Гост Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Mislim da bogatima treba dati vise, njima vise treba...svega Crveni Baron and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 А овог Барона и Volim_Sina_Bozjeg позивам на вечеру, па ћемо редом да обиђемо пар мојих рођака да му кажу да у животу нису узели кредит за своје фирме и предузетничке радње а послују преко 15 година. Mozemo mi da obidjemo te tvoje rodjake i prijatelje i moze biti da jedan promil privrednika na ovoj planeti radi sa svojim parama ali zato onih ostalih 999 promila radi sa kreditima. Ti tvoji mogu biti samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo. I jos pride, Srbija i propada upravo zbog toga, nema kredita da pokrenu privredu, nema para te stoga tapkamo u mestu.. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Mislim da bogatima treba dati vise, njima vise treba...svega Volim_Sina_Bozjeg, Тања1 and Гост је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Причајте ми још о томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 У овој усран** корумпираној земљи, до 90- их гологузани а од 90-их преконоћни богаташи, не плаћају ништа...или уопште не плаћају или плаћају, неадекватно свом богатству, минималне порезе, трећег нема. Важно је да непрестано размишљају како ће некога да отпусте, да оно мало запослених што мање плате или да их не плате уопште, а за остало их заболе! Највећи су дужници за струју, воду и све остале постојеће комуналије и дажбине, те свако од њих појединачно дугује државној каси милионе и милионе само по овој основи...а где су сва остала дуговања? Њима, наравно, не секу струју, али зато долазе оним мученицима који немају посла и који дугују 10 или 20 хиљада динара да им секу струју, тако да...кењ* Дачић само тако! Никада се ништа неће променити у овој земљи где од 1945 па до сада владају у суштини исти људи...засели неписмени и неморални гологузани 45-те на Дедиње који нису били способни ни за шта осим за репресалије, убијање и владање путем страха, па су онда дошла њихова деца, па њихови унуци, па ближи и даљи рођаци, па њихови пријатељи, итд, итд...и тако за пар деценија преко политике руинирања државе и јефтиног откупа оног што су управо они уништили, направише своје приватне империје. Похлепа, неморал сваке врсте, одсуство личног дигнитета, непостојање ни трунке саосећања за другог и бриге за земљу и народ - то су особине које красе наше преконоћне богаташе, криминалце и политичаре који су најчешће једно те исто...никада се овде неће ништа променити док се не направе најрадикалнији могући потези и санкционисања...а то је, наравно, неоствариво у овој усра** земљи. Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Истина, Соломоне, само много си песимиста. Даће Бог па ће се мало уредити све. Мислим, већ је мало боље него што је било. Само што је проблем што се ми миримо са свим тим, док год је нама, као појединцима добро. Нека систем буде корумпиран, само да сам се ја ушушкао у државну фирму. До нас је и ни до кога другог. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Истина, Соломоне, само много си песимиста. Даће Бог па ће се мало уредити све. Мислим, већ је мало боље него што је било. Само што је проблем што се ми миримо са свим тим, док год је нама, као појединцима добро. Нека систем буде корумпиран, само да сам се ја ушушкао у државну фирму. До нас је и ни до кога другог. Ако је истина ово што написах, а јесте, онда и те како имам разлога да будем песимиста. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Kane to su nam upravo bile i vodilje dokazivajuci kako se u Srbiji poslodavac ponasa prema radniku. Gde nema srecnog i zadovoljnog radnika tu nema ni saminicijative neophodne za stabilno poslovanje neprimer.... Tako da o istom pricamo samo su nam braca malo nervozna sto ce da im uzmu 30%. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Mozemo mi da obidjemo te tvoje rodjake i prijatelje i moze biti da jedan promil privrednika na ovoj planeti radi sa svojim parama ali zato onih ostalih 999 promila radi sa kreditima. Ti tvoji mogu biti samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo. I jos pride, Srbija i propada upravo zbog toga, nema kredita da pokrenu privredu, nema para te stoga tapkamo u mestu.. Ima more kredita ali moras da kratis drzavu i radnike da ga vratis!!!!!!!!! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ma kakva pozitivna atmosvera kad nama treba jaka i stabilna drzava.... Bog nas mazo vidite li vi ko nas vodi u poslednjih 70 godina??? Dinastija do dinastije i gospodje ministarke. A svest naroda nikad pomracenija. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 @Dragi почео да чита Свето писмо "корумпиранима и криминалцима"...zbog toga nepravedan će da postane pravedan... и тако одох ја са теме. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ma kakva pozitivna atmosvera kad nama treba jaka i stabilna drzava.... Bog nas mazo vidite li vi ko nas vodi u poslednjih 70 godina??? Dinastija do dinastije i gospodje ministarke. A svest naroda nikad pomracenija. Само ти чекај јаку државу, после ће ти неко ко је за то време учио и радио бити крив. И радоваћеш се када буду хтели да му узму 20% више него теби (иако од тог новца не би видео беле банке), а онда ће он да се покупи и оде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ma kakva pozitivna atmosvera kad nama treba jaka i stabilna drzava.... Можда Данска није држава међу другим државама? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 У Србији је свеједно где се налазиш...увек си на месту несреће...то је поента. nana је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Само ти чекај јаку државу, после ће ти неко ко је за то време учио и радио бити крив. И радоваћеш се када буду хтели да му узму 20% више него теби (иако од тог новца не би видео беле банке), а онда ће он да се покупи и оде... Meni ne treba meni taj novac pogotovo sto znam kako je zaradjen. Meni treba ona prava Srpska svest koja nece dozvoliti vise nikad da posao koji se placa svuda u svetu naprimer 2000 evra to isto radi neko za 700 evra i jos mu se dodeljuje titula slobodnog i bogatog radnika. Krenimo od toga da preko oglasa naletis na poslove od 18000 dinara do 23000 dinara kao standardna cena tvog rada napr. sss. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука