Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ја ћу вам сад дати један пример,да видите колико те ствари уопште нису наивне... Знате Слађу Милошевић,она је дошла из Америке,тамо негде после 5октобарских промена,отишла је у министарство културе,покушала да се ангажује,да се пинк култура елиминише из нашег друштва, и добила је одговор од нове демократске власти,да су добили упуства од ментора,да тај принцип хлеба,игара и кича,мора и даље бити присутно у народу,као њихов лајт мотив! Слађу сам упознао,моји другари свирају са њом у бенду,и то је жива истина! Postoji pozicija Kulturni ambasador u inostranstvu. To su ljudi koji zive i rade u drugoj zemlji a od svoje su dobili tu privilegiju da budu kulturni ambasadori nase zemlje. Naprimer Sladjanu Milosevic Slovenija nikad ne bi ispustila da joj ona bude bas taj ambasador. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 У праву си,и то у кнеза Милоша ,број не знам ,али је у питању америчка амбасада... Тамо и Дачић и Вучић иду по задатке, тј добију тему ,и онда ураде писмени,па дођу да их чика амер оцени... Па што сте бирали такве који иду у стране амбасаде по задатке. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Nisu bre premesteni samo se shire:) http://ee24.com/news/serbia/former-us-embassy-will-be-sold-serbian-capital/ Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Па што сте бирали такве који иду у стране амбасаде по задатке. Изабрали смо ми и Ђинђића,па су га избацили из школе,није хтео да решава задатке... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 http://ee24.com/news/serbia/former-us-embassy-will-be-sold-serbian-capital/ Sa sve prislusnim uredjajima:) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Изабрали смо ми и Ђинђића,па су га избацили из школе,није хтео да решава задатке... Њега су избацили из школе ови наши пајсери, "патријоте"... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Po cijem nalogu znamo... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Не знамо, али претпостављам да је неко од кумова, по старом српском обичају... Милан М. је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=U9BufG4m3Iw&sns=fbOvi su zabrinjavajuci,lako cemo mi sa Amerima.Kaze mi drugarica iz Banjaluke da vehabije uveliko kupuju kuce po okolnim selima.Naravno,od Srba i to po dobroj ceni.Ako ima neko odatle moze da me potvrdi ili demantuje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Не знамо, али претпостављам да је неко од кумова, по старом српском обичају... A kako nisi pretpostavio da su mozda one "tvoje" "americke" aspide u pitanju... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Изабрали смо ми и Ђинђића,па су га избацили из школе,није хтео да решава задатке... A sto je tebi toliko neverovatno da su legija i ekipa stekli toliku moc da su samostalno hteli da likvidiraju coveka koji je hteo da ih ocisti? Da li ti je stvarno najlogicnije objasnjenje da su amerikanci iza toga? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Eno ti klip samo jedan post iznad sa Bilalom, i da li ti je stvarno najlogicnije objasnjenje, da "ameri" ne stoje iza toga? Al Kaida, Bin Laden, dve kule, pobunjenici itd. to ti nista ne znaci jel? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Факат је да нигде, нити једна национална идеја није опстала и не може да заживи, док се свуда осуђује и сам помен националног, Америка се обожава као систем и као држава; дакле, они који све друге у крви гуше да избришу свој патритозам истовремено глорификују и обожавају своју државу а траже и од свих нас исто. Смешно? Дволично? Изузев Русије не верујем да постоји независна земља, па ни она није сасвим али довољно је јака да се још увек одупире, мањи су (попут нас) упропашћени корумпираним политичарима (који, како каже Зосима, иду по мишљење у амбасаду), лошим и нејасним системима; тамо где је неки с'опроштењем кур*евитији - направи му се грађански рат, бомбардују га и додатно санкционишу и сви почну да пију кокаколу. А политичари ће се задуживати, задуживати, задуживати... А уз то иде и пакет мера, параде "поноса", нова правила понашања итд. Најгласнији и најажурнији медији су по правилу они најмање патриотски. И тако се убија држава. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Eno ti klip samo jedan post iznad sa Bilalom, i da li ti je stvarno najlogicnije objasnjenje, da "ameri" ne stoje iza toga? Al Kaida, Bin Laden, dve kule, pobunjenici itd. to ti nista ne znaci jel? Pa i da stoje i da ne stoje,dzaba sve kad im Srbi iz Banja Luke prodaju kuce.Tako su radili i poneki na Kosovu,pa eto gde smo stigli sa tim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 A sta mislis sta je uzrok prodaje kuca? Ili bolje da kazem ko. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука