Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Lazes! Не лажем. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ti si car. Bunis se protiv onog sta podrzavas. Mozda u smislu da zakon o min zaradi treba da bude veci? Ne, ja smatram da taj zakon ne treba da postoji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Не лажем. Poznato je da svi pravi liberali kradu drzavu pa ne zele konkurenciju.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ех, да неко ко не познаје нашу драгу Србију чита ово, рекао би да се у Србији спроводе закони, па макар били и неправедни... (Иначе, мало ми је глупо да узимамо Милановог течу за пример неплаћања пореза, кад немамо појма да ли човек плаћа или не, а и да не плаћа, његов проблем, нећемо више, ја се извињавам Милану што сам писао у том контексту... ) Тачно, @Милан није писао да ли теча плаћа порез или не, али могао си и да прочиташ да сам и ја написала "ако не плаћа порез и ради на црно". Ја му се нећу извињавати јер је отишао да заради 80$ вечерас на које нећу платити порез. Да је овде водила бих га у затвор. После може да му дође теча да плати кауцију. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ti si car. Bunis se protiv onog sta podrzavas. Mozda u smislu da zakon o min zaradi treba da bude veci? Ne, ja smatram da taj zakon ne treba da postoji Moze i tako. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Poznato je da svi pravi liberali kradu drzavu pa ne zele konkurenciju.... Да бре... Људима је то вероватно незамисливо, али никад у животу апсолутно ништа од државе нисам узео ни тражио. Нити очекујем било шта. Нисам никад радио у државној фирми, ништа. Где год сам имао избора, наравно. Нисам могао да идем у приватну школу кад нису постојале приватне школе, нити сам ја бирао... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Eh, bilo je puno dobrotvora koji su otimali bogatima i davali sirotinji... Ajd da se podsetimo Срђан Шијакињић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Тачно, @Милан није писао да ли теча плаћа порез или не, али могао си и да прочиташ да сам и ја написала "ако не плаћа порез и ради на црно". Ја му се нећу извињавати јер је отишао да заради 80$ вечерас на које нећу платити порез. Да је овде водила бих га у затвор. После може да му дође теча да плати кауцију. Боље да ништа не искоментаришем. Паде ми само напамет један цитат Симоне Веј, иначе : There is one, and only one, thing in modern society more hideous than crime namely, repressive justice. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ako, pak, želiš američki sistem, moraš prvo da tražiš jaku vojsku i onda da kreneš u osvajanje Глупости... Амери су тек после WWII почели са тим војним глупирањем. 200 година пре тога су гледали своја посла и имали највећи напредак у историји човечанства. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 (Иначе, мало ми је глупо да узимамо Милановог течу за пример неплаћања пореза, кад немамо појма да ли човек плаћа или не, а и да не плаћа, његов проблем, нећемо више, ја се извињавам Милану што сам писао у том контексту... )Ја немам течу (ти си цитирао данкињу), и ово је само још један пример да они што би да опорезују ни не читају шта је написано, а вероватно и не знају српски баш најбоље. Течу, надам се, има volim_sina_bozjeg, и то у пошти или некој државној фирми, иначе, тешко њему. Ја сам споменуо ујака, чија фирма храни 7-8 породица. Мајстори и сви други који нешто заиста раде и стварају неку вредност не морају да се жале на услове рада и на "суровог" газду. И они и њихов шеф знају колико њихов рад вреди. Иначе, ми у Војводини имамо прилике да видимо колико су способни ови наши босанци и остали који су избегли. То су људи, дођоши их зову, који су дошли без ичега и за пар година су себи подигли куће. А "прави" Новосађани седе, гледају и није им право, још се жале како им ови узимају послове. А ови ћуте, раде и стварају. Сви имају неке фирмице, сви нешто препродају, милина их гледати. Даће Бог, па ћемо се и ми староседеоци више угледати на њих, а мање кукати. Срђан Шијакињић, Grizzly Adams and Филозоф је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ne sekiraj se ti za mene ja sam ucio iz pravih udzbenika. Nego Milane o kojim majstorima pricas ti kad si malo pre pricao o pomocnicima? Ne volim kad neko laze da bi imao makar malo koristi naprimer da pohrani sujetu. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ја немам течу (ти си цитирао данкињу), и ово је само још један пример да они што би да опорезују ни не читају шта је написано, а вероватно и не знају српски баш најбоље. Течу, надам се, има volim_sina_bozjeg, и то у пошти, иначе, тешко њему. Ја сам споменуо ујака, чија фирма храни 7-8 породица. Мајстори и сви други који нешто заиста раде и стварају неку вредност не морају да се жале на услове рада и на "суровог" газду. И они и њихов шеф знају колико њихов рад вреди. Иначе, ми у Војводини имамо прилике да видимо колико су способни ови наши босанци и остали који су избегли. То су људи, дођоши их зову, који су дошли без ичега и за пар година су себи подигли куће. А "прави" Новосађани седе, гледају и није им право, још се жале како им ови узимају послове. А ови ћуте, раде и стварају. Сви имају неке фирмице, сви нешто препродају, милина их гледати. Даће Бог, па ћемо се и ми староседеоци више угледати на њих, а мање кукати. Уф колико приче није теча него ујак, свеједно, прочитали смо да си споменуо ујака и мајстора помоћника који зарађује 50 евра, ниси пре помињао да ујак храни 7-8 породица и фирму, небитно, ти си неиживљен човек, политичар, САЧЕКУША. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Eh, bilo je puno dobrotvora koji su otimali bogatima i davali sirotinji... Ajd da se podsetimo Evo ga jos jedan koji siri neonacisticki negazionizam ...Bravo.... Nacisti najbolji? ne mogu da verujem koliko ljudi malo koriste glavu... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Иначе, ми у Војводини имамо прилике да видимо колико су способни ови наши босанци и остали који су избегли. То су људи, дођоши их зову, који су дошли без ичега и за пар година су себи подигли куће. Potpis brate. I kosovari koji kupuju trosobne stanove u centru BG. Pa onda loze decu koja nikad nisu bila na Kosovu da trebaju da ginu da ga povrate, a oni koji su odatle su uglavnom prodali. Da se razumemo trudim se da ne osudjujem te ljude, ali me strasno nervira kad mi ti pricaju o srpskom KOsovu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Idem i ja sa teme ovde se prica o snalazenju kao izvrstan primer jedne jake i zakonsko pravedno rasterecene drzave o kojoj bi ja voleo da govorim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука