Jump to content

Зашто верујем, тражење смисла у Богу, где је Бог у мом животу

Guest Alefshin

Препоручена порука

• 1 month later...
  • 4 months later...

Verujem da i najtvrdokorniji grešnik ima Boga u sebi. Zato i smatram da je prava tragedija kada mi ljudi krivo koristimo svoju slobodu izbora i činimo greh. Što kaže vladika Nikolaj: "Mi imamo mnogo više nesvesne vere negoli svesne. Zato i živimo. Kud i kamo bi naš život bio ispunjeniji i lepši kada bi sva naša nesvesna vera postala svesna." Za Boga su svi živi, što znači da za svakoga ima nade da se preokrene.
"It's not over until the fat lady sings." što kažu Englezi.  4chsmu1

• Волим 1

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Puno vere u toj recenici iskreno i obaveze Hriscanske prema coveku.

ehe, u tome i jeste caka

mi bismo da nekog okarakterišemo kao da nema Boga u njemu da bismo prema njemu bili loši bez griže savesti :) je l?

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

ehe, u tome i jeste caka

mi bismo da nekog okarakterišemo kao da nema Boga u njemu da bismo prema njemu bili loši bez griže savesti :) je l?

NE ! vec da svojim zivotom svedocimo ono sto osecamo kako bi neko podigao glavu prema Hristu i primio ga svojevoljno u sebe po volji Njegovoj(Hristovoj)

Bice i u antihristu Bog?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

NE ! vec da svojim zivotom svedocimo ono sto osecamo kako bi neko podigao glavu prema Hristu i primio ga svojevoljno u sebe po volji Njegovoj(Hristovoj)

Bice i u antihristu Bog?

da svedočimo, nego šta! to prvo.

a i u antihristu će biti Bog, samo što će Ga se dotični odreći, zar ne? 

kao i njegovi sledbenici.

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

da svedočimo, nego šta! to prvo.

a i u antihristu će biti Bog, samo što će Ga se dotični odreći, zar ne? 

kao i njegovi sledbenici.

A zasto onda Hristos kaze da Ga u djavolu nema?

Stvoren je bio kao andjeo tada je Bog sigurno bio u njemu ali ga se ovaj odrekao...

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...