Jump to content

Двери представиле руски закон о забрани промоције хомосексуализма

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Не,није фора у томе, мени призор два мушкарца у интимној пози, грозан је сам по себи,без да сам ја  свесно донео ту одлуку, просто нема везе са неким предрасудима,попут ове ,где се мрзе мушкарци са дугом косом...

Nema veze sa predrasudama ima veze sa kulturom. U staroj grckoj to nije bio "grozan". 

Ako me razumes.....

Isto tako i duga kosa, ako si odgajan u kulturi gde su takvi ljudi nesto sto ne valja... nece da ti budu srcu dragi. 

Уствари,ја сам хтео да потенцирам причу,како смо неке ствари добили гратис од Бога,нешто попут савести,кад ван сопствене воље и жеље,твој мозак,осећања и мисли реагују.

Mislim da gresis. Covek 99 % svojih emocionalnih reakcija nauci kroz zivot. Grozota i mucnina su takodje emocionalne reakcije i ja sam cvrsto ubedjene da su naucene.

Онај стих из НЗ изнад се односи на мужеве, ожењене мушкарце. Не на мушкарце уопште. И стварно бре Зоске. Кад се ожениш има да се шишаш. Да се зна "ко носи сукњу а ко панталоне"  

Svi junaci nosili su dugu kosu.

lazar.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 129
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

И стварно бре Зоске. Кад се ожениш има да се шишаш. Да се зна "ко носи сукњу а ко панталоне"   :D  

Веруј ми,да сам ја због косе и пропустио неке шансе...морам да нађем неку своју падавичарку, њој неће сметати... :D

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Веруј ми,да сам ја због косе и пропустио неке шансе...морам да нађем неку своју падавичарку, њој неће сметати... :D

Ja sam od padavicarki pobegao, sad sam dizel moj drug mi je brat zlatne kajle nosim o vrat. (: 

Подели на овим сајтовима

Mislim da gresis. Covek 99 % svojih emocionalnih reakcija nauci kroz zivot. Grozota i mucnina su takodje emocionalne reakcije i ja sam cvrsto ubedjene da su naucene.

Не знам,нисам баш сигуран, поготово за савест, њу нико не призива,долази самА,одакле?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Онда ти и нису биле нека шанса. Ако те само због дуге косе нису хтеле, онда те нису волеле онаквог какав јеси. Мислим, нагађам само... не тврдим ништа сигурно... ви си знате најбоље.  :)

Шта ако нађеш девојку са кратком косом. Хм... ако је само због тога не ожениш...онда је то формализам, фарисејство до некле...  где је ту љубав. 

Да не спамујем тему. Мислим да људима мушкарац са дугом косом може деловати само необично, чудно... само до некле одбојно. А да љубљење два мушкарца делује ненормално, гадно, одвратно.

Није исто.

Подели на овим сајтовима

Не знам,нисам баш сигуран, поготово за савест, њу нико не призива,долази самА,одакле?

Kao sto rekoh 99% a ne 100 %. 

Neke stvari jesu urodjene, ali vecina nisu.

Evo cisto da ti demonstriram o neurodjenim stvarima, negde sam citao da rodjena beba.. ako nikad ne vidi drugog coveka kako hoda uspravno, nece sama da se ispravni na dve noge, sve dok ne vidi nekog da iskopira. 

U principu urodjene su nam sustinske stvari, a mislim da grozota od ljubljenja dva muskaraca nije jedna od sustinskih stvari. 

U Nemačkoj, kao primer, nije zabranjeno da se keksuju rođeni brat i sestra 

Nigde nije, na primer, zabranjeno da se keksaju.

Za brak - nisam siguran. 

Подели на овим сајтовима

Онда ти и нису биле нека шанса. Ако те само због дуге косе нису хтеле, онда те нису волеле онаквог какав јеси. Мислим, нагађам само... не тврдим ништа сигурно... ви си знате најбоље.  :)

Шта ако нађеш девојку са кратком косом. Хм... ако је само због тога не ожениш...онда је то формализам, фарисејство до некле...  где је ту љубав. 

Па може се рећи да се донекле у праву, али није ту фора само у дугој коси,него кад неке већ у старијем зрелијом добу и даље се понаша ко тинејџер,онда оне то схватају неозбиљно,незрело и тако то...

Мада мој статус нежење има друге разлоге,али то сад нема везе нити је тема... :)

Једино ако мислите да дуга коса има везе са хомосексуализмом, било је код нас ментола,а има их још,који повезјуј те две ствари... joooj

Вратите се теми...

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ево нешто романтично за дверце: :)

Polako sa ovim klipovima oces da se nekom zgadi zivot ili da neko mozda postane gej!? 

Подели на овим сајтовима

"Не учи ли вас и сама природа да је мужу срамота ако гаји дугачку косу" 1. Кор 11-14   :) 

Ko ima oci neka cuje jer ovo je sakriveno od procelavih, a jasno svima po glavi bosima jer njihove ce lokne zlatne biti.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Двери се ухватиле руку под руку са Еколошким покретом из Новог Сада, а ти су највећи борци против запрашивања из ваздуха (chemtrails) и ГМО. А о ГМО знају исто колико и о запрашивању, то је проблем.

Свако тражи себи сличне.

Хахаха, фашисти и комунисти се удружили...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...