Милан М. Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Када се прича о well-fare држави, о социјалној правди, о правима радника и сл. појединцима су пуна уста ЕУ и скандинавских земаља. А када треба прихватити и све друго што иде уз ЕУ социјализам, а то су права педера, финансирање њихових окупљања и "пројеката", родне студије, феминистичке акције и све остало, онда јао, та зла Европа.Не само да ћемо добити параду и изложбе, него ћемо је плаћати. И геј (државне) бракове. Само сачекајте. Права радника имају смисла колико и права педера. Е да, а од обавезног здравственог осигурања ћемо финансирати промене пола. Живи били па видели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Када се прича о well-fare држави, о социјалној правди, о правима радника и сл. појединцима су пуна уста ЕУ и скандинавских земаља. А када треба прихватити и све друго што иде уз ЕУ социјализам, а то су права педера, финансирање њихових окупљања и "пројеката", родне студије, феминистичке акције и све остало, онда јао, та зла Европа. Не само да ћемо добити параду и изложбе, него ћемо је плаћати. И геј (државне) бракове. Само сачекајте. Права радника имају смисла колико и права педера. Е да, а од обавезног здравственог осигурања ћемо финансирати промене пола. Живи били па видели. http://en.wikipedia.org/wiki/Crony_capitalism http://en.wikipedia.org/wiki/Kleptocracy http://en.wikipedia.org/wiki/Plutocracy oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Мислим да поново долазимо до оног дела када је парада = хомосексуалци и лезбејке, трансексуалци и слично. Не бих да расправљам, али мени лично јако смета и када видим хетеросексуални пар који се у страственом заносу ,,љуби" и грли на очиглед свију. И имао бих против и такве параде, јер бих једнако сматрао да је штетна. Људи имају слободу да чине оно што им је воља индивидуално, међутим, било какво окупљање и парадирање утиче на психологију масе и постоје вероватноће да већина прихвати одређене идеје на тим окупљањима. И да, имам проблем са тим да се на улице изађе, скида, скандира, оргија и слично, па нека ме то чини ограниченим и глупим, али ја бирам достојанство. Crkva deluje preko ljudi unutar Crkve, oni koji ne smatraju sebe delom crkve na njih nema sta da delujemo tako sto ce zakonom da im zabranimo parade greha. Ako me razumes. Ne mozes. To na cemu vidjas te scene nije gej parada. Мислим да би требало мало више да се информишеш и одгледаш снимке са геј парада. I zaista, zaista kazem vam, menjao bih zemlju ubica za zemlju pedera, javne orgije umesto javnih upucavanja, obnazene muskobanjaste lezbejke umesto modelsice poslanice. Svakodnevne skarednosti koje vec decenijama negujemo su odvratnije od onoga sto moze da nas snadje ako pustimo sacicu frikova da prodefiluju. Наравно да би свако изабрао једно срамно скандирање у поређењу са сликама рата, убистава, рушења једне државе, опште расејаности у друштву... Међутим, јако је лицимерно упоређивати ова два феномена. Зашто морамо да бирамо између ова два зла? Мислим да православни народ заслужује веће достојанство. Но, највећа је истина да једино можемо себе да мењамо и поспешујемо. Расправљати о геј паради и аргументовати зашто је она лоша није нешто о чему често говорим, али увиђам да се у друштву полако ствара један дух који може представљати проблем у једном тренутку, једино се бојим да не буде прекасно. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Мислим да поново долазимо до оног дела када је парада = хомосексуалци и лезбејке, трансексуалци и слично. Не бих да расправљам, али мени лично јако смета и када видим хетеросексуални пар који се у страственом заносу ,,љуби" и грли на очиглед свију. И имао бих против и такве параде, јер бих једнако сматрао да је штетна. Људи имају слободу да чине оно што им је воља индивидуално, међутим, било какво окупљање и парадирање утиче на психологију масе и постоје вероватноће да већина прихвати одређене идеје на тим окупљањима. И да, имам проблем са тим да се на улице изађе, скида, скандира, оргија и слично, па нека ме то чини ограниченим и глупим, али ја бирам достојанство. Ma sve je to ok... niko ne može da ti naredi da ti to ne smeta... još samo da uzmeš u obzir da "ovo javno okupljanje meni smeta" nije osnov za "ovo javno okupljanje mora da bude zabranjeno"... Takođe, u demokratskim društvima se uglavnom smatra da se protiv "loših" ideja bori argumentima a ne zabranom iznošenja ideja... Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Мислим да би требало мало више да се информишеш и одгледаш снимке са геј парада. To zapravo o cemu ti pricas nije "gay pride" vec folsom street fair, vec je bilo reci o tome ovde. Gay pride je u 99% gradova gomila likova i devojaka normalno obucenih nose plakate tipa "ponosan sam sto sam gej" ili njihovi ocevi i majke nose plakate tipa "moje dete je gej pa sta" ili tako nesto. U nekim malo slobodnijim sredinama, san francisko, amsterdam i tako mozda josh neki grad, gey pride ima malo "golotinje" to jest oskudnije obucenih homosexualaca tipa u gacama .. ali nema orgija niti bilo cega slichnijeg. Ali napominjem to je samo u par gradova. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ови двераши су стварно феномен... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ови двераши су стварно феномен... Коментар дана: Режимска тактика издаје на свим фронтовима Између осталог, истиче се тактика мудрог ћутања у којој се режим прави луд као да педербала нема и неће бити, тако умртвљујући последње остатке отпора рушењу традиционалног система вредности у Србији.Београд, 13.09.2013 Нови, још жући владајући режим од претходног примењује другачију тактику издаје од Тадића. Што се тиче Косова и Метохије, сваки нови чин издаје праћен је отварањем криминалних афера или ванредних избора на другим тачкама Србије, како би се скренула пажња са издаје. Тако су у првој фази склапања издајничког бриселског споразума отворили фронт против покрајинске власти на челу са Бојаном Пајтићем, организовали један митинг и започели скупљање потписа за његову смену, да би се данас потпуно ућутали по том питању. Посао са издајом Косова и Метохије је завршен у првој фази и њихов пајтос Пајтић може да буде миран и спокојан до следеће потребе. У другој фази издаје КиМ бавили су се месецима реконструкцијом Владе Србије и медијском фарсом са тим у вези прекривали свакодневне кораке у издаји. Када су ових дана морали да прихвате преостале елементе издаје (предају српске енергетике и телекомуникација на КиМ и смену српских политичких руководстава на северу КиМ) подигли су велику медијску причу о смени Драгана Ђиласа и новој власти у Београду. И то исти они који годину дана чувају Ђиласа на челу Београда. Ђилас је данас градоначелник само захваљујући Вучићу и Дачићу који га чувају годину дана. Данас када је потребно скренути пажњу јавности са дефинитивне и тоталне издаје на КиМ активира се и ова тема. Посебна тактика примењује се на организацију овогодишњег педербала. У питању је тактика мудрог ћутања у којој се режим прави луд као да педербала нема и неће бити, тако умртвљујући последње остатке отпора рушењу традиционалног система вредности у Србији. Медијска цензура данас је већа него у Милошевићево и Тадићево време, и владајући режим је сигуран да је то боља тактика за спровођење издаје на свим фронтовима него велика медијска фрка коју су подизао Тадићев режим око педербала. А на крају ће све организовати да покажу свету како су постали део европског педерлука. На крају, треба приметити да се и лажна опозиција групише и да поново заједно јашу петооктобарске убице Србије из редова ДС, ЛДП, УРС, појачани Весном Пешић и режимским странчицама Зорана Живковића и Душана Петровића. Страни ментори се очито плаше за ову власт да је недовољна да сама заврши комплетну издају и промену свести у Србији, и спремају јој појачање на еврофанатичном путу по сваку националну цену у виду старих ДОС-иста. Тако сва ова медијска игра представља само представу за народ иза које стоји један режисер који ће на крају постројити све своје трупе у заједничкој акцији издаје КиМ, организације педербала и вршења окупаторске власти у Србији. http://dverisrpske.com/sr-CS/nasa-politika/komentar-dana/2013/septembar/rezimska-taktika-izdaje-na-svim-frontovima.php Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Kako je to sve lepo organizovano. Mazu nam oci sa pederima,smakom sveta,teroristima raznoraznim gripovima i kojekakvim tripovima,za to vreme oni rasprodaju zemlju,cene skacu ko nenormalne,ljudi nemaju sta drugo pa seku svoje prste da jedu. Ne znam kad ce ljudi shvatiti.Ne obolevamo mi od bele kuge zbog pedera vec od teskog siromastva u kom nam se narod nalazi. Никола Поповић, Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 .Ne obolevamo mi od bele kuge zbog pedera vec od teskog siromastva u kom nam se narod nalazi. Сиромашни су и муслимани у Србији, и Роми, па чак и на Косову имаш много сиромашних код Албанаца. Па опет, како то да само ми Срби болујемо од беле куге ? Нису паре у питању, далеко од тога. Духовно и морално смо пукли, а геј парада је само симптом. Ignjatije, nedeljko, Зосима and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Сиромашни су и муслимани у Србији, и Роми, па чак и на Косову имаш много сиромашних код Албанаца. Па опет, како то да само ми Срби болујемо од беле куге ? Нису паре у питању, далеко од тога. Духовно и морално смо пукли, а геј парада је само симптом. Gej pride imas i u zemljama i medju narodima koje ne pate od bele kuge, gej pride sa belom kugom nikakve veze nema. Duhovno smo pukli to se slazem ali zbog bludnicenja i neiskrenih ljubavi, veza, neuroza, nedostatka para, losih uzora itd. evo ti brate na primer moj zadnji pokusaj veze devojka me prevarila sa drugarom mojim (kao drugarom) ... znash li koliko takvih slucajeva ima? Moj ortak raskida sa devojkama redovno kaze "Gradim imidz" itd... Duhovno smo pukli i muskarci i zene. Al prastaj i voli, drugog izbora nemas osim ako neces da mrzish i da osudjujes. A mrznja i osuda mi nikad nista dobro nisu doneli tako da.. biram ovo prvo. Никола Поповић, Deki992 and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Сиромашни су и муслимани у Србији, и Роми, па чак и на Косову имаш много сиромашних код Албанаца. Па опет, како то да само ми Срби болујемо од беле куге ? Нису паре у питању, далеко од тога. Духовно и морално смо пукли, а геј парада је само симптом. Razlog duhovne i moralne nestabilnosti po meni se krije u pojedincu, i to je najveća prepreka dostizanju nekog boljitka, kako na nacionalnom, tako i na globalnom nivou. Лидија Миленковић, Deki992 and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ако је "морал" проблем нашег наталитета, онда испада да су Роми и Албанци много "моралнији" од нас па имају више деце... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Сиромашни су и муслимани у Србији, и Роми, па чак и на Косову имаш много сиромашних код Албанаца. Па опет, како то да само ми Срби болујемо од беле куге ? Нису паре у питању, далеко од тога. Духовно и морално смо пукли, а геј парада је само симптом. Da,ali kakvim zivotom oni zive,hriscanskim mozda?I kakva su im ta deca kasnije? I jos nesto,kada su cigane (rom je ruzna rec)hteli da premeste sa starog sajmista (centar Bg a),u Kotez,tacnije da im daju stanove tamo oni su se zalili kako im je to daleko,navikli su kazu da zive u centru Beograda.A koliko ima mladih parova sa decom,podstanara,nazalost Srba u Srbiji koji bi skakali od srece da da dobiju stan u Kotezu?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ако је "морал" проблем нашег наталитета, онда испада да су Роми и Албанци много "моралнији" од нас па имају више деце... He,he Nisam tol'ko u ovim temama, ali ja bi rek'o da je i (ne)moral samo kontraprodukt nečeg mnogo većeg i zloslutnijeg što vreba u pozadini. A šta je, ne bih (pri)znao... Samo kažem da mislim da je u nama kao pojedincima, a reflektuje se na većem nivou (dobrojutro meni bangin ).A možda su oni samo spremniji da "zažmure" na neke stvari i probleme na koje mi nismo, ili imamo takav mentalitet kao narod da smo podložniji stranim uticajima. A što se tiče same teme, pozdravljam zakon, i ne mislim da samo zato što ima 200 puta gorih stvari da možemo da prihvatimo to takvo kako je. Neko reče, i slažem se, to je bolest, a bolesnike ne treba mrzeti, ne moraš ih ni žaliti, ali sigurno nećeš pustiti da se šetkaju po ulici i govore kako je to njihovo stanje sasvim normalno, pa čak i poželjno.Nije mi namera da uvredim ikog, samo kažem... "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Neko reče, i slažem se, to je bolest, a bolesnike ne treba mrzeti, ne moraš ih ni žaliti, ali sigurno nećeš pustiti da se šetkaju po ulici i govore kako je to njihovo stanje sasvim normalno, pa čak i poželjno. Dakle ti se zalzes da zabranimo svima koji imaju diabetes da se ne setaju ulicama i da govore da je to njihovo stanje sasvim normalno i da su podjednako ljudi kao svi drugi? Ili mozda ljudima sa sidom, da i njima zabranimo da mogu da se okupe i da se bore protiv diskriminacije hiv pozitivnih? Ne ide da se bolesnici setaju ulicama... nadam se da uvidjas koliko ti je logika nelogicna... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука