Jump to content

Ispovest ekonomskog ubice: Kako se ekonomski ubijaju male zemlje

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Наравно да може,па сам си рекао да су шине већ постављене,а овде добијаш одговор ко управља локомотивом !

Твој проблем што си прво наивно и екстремно веровао свим заверама,а сада не верујеш у ништа,што је опет  наивно...

Upravo to, Zeitgeist i jeste projekat dvostruke obmane iliti dvostrukog alibija.

Ista stvar sa MP-om sto sam lol kaze: red istine, red lazi...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Gle,ja sam rekao da sam se zanosio (zanimao) tim stvarima,nisam rekao da sam svemu tome verovao.

Ali eto,preporucujem ti knjigu Komitet 300,ako nisi procitao,pa ces videti koja mehanizacija,inace stara nekoliko vekova je u pitanju.Ja ne bih legao na tu prugu bas. :)

Zato pravoslavlje i smeta jer belezi dogadjaje.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Завера - која је наш главни проблем - је у Београду, није у Бриселу или на Вол Стриту.

У праву си,и то у кнеза Милоша ,број не знам ,али је у питању америчка амбасада...

Тамо и Дачић и Вучић иду по задатке, тј добију тему ,и онда ураде писмени,па дођу да их чика амер оцени...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Zato pravoslavlje i smeta jer belezi dogadjaje.

Ma ovo je pisao Amerikanac,Dzon Kolman se zove.Lik je radio po tim obavestajnim sluzbama i opisuje razne dogadjaje od namestenih atentata,preko dovodjenja Bitlsa i hipi kulture da bi se napravio sto veci medjugeneracijski jaz u moralnom smislu,pa sve do americkih intervencija po svetu.Zanimljivi su mi pogotovo bili delovi koji opisuju kako se iz Indije prevozio opijum pod pricom da je u vagonima caj.To je bilo jos pre 2,3 veka,pominje se i ogromna kolicina novca koju je tada Britanska kruna prisvajala samo od toga.Da ne pominjemo nalazista dijamanata po Africi i tako dalje.

Za to vreme,nas su ovde pritiskali Turci,nismo imali ni za hleba i sad mi ocemo da dozemo neku bunu.Ajte,molim vas :)

Подели на овим сајтовима

У праву си,и то у кнеза Милоша ,број не знам ,али је у питању америчка амбасада...

Тамо и Дачић и Вучић иду по задатке, тј добију тему ,и онда ураде писмени,па дођу да их чика амер оцени...

Sad ih premestaju na Dedinje,da vidis kakvo je zdanje kao Pentagon :D

Подели на овим сајтовима

Upravo si pomenuo Turke i nedizanje bune, brate protivrecan si.

Pre nego sto nastavis da pises na ovu temu pogledaj onu emisiju...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Премештени! :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Upravo si pomenuo Turke i nedizanje bune, brate protivrecan si.

Pre nego sto nastavis da pises na ovu temu pogledaj onu emisiju...

pa dobro,Turci su nas mucili 400 godina pa smo digli bunu,ovi nema ni stotinak...Imamo jos vremena :)

Gle,verovatno su i tebi i meni isprali mozak,samo sa drugih strana,tako da nema potrebe da se raspravljamo.Samo Bog zna sta je istina :)

Подели на овим сајтовима

Па да,да буду близу нашим политичарима,чија је омиљена дестинација баш Дедиње...сад могу и на кафу онако комшијски... :D

• Волим 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ma ovo je pisao Amerikanac,Dzon Kolman se zove.Lik je radio po tim obavestajnim sluzbama i opisuje razne dogadjaje od namestenih atentata,preko dovodjenja Bitlsa i hipi kulture da bi se napravio sto veci medjugeneracijski jaz u moralnom smislu,pa sve do americkih intervencija po svetu.Zanimljivi su mi pogotovo bili delovi koji opisuju kako se iz Indije prevozio opijum pod pricom da je u vagonima caj.To je bilo jos pre 2,3 veka,pominje se i ogromna kolicina novca koju je tada Britanska kruna prisvajala samo od toga.Da ne pominjemo nalazista dijamanata po Africi i tako dalje.

Za to vreme,nas su ovde pritiskali Turci,nismo imali ni za hleba i sad mi ocemo da dozemo neku bunu.Ajte,molim vas :)

Saveznicke snage ce napredovati samo ako Srbi probiju solunski front.

Turska ce otici samo ako srbi povedu bunu.

Deks sta da ti kazem brate ipak nas Bog voli kakve mukice imamo. Belezi pravoslavlje sve :)

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Људи могу случајно да згазе у го*** али на примеру САД видимо да го*** може намерно да гази људе.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ја ћу вам сад дати један пример,да видите колико те ствари уопште нису наивне...

Знате Слађу Милошевић,она је дошла из Америке,тамо негде после 5октобарских промена,отишла је у министарство културе,покушала да се ангажује,да се пинк култура елиминише из нашег друштва, и добила је одговор од нове демократске власти,да су добили упуства од ментора,да тај принцип хлеба,игара и кича,мора и даље бити присутно у народу,као њихов лајт мотив!

Слађу сам упознао,моји другари свирају са њом у бенду,и то је жива истина!

Гандалф

Подели на овим сајтовима

pa dobro,Turci su nas mucili 400 godina pa smo digli bunu,ovi nema ni stotinak...Imamo jos vremena :)

Gle,verovatno su i tebi i meni isprali mozak,samo sa drugih strana,tako da nema potrebe da se raspravljamo.Samo Bog zna sta je istina :)

Pogledaj emisiju pa ces sa sigurnoscu moci da kazes da nema potrebe da se raspravljamo... ako je tebi neko ispro mozak nemoj mene da mesas u to.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...