JESSY Написано Децембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 Miloš 5, Lazar 4 godine. Mi jedno drugome barem 10 puta i više u toku dana kažemo: Volim te. (i to svaki Božji dan, ama baš svaki) Oni meni ja njima, to nam je postao vazduh. Agaton Vuzman, ivanaika, Ayla and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 @JESSY, @Volim_Sina_Bozjeg,znate i sami, da vam ne govorim...puno, puno, puno Hvala vam. JESSY and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 “Koliko velikih ljubavi imamo u životu? -Jednu ili dve, ako imaš sreće. “ Citat iz filma, knjige ili nečeg trećeg, ne znam. Toliko istine u jednoj rečenici, toliko emocija satkanih u nekoliko reči. Toliko sećanja u meni budi i tera me da razmišljam dugo, dugo. O životu, o ljubavi, o propuštenoj prilici. Ili možda bolje rečeno, odbačenoj prilici. Priliči za sreću, čistu sreću. Oduvek sam se pitala, zašto ljudi toliko silno zele nesto, a onda, kada se konačno ostvari, ne znaju kako da uživaju, začas požele nešto drugo i odu. Jednostavno odu. Zapravo, ne tako brzo, ne krupnim koracima, već polako, da se ne primeti. Udaljavaju se lagano, sat po sat, dan po dan, ne primećujući. I onda se jednog dana okrenu, slučajno, pogledaju iza sebe i shvate da ništa više nije isto, da su odmakli I ostavili nekog. Tačnije, ostavili su osećanja negde na putu i sada je nemoguće pronaći makar i jedan trag do njih. http://knjizevnicki.blogspot.rs/ Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2015 Prolazio čovjek pored karnevalskih šatri i nekako se nađe blizu cirkuskih slonova. Međutim, neka neobičnost mu privuče pažnju. Naglo se zaustavi. Elem, svaki slon je mirno stajao u krugu – po jedna, prednja noga im bješe svezana uz kolac, ničim drugim do običnim kanapom. Nije bilo lanaca, nikakvih kaveza, ili čvrstih ograda. Ništa što bi upućivalo da postoje teške zabrane koje sprečavaju krupne životinje da uteknu. Toliko je očigledno bilo da su kanap mogli da prekinu bez problema, u svakom trenutku, samo da za malo pokažu neposlušnost, ili da se uz puki korak uzjogune. No, i dalje su stajali nepomični, udaljeni jedan od drugog taman onoliko koliko je sveza dozvoljavala.Čovjek primijeti da nedaleko od njega jedna prilika čeprka nešto oko kola. Bješe to krotitelj životinja. Žilava pojava. Priđe, nazva mu dobar dan, pa ga upita: “Hoćete li molim vas objasniti zašto su slonovi onako mirni? Zašto ne pobjegnu? Ili makar pokušaju? Primijetio sam da bi malo njihove snage bilo dovoljno da počupaju kanap i razruše cio cirkus.” “Pa…” – trener se osmijehnu – “… Vrlo jednostavno, dobri gospodine. Dok su još mali i slabašni, koristimo kanap iste jačine kao onaj što ste vidjeli tamo. Vežemo im prednju nogu za kolac… a dok su tako majušni, itekako se trzaju. Međutim, u toj dobi nemaju dovoljno snage da pokidaju svezu. Dok narastu veliki, nekako ujedno odrastaju u vjeri da više nikad ne mogu pobjeći. Ubijeđeni su da ih kanap čvrsto veže za kolac, tako da i ne pokušavaju više… Neki i umru u zatočeništvu ni ne pomislivši da im je za slobodu dovoljan trzaj… samo da se malo pomjere. I da imaju, kako rekoste, dovoljno snage”. - Korak slona, M.S.P.Koliko nas nikad nije pokušalo, obeshrabreni porazom dok smo bili najslabiji, da pruži sebi slobodu? Kaludjerovic Sreten, Neša_ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 ...Unutrasnje ogledalo se cesce aktivira valjda sa godinama. Tako "naleteh" na jednu izjavu Meril Streep. Potpisujem svaku rec: "Nemam više strpljenja za neke stvari; ne zato što sam postala arogantna, jednostavno zato što sam došla do jedne tačke u mom životu, da ne gubim više vreme na ono što me rastuži ili ranjava.Nemam više strpljenja za cinizam, preterane kritike i zahteve bilo koje vrste.Ne posvećujem više niti jednu minutu onome ko laže ili želi manipulisati.Odlučila sam da ne volim one koji me ne vole i da se ne osmehujem onima koji se meni ne osmehuju.U prijateljstvu mi smeta nedostatak lojalnosti i izdaja i nemam više strpljenja za to. I naročito....... nemam više strpljenja s onima koji ne zaslužuju moje strpljenje." I da dodam - Najvaznije je da znas s'kim imas posla. Onda je sve lakse. https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12341487_994811413904270_1407590584220539313_n.jpg?oh=3ea4dfd1f9ae32ede0aa11e7c0324984&oe=56E3354A Данче*, Ayla , JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 Još jedan moj crtež. Olovka. Agaton Vuzman, Снежана, Иван ♪♫ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 For You Ayla је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Hvala, Danče...i sada zvanično - OTVORILA SAM STUDIO! (moj...cijeli ) Плутон, GeniusAtWork, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Oslikanu pećinu ukrašavam sa još jednim mojim radom. (suvi pastel) Снежана, Плутон, Tumaralo. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Samo dio spremnih...nisam uspjela da uhvatim sve ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2016 U drevnoj Grčkoj (469 – 399 p.n.e.), Sokrat je bio naširoko hvaljen zbog svoje mudrosti. Jednog dana dođe mu poznanik vrlo uznemiren: „Sokrate, znate što sam upravo čuo o Diogenu?“ „Samo trenutak“, odgovori Sokrat. “Pre nego mi kažeš šta si čuo napravićemo mali test. To se zove TROSTRUKI FILTER TEST. ” ”Trostruki filter?” ”Tačno, pre nego mi ispričaš o Diogenu, profiltriraćemo ono što mi nameravaš da mi kažeš. Prvi filter je istina. Jesi li apsolutno siguran da je ono šta nameravaš da mi kažeš istina?” ”Ne, zapravo sam samo čuo o tome.” „Dobro, znači ne znamo je li to istina ili ne. Pokušajmo s drugim filterom, filteromdobrote. Je li ono što nameravaš reći o Diogenu nešto dobro?” ”Ne, naprotiv…” ”Dakle, želiš mi reći nešto o Diogenu što može biti loše, čak i ako nisi siguran da je istina?” Čovek je slegao ramenima, malo zbunjen. Sokrat je nastavio: ”Vest još uvek može proći test jer postoji i treći filter, filter korisnosti. Hoće li ono što mi želiš reći o Diogenu biti korisno za mene?” ”Ne, mislim da neće.” ”Pa”, zaključio je Sokrat, ”ako ono što mi želiš reći nije istina, niti je dobro, niti korisno, zašto to uopše želiš da kažeš meni ili bilo kome drugom?” Od danas i ja počeh da primjenjujem trostruki filter test... djeluje. Divno. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Плутон and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Sad vidjeh ovu krasoticu, hvala @Снежана... imam slične detalje. Divno od tebe. Снежана је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2016 Hvalim se mladim talentima Njen, tek drugi crtež (prva vježba, olovka) ... a on, počeo od mekih sjenki... crata samo dva mjeseca. Dovodi do perfekcije svoj rad svakom sledećom vježbom. (crteži su im i bolji, ali fotografisano telefonom, i ne izgleda baš najbolje -.-) Goku and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука