Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ne sekiraj se ti za mene ja sam ucio iz pravih udzbenika. Nego Milane o kojim majstorima pricas ti kad si malo pre pricao o pomocnicima? Ne volim kad neko laze da bi imao makar malo koristi naprimer da pohrani sujetu. Брале мој, ти не читаш шта сам написао. Погрешиш у старту, а онда сам себе цитираш. Врати се уназад пар страна, види шта сам написао и казће ти се само. Боље немој ништа писати, само показујеш да си заслепљен и да ни не желиш да прочиташ и дискутујеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Evo ga jos jedan koji siri neonacisticki negazionizam ...Bravo.... Nacisti najbolji? ne mogu da verujem koliko ljudi malo koriste glavu... Barone, brate, Hitler je takodje bio socijalista... Razlika izmedju njih i komunista je u prefiksu nacional Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Pored toga pocela i neonacisticka negacionisticka propaganda ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ne ugledaj se na Amere, jer Ameri zloupotrebljavaju svoju vojnu nadmoć da druge potcenjivaju i od njih otimaju. Ovo mi ne možemo, nemamo njihovu vojnu silu; moramo, dakle, da poslujemo onako kako posluju države naše kategorije. I države naše kategorije su sve "socijalističke", ne samo Danska! Pogledajmo Austriju, Švedsku, Finsku, Holandiju, Belgiju, pa i Nemačku, Francusku itd., sve one imaju taj "socijalistički" sistem, jer drugačije ne ide. Ako, pak, želiš američki sistem, moraš prvo da tražiš jaku vojsku i onda da kreneš u osvajanje, istovremenom kao fol drugima da brbljaš nešto o liberalizmu dok tvoja vojska na njih nišani eda li će da donesu i (za tebe naravno) pravu odluku... To je paradoks i licemerje! Jer šta ne uzimaju od svojih poreznika, to uzimaju od nas ostalog sveta, mi im plaćamo. Tako i ja mogu da imam niže poreze, mogu čak i da ih ukinem. Ali to je prosto otimanje. Да се не задржавамо ан теорији, јер бих могао свакако да ти покажем теоријски модел из основа економије по коме је свако мешање у слободно тржишта контрапродуктивно, а вероватно би и ти могао да нађеш неки сличан теоријски контра модел, неке друге економске школе. Него да се задржимо на пракси... Све набројане државе имају прогресивне порезе? И све њихове владе се понашају неодговорно као наша влада? Далеко од тога... Да се разумемо, ја сам писао о нашим приликама, када бисмо имали поштену власт, која не разрезује порезе како њој треба, не бих имао ништа против да плаћам порез који би ишао на школство, здравство и остале опште потребе. Али пошто имам државу у којој порези више шкоде него што помажу баш том општем добру, сматрам да неплаћање пореза није никакав морално негативан чин. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Barone, brate, Hitler je takodje bio socijalista... Razlika izmedju njih i komunista je u prefiksu nacional Jok, razlika je u tome sto su nacisti dosli na vlast da bi odbranili zapad od komunisticke posasti ...to je nacisticko objasnjenje nacizma a ove brojke koje ti postavljas ne koristeci mozak su opravdanje nacizma . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Тврдоглав народ. Неће да слуша и учи, него само да се расправља и лупета... Зато ће наставити да пропада и вероватно нестати са лица Земље. Милан М. је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Jok, razlika je u tome sto su nacisti dosli na vlast da bi odbranili zapad od komunisticke posasti ...to je nacisticko objasnjenje nacizma a ove brojke koje ti postavljas ne koristeci mozak su opravdanje nacizma . Разлика је у томе што неки људи знају да броје па су пребројали жртве разних режима и упоредили. За шта неки очигледно нису способни... