Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Можда Данска није држава међу другим државама? Visa politika! ma... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Dragi ne zeki to je iz tvoje perspektive i normale koju dozivljavas u Austriji. Zaboravio si da ovde deluje pesnica kao argument. Svest naroda mora da se menja. Ja verujem u taj preporod u preporod obicnog postenog i vrednog coveka koji ima svoju cenu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Meni ne treba meni taj novac pogotovo sto znam kako je zaradjen. Meni treba ona prava Srpska svest koja nece dozvoliti vise nikad da posao koji se placa svuda u svetu naprimer 2000 evra to isto radi neko za 700 evra i jos mu se dodeljuje titula slobodnog i bogatog radnika. Krenimo od toga da preko oglasa naletis na poslove od 18000 dinara do 23000 dinara kao standardna cena tvog rada napr. sss. Срам те било. Људи из мог окружења су сви поштено учили и/или радили и ако неко треба да има, то су они. Та Српска свест о којој причаш је '45. побила и разјурила праве Србе, који су нешто радили. Да си паметан, научио би неки занат. Мој ујак ради фасаде и главни мајстор, његов помоћник, има 50евра дневницу. То је више него што има 50% инжењера у Србији. А са таквим ставом, да ти неко нешто дугује, никада ништа нећеш направити. Никада нећеш покренути свој посао, нити ће ико нормалан хтети да те запосли. Зато се надај само да ти теча остави посао у пошти, где ништа нећеш морати да радиш и да ти дође та јака држава. Друге помоћи, ако се не опаметиш, за тебе нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Мој ујак ради фасаде и главни мајстор, његов помоћник, има 50евра дневницу. То је више него што има 50% инжењера у Србији. Његов помоћник ако не плаћа порез од 50 евра, у затвор, јер ради на црно, и твој ујак ако не плаћа порез, у затвор и да плати казну јер има помоћника којег није пријавио да ради као бедни помоћник (титула). Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Највеће лицемерје и парадокс је да онима који се позивају на социјалну правду - социјалисти јелте, нимало не смета да се понашају елемнтарно неправедно - да људима који су својим радом зарадили новац, одреде већи порез, само зато што су имали више знања, среће, чега год небитно све док је легално, па су зарадили више од неког износа који је пао напамет овим поштењачинама у влади. А све то пролази јер имамо другу рак рану друштва - дугогодишње безвлашће које и даље траје, у коме су се многи накрали као стока - па је држави нормално лакше да разреже порез и по кривима и по правима, него да уведе закон и ред, па да се не поговора више за сваког ко има мало више да "није могао он то поштено да заради". Једино ако не сматрају да сви људи обавезно морају да имају исто, и да фактор среће, животних околности и способности донекле, треба неутралисати у одређеној мери. Али се не сећам кад смо се сви сложили да је то океј. Све у свему много шупља прича. Само нек наставе да живе за кредите и "отварања приступних фоднова", па ће много да их (нас) повади екстрапорез... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Његов помоћник ако не плаћа порез од 50 евра, у затвор, јер ради на црно, и твој ујак ако не плаћа порез, у затвор. Ја лично бих имао моралну обавезу да поштујем законе једино поштене државе. А ова која своје рупе направљене због неспособности и лоповлука крпи тако што одреже порезе како јој се ћефне, па са њима ради ко зна шта, и притом ми одмаже више него што ми помаже, од мене може да добије једино ако ме натера. А и тад би била отимачина. А да не причам о лицемерју и чистој бахатости сваке државе на свету која је спремна да људе шаље у затворе (а каквих све затвора има!) само због финансијских преступа, у којима нису исказали минимум насиља, који су за друштво као целину минимална опасност и на које је доказано уосталом да боље делују финансијске казне... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Не могу више да се натежем, одох да радим и зарадим 80$ вечерас на које нећу платити порез. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ja verujem u taj preporod u preporod obicnog postenog i vrednog coveka koji ima svoju cenu. Педесет година у којима смо имали минималну цену тзв. радног човека нас је и довело довде. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Не могу више да се натежем, одох да радим и зарадим 80$ вечерас на које нећу платити порез. Каква суровост, сваки пут кад не платиш порез угрозиш једног државног службеника који живи од буџета. Где ће ти душа. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Neverovatno!!!!!! Ali stvarno neverovatno ja pricam o dostojanstvu coveka i njegovom PRAVU po zakonu a ti mi navodis primere ljudi koji zaradjuju i ne placaju porez???????????????????????// Ebote bre vise ovde mora covek sve na pesnicu! Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ste sigurni da znate o cemu pricate? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Не могу више да се натежем, одох да радим и зарадим 80$ вечерас на које нећу платити порез. Нећете још дуго. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Srbija molera i automehanicara ! Idite malo tamoooo malo tamooo. Neverovatno sam iznerviran jer vi nas opste ne citate vec imate generalno neke filmove po nekim kalupima koje ste nas nekolicinu na ovoj temi svrstali. A mi daleko negde u hladovini hladnog rata koji namecete bzvz izvinjvam, se ako sam bio grub nepravedan i uniformisao sam srpskog coveka sa platom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Каква суровост, сваки пут кад не платиш порез угрозиш једног државног службеника који живи од буџета. Где ће ти душа. Dusha ce mu kod tece jer niko osim njega pomocne radnike ne placa vise od 25 evra. A porez ce zato morati da plate oni vredni obrazovani uctivi ljubazni koje toliko brani i bori se za njihovih 29% jer njegov teca nece da plati ono sto mu je drzava omogucila. Besplatno skolstvo naprimer. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 A porez ce zato morati da plate oni vredni obrazovani uctivi ljubazni koje toliko brani i bori se za njihovih 29% jer njegov teca nece da plati ono sto mu je drzava omogucila. Besplatno skolstvo naprimer. Порез ће платити они који то не могу да избегну. Ја сам лично уверен да држави више дајем него што од ње примам, тако да јој не дугујем ништа. Не кажем да држава ништа не даје, само кажем да је стање у коме смо кривица пре свега људи који су били на власти и да би било много боље када би они престали да раде то што раде. Тако да, пошто сам ускраћен за боље услове у којима бих могао да радим и живим, не сматрам да сам ишта дужан држави. Наравно, не очекујем ништа ни од ње, већ одавно. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука