Jump to content

МОТИВИ ПРАВОСЛАВЉА ~ колекција Долче и Габана за Јесен 2013

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Meni se svidza druga aljina odozgo...

mislim da bi mi savršeno stajala zbog mojih bujnih grudi i širokih kukova a krst bi se fenomenalno uklopio sa bojom očiju :D

Подели на овим сајтовима

dezeni , motivi, kroj stvarno odlicno ali neumesno. Likovi svetaca zarad mode, ne ide nikako. Trebalo bi ga unajmiti da dizajnira odezde, tu bi dosao so izrazaja :-)

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

Trebalo bi ga unajmiti da dizajnira odezde, tu bi dosao so izrazaja :-)

Зар педери да креирају одежде :)

Подели на овим сајтовима

никако ми се то не допада....изнад свега је неумесно....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Зар педери да креирају одежде :)

pa sad... da se iskoristi talenat za nesto korisno :-)

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

Ма као да ће ово неко и да носи... Нема шансе, мислим, замислите да све што сашију ти ,,уметници” људи стварно почну да носе у свакодневном животу?!

Са једне стране, стварно делује као нека спрдња, али са друге и није тако лоше, у смислу није баш толико неумесно (нема изразитих деколтеа, баш кратких сукњи итд). Ма само привлаче пажњу, ипак је то најсигурнији бизнис данас (привлачити пажњу). 

Али дефинитивно се слажем да би ово могла да буде добра идеја за одежде :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ikona ima iskljucivo liturgicki smisao, NIJE ukras. Zato je ovo pravo i potpuno svetogrdje, svesno ili nesvesno, svejedno je.

To kao prvo i jedino stvarno vazno.

Kao drugo, gledano zmureci na ovo prvo, krojevi su totalno bljaque...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A sta mislite o ovome?

Adam-Lambert-wearing-KTZ-Church-Embroide

Adam Lambert, pevac homoseksulanog opredeljenja

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Мислим да му је фризура океј.  :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

A sta mislite o ovome?

катастрофа.... :0222_shocked:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

A sta mislite o ovome?

Adam-Lambert-wearing-KTZ-Church-Embroide

Adam Lambert, pevac homoseksulanog opredeljenja

Класичан болид модерног типа, али не бих искључио ни утицај непомјаника (врло вјероватно несвјестан)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...