Jump to content

Dačić: Bogati moraju da daju više

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Ali dobro, nije vazno. U svakom slucaju ovo je u stvari post koji je protiv demokrastskog sistema.

Zanimljivo bi bilo cuti koja je alternativa?

Sta bi ili koga postavio @error na mesto politicara?Наравно да сам против демократије, демократија је ништа до тиранија руље, посредан терор већине над мањином. У Швајцарској су (иако је релативно доста либерална) забранили изградњу минарета. У будућности ће можда расположење у Србији бити такво да ће на референдуму изгласати забрану изградње православних звоника... Када ме питаш за алтернативу, и кога бих ставио уместо политичара, то је као да питаш роба који има окрутног робовласника да ли би га заменио неким другим робовласником. Алтернатива је одсуство политичира, не бих поставио никога на њихово место, ја бих укинуо државу.

Znaci ti si anarhista. Pa dobro, utopija ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 813
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Алтернатива је одсуство политичира, не бих поставио никога на њихово место, ја бих укинуо државу.

I ja sam za to mislim najradije bi da tako bude, kada bi moglo. Ali kako misliš to da izvedeš, ljudi još nisu na tom nivou svesti da im netreba robovlasnik koji će da ih drži za povodac i neda im da zakolju drugo kuče, ima naravno onih koji jesu, ali dovoljan je jedan da sve upropasti (a takvih ima mnogo više od jednog).

Подели на овим сајтовима

Алтернатива је одсуство политичира, не бих поставио никога на њихово место, ја бих укинуо државу.

I ja sam za to mislim najradije bi da tako bude, kada bi moglo. Ali kako misliš to da izvedeš, ljudi još nisu na tom nivou svesti da im netreba robovlasnik koji će da ih drži za povodac i neda im da zakolju drugo kuče, ima naravno onih koji jesu, ali dovoljan je jedan da sve upropasti (a takvih ima mnogo više od jednog).

Tako su nekada i komunisti govorili, komunizam ce doci kada svest ljudi bude na tim nivou ...

Znaci nista nismo naucili ...

Svest je ljudi takva kakva je , od Adama, Eve, Kaina i Avelja... Nista se tu nije i nece promeniti, manite se vise svesti dosta su me davili na casovima marksizma sa tim...

Poslato sa iPhone

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Tako su nekada i komunisti govorili, komunizam ce doci kada svest ljudi bude na tim nivou ...

Znaci nista nismo naucili ...

Svest je ljudi takva kakva je , od Adama, Eve, Kaina i Avelja... Nista se tu nije i nece promeniti, manite se vise svesti dosta su me davili na casovima marksizma sa tim...

Poslato sa iPhone

Čekaj ukoliko niko ne bude hteo i imao potrebu da ukrade nešto, napadne nekog nanese bilo koje zlo drugom čoveku da li će nam biti potrebna država da nas drži i zabranjuje da ne radimo to. Naravno da neće. 

Samo za razliku od nekih ja sam svestan da do toga nikada neće doći, jedino ukoliko se možda par ljudi (maksimalno 1000) ne odseli negde (po mogućnosti na drugu planetu), stim da svi odgovaraju gore pomenutom opisu, a i to čisto sumljam da će se održati dugo, par  generacija ako budu imali sreće, jer kao što rekoh dovoljan je jedan da sve upropasti.

S' tim što i dalje smatram da država treba da ima što manja ovlašćenja, po mogućnosti isključivo držanje povodca i ništa drugo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...