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Разлика је у томе што неки људи знају да броје па су пребројали жртве разних режима и упоредили. За шта неки очигледно нису способни... Ne, nego imas ljude koji stvaraju laz i koriste je u odbrani nacizma, a drugi sire tu laz ne koristeci glavu te im tako pomazu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Evo ga jos jedan koji siri neonacisticki negazionizam ...Bravo.... Nacisti najbolji? ne mogu da verujem koliko ljudi malo koriste glavu... Ово су само чињенице, нагационизам би било рећи да су нацисти најбољи јер су убили најмање људи, а зажмурити на околност да је то тако само зато јер Немаца има мање од Руса и Кинеза и јер су краће владали. Иначе, не мислим да је социјализам одговаран за ове смрти, већ је само правило да јака држава, тоталитарна држава, често носи пуно жртава. У историји није забележено да су људи изгинули од стране лабаве државе, државе која не пропагира неку идеологију већу од живота, која не тражи да се сви покоре истом принципу расе, класе, небитно... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Срам те било. Људи из мог окружења су сви поштено учили и/или радили и ако неко треба да има, то су они. Та Српска свест о којој причаш је '45. побила и разјурила праве Србе, који су нешто радили. Да си паметан, научио би неки занат. Мој ујак ради фасаде и главни мајстор, његов помоћник, има 50евра дневницу. То је више него што има 50% инжењера у Србији. А са таквим ставом, да ти неко нешто дугује, никада ништа нећеш направити. Никада нећеш покренути свој посао, нити ће ико нормалан хтети да те запосли. Зато се надај само да ти теча остави посао у пошти, где ништа нећеш морати да радиш и да ти дође та јака држава. Друге помоћи, ако се не опаметиш, за тебе нема. A ujak je glavni majstor? Pa sinko ovako stoje stvari 50 evra nemaju pomocnici vec majstori. I prosto verujem da je ujakov pomocnik ustvari i majstor samo ga tako tvoj ujak ne oslovljava. Cisto da se zna vodi me realna racunica i cena rada za takve poslove i nista licno ni protiv tebe ni protiv ujaka. Sacekusa si . Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ово су само чињенице, Ovo su "cinjenice" koje izlaze iz nacisticke kuhinje ... a ti kako hoces, biraj corbu koju ces da srces ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Какве везе има "нацистичка кухиња" са чињеницом са су комунисти побили толико и толико људи? Не, него ти негираш комуњарске злочине. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Idem i ja sa teme ovde se prica o snalazenju kao izvrstan primer jedne jake i zakonsko pravedno rasterecene drzave o kojoj bi ja voleo da govorim. Не треба да идеш са теме, ти се питаш у држави у којој живиш, не пита се Stive, Dragi, nlcph, они који живе ван земље Србије и плаћају порез негде другде. У Америци не живи више од 31.000 данаца (бројка из 2000). Сигурно се пола њих вратило од тада. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Indijanci su mucenici. Филозоф је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 A ujak je glavni majstor? Pa sinko ovako stoje stvari 50 evra nemaju pomocnici vec majstori. I prosto verujem da je ujakov pomocnik ustvari i majstor samo ga tako tvoj ujak ne oslovljava. Cisto da se zna vodi me realna racunica i cena rada za takve poslove i nista licno ni protiv tebe ni protiv ujaka. Sacekusa si . Ни из другог покушаја ниси успео? Ево, сад ћу ти цитирати самог себе, само да видиш колико си дрзак у свом немару: Мој ујак ради фасаде и главни мајстор, његов помоћник, има 50евра дневницу. На потпуно исти начин грешиш и у свему осталом. Не читаш, не питаш, не трудиш се да научиш и промениш своје размишљање, а брзоплет си да осудиш и да мислиш да неко теби нешто дугује. Жао ми је, али некад је потребно човеку сасећи у лице уз грубље речи да би се опаметио. Ја теби, брате, заиста желим све најбоље и ако промениш тај став ту сам да ти помогнем, ако ничим другим онда бар саветом. А могу некад и да ти набацим неки послић где можеш зарадити 50-100 евра за два дана посла, ако будеш хтео да учиш. А ти аминуј данкињине постове и слажи се са њом. Она ће ти сигурно помоћи у животу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука