбеде "са стране". Тол`ко... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Све назови хришћани, а само кукају за (туђим) парама. Цару царево... Ми смо позвани да све распродамо и узмемо крст свој, зашто се онда сви жале када им неко узме то што свеједно треба да дају? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Књига у ПДФ формату: ЛИНК http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Читајте бре књиге како да будете успешни, да нешто направите, да зарадите... То је битно и корисно. Каква је корист од теорија завере? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Nisu to teorije zavere. A korist je da se ljudi osveste sta im se desava pred nosom, a da toga nisu ni svesni, i da reaguju na pravi nacin. Od tih tvojih knjiga nema leba dok god traje ova opsada. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Читајте бре књиге како да будете успешни, да нешто направите, да зарадите... То је битно и корисно. Каква је корист од теорија завере? Ово није теорија завере,већ конкретна (не)дела,због којих не можемо и не да нам се да будемо успешни ,да зарадимо ... Имам једно питање за тебе: Како се добија исељеничка виза за целу породицу из Србије за САД ? Знамо да неки раде десетину година да би добили папире,како је теби успело ? Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Читајте бре књиге како да будете успешни, да нешто направите, да зарадите... То је битно и корисно. Може. Дај неки линк. Али на сербиан ленгвиџ. Завршио сам менаџмент (вишу) и то ми не постављај. Дај нешто друго. Каква је корист од теорија завере? Велика. Скидаш наочаре које други жели да ти стави и да кроз њих посматраш свет. Тако гледаш дешавања у овом свету реално, каква јесу а не како би други желели да гледаш. На завере нас упозорава сам Господ Исус Христос. Док је живео и био на земљи, и после кроз Откровење и Свете Оце. И нису то само теорије. Наравно да има теорија завера које су смешне и нереалне. Ово су чињенице завера, а не теорије завера. Ђуро Станивук and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 А `ел овај Перкинс суделовао и у оном "Цајтгајсту"? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ово није теорија завере,већ конкретна (не)дела,због којих не можемо и не да нам се да будемо успешни ,да зарадимо ... Нема то никакве везе, све и да је истина. Можемо да будемо успешни и да зарадимо, треба да променимо неке ствари код себе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Велика. Скидаш наочаре које други жели да ти стави и да кроз њих посматраш свет. Тако гледаш дешавања у овом свету реално, каква јесу а не како би други желели да гледаш. Овде управо стављаш наочаре и гледаш свет онако како неки желе да гледаш - да све зависи од "државе" и да треба да будеш роб. Скинути наочаре значи схватити да си слободна личност која има права да живи свој живот како жели и да ти они не требају уопште. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Нема то никакве везе, све и да је истина. Можемо да будемо успешни и да зарадимо, треба да променимо неке ствари код себе. Мислиш да променимо државу?! DYNABLASTER, Ђуро Станивук, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Мислиш да променимо државу?! Naravno. Da odemo iz onih država koje bivaju uništavane u one koje uništavaju Ignjatije, Зосима, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Naravno. Da odemo iz onih država koje bivaju uništavane u one koje uništavaju Али Бетмене,тамо влада закон тржишта,свако ко ради,може да заради мало,па још више,па највише... Следеће године у ово време,бићемо милионери,мој бато ! Volim_Sina_Bozjeg and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Иначе, његова књижица је бестселер. А прочитајте и његову књигу о трансформацији. Каже да сваки човек на ћелијском нивоу има способност да се преобразу у шта год жели. Али не нешто филозофски или метафизичке, него на пример у јагуара.Више о томе овде. Дакле, човека је вероватно, дружећи се са шаманима, обузео зао дух и не зна шта прича. Може ли човек, који црпи своју мудрост из сатанске науке да збори право? Његове књиге су написане у том духу и православни не треба да их читају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ja sam se pre zanosio ovim pricama,knjigama tipa "Komitet 300" i slicno...I onda skapiram da ja tu bukvalno ne mogu nista da uradim,ne mozemo ni svi mi zajedno.Jednostavno,postoje neke,vec napravljene sine po kojima svet mora da ide,jedino sto ja mogu je da se trudim da sebi i svojim bliznjima lsto bolje organizujem zivot,sve ostalo je,po meni,prazna prica. Grizzly Adams and Милан М. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука