DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Наравно да може,па сам си рекао да су шине већ постављене,а овде добијаш одговор ко управља локомотивом ! Твој проблем што си прво наивно и екстремно веровао свим заверама,а сада не верујеш у ништа,што је опет наивно... Upravo to, Zeitgeist i jeste projekat dvostruke obmane iliti dvostrukog alibija. Ista stvar sa MP-om sto sam lol kaze: red istine, red lazi... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Завера - која је наш главни проблем - је у Београду, није у Бриселу или на Вол Стриту. Deki992 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Gle,ja sam rekao da sam se zanosio (zanimao) tim stvarima,nisam rekao da sam svemu tome verovao. Ali eto,preporucujem ti knjigu Komitet 300,ako nisi procitao,pa ces videti koja mehanizacija,inace stara nekoliko vekova je u pitanju.Ja ne bih legao na tu prugu bas. Zato pravoslavlje i smeta jer belezi dogadjaje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Завера - која је наш главни проблем - је у Београду, није у Бриселу или на Вол Стриту. У праву си,и то у кнеза Милоша ,број не знам ,али је у питању америчка амбасада... Тамо и Дачић и Вучић иду по задатке, тј добију тему ,и онда ураде писмени,па дођу да их чика амер оцени... gavrosaurus and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Zato pravoslavlje i smeta jer belezi dogadjaje. Ma ovo je pisao Amerikanac,Dzon Kolman se zove.Lik je radio po tim obavestajnim sluzbama i opisuje razne dogadjaje od namestenih atentata,preko dovodjenja Bitlsa i hipi kulture da bi se napravio sto veci medjugeneracijski jaz u moralnom smislu,pa sve do americkih intervencija po svetu.Zanimljivi su mi pogotovo bili delovi koji opisuju kako se iz Indije prevozio opijum pod pricom da je u vagonima caj.To je bilo jos pre 2,3 veka,pominje se i ogromna kolicina novca koju je tada Britanska kruna prisvajala samo od toga.Da ne pominjemo nalazista dijamanata po Africi i tako dalje. Za to vreme,nas su ovde pritiskali Turci,nismo imali ni za hleba i sad mi ocemo da dozemo neku bunu.Ajte,molim vas Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 У праву си,и то у кнеза Милоша ,број не знам ,али је у питању америчка амбасада... Тамо и Дачић и Вучић иду по задатке, тј добију тему ,и онда ураде писмени,па дођу да их чика амер оцени... Sad ih premestaju na Dedinje,da vidis kakvo je zdanje kao Pentagon Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Upravo si pomenuo Turke i nedizanje bune, brate protivrecan si. Pre nego sto nastavis da pises na ovu temu pogledaj onu emisiju... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Sad ih premestaju na Dedinje,da vidis kakvo je zdanje kao Pentagon Премештени! Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Upravo si pomenuo Turke i nedizanje bune, brate protivrecan si. Pre nego sto nastavis da pises na ovu temu pogledaj onu emisiju... pa dobro,Turci su nas mucili 400 godina pa smo digli bunu,ovi nema ni stotinak...Imamo jos vremena Gle,verovatno su i tebi i meni isprali mozak,samo sa drugih strana,tako da nema potrebe da se raspravljamo.Samo Bog zna sta je istina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Sad ih premestaju na Dedinje,da vidis kakvo je zdanje kao Pentagon Па да,да буду близу нашим политичарима,чија је омиљена дестинација баш Дедиње...сад могу и на кафу онако комшијски... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ma ovo je pisao Amerikanac,Dzon Kolman se zove.Lik je radio po tim obavestajnim sluzbama i opisuje razne dogadjaje od namestenih atentata,preko dovodjenja Bitlsa i hipi kulture da bi se napravio sto veci medjugeneracijski jaz u moralnom smislu,pa sve do americkih intervencija po svetu.Zanimljivi su mi pogotovo bili delovi koji opisuju kako se iz Indije prevozio opijum pod pricom da je u vagonima caj.To je bilo jos pre 2,3 veka,pominje se i ogromna kolicina novca koju je tada Britanska kruna prisvajala samo od toga.Da ne pominjemo nalazista dijamanata po Africi i tako dalje. Za to vreme,nas su ovde pritiskali Turci,nismo imali ni za hleba i sad mi ocemo da dozemo neku bunu.Ajte,molim vas Saveznicke snage ce napredovati samo ako Srbi probiju solunski front. Turska ce otici samo ako srbi povedu bunu. Deks sta da ti kazem brate ipak nas Bog voli kakve mukice imamo. Belezi pravoslavlje sve Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Људи могу случајно да згазе у го*** али на примеру САД видимо да го*** може намерно да гази људе. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Премештени! Nisu bre premesteni samo se shire:) Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ја ћу вам сад дати један пример,да видите колико те ствари уопште нису наивне... Знате Слађу Милошевић,она је дошла из Америке,тамо негде после 5октобарских промена,отишла је у министарство културе,покушала да се ангажује,да се пинк култура елиминише из нашег друштва, и добила је одговор од нове демократске власти,да су добили упуства од ментора,да тај принцип хлеба,игара и кича,мора и даље бити присутно у народу,као њихов лајт мотив! Слађу сам упознао,моји другари свирају са њом у бенду,и то је жива истина! Deki992, Solomon Kane, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 pa dobro,Turci su nas mucili 400 godina pa smo digli bunu,ovi nema ni stotinak...Imamo jos vremena Gle,verovatno su i tebi i meni isprali mozak,samo sa drugih strana,tako da nema potrebe da se raspravljamo.Samo Bog zna sta je istina Pogledaj emisiju pa ces sa sigurnoscu moci da kazes da nema potrebe da se raspravljamo... ako je tebi neko ispro mozak nemoj mene da mesas u to. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука