Jump to content

Британски The Telegraph: "Како су атеисти постали најдосаднији људи на планети"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Ти нон-стоп причаш како атеисти имају неку тешку патологију, "исфрустрираност", "искомплексираност", мислим да сам једно 50 постова прочитао од тебе како понављаш (буквално) једно те исто.  Ја нпр. вернике као групу нисам поменуо негативно ни у једном од 8000 својих постова.

И ко ту има проблем у глави?

Стварно више смара да читам(о) исто, а притом долази од модерације! Ево шта си све окачио на једној јединој теми, од постова који ти се могу прочитати са профила (може се видети само 5, пази, а једна од тих 5 је такође и тема коју си отворио о томе како су атеисти "најдосаднији људи на планети"):

Ateisti iz posta u post pokazuju da mazohizam ima izuzetne dubine i da u njemu mogu ici veoma daleko.

Ево ово је пример мазохизма атеиста. 

Комичан лик. Мада озбиљна патологија.

То што просечни атеисти знају више о православљу, како неко овде рече, од просечног верника је нешто што би требало да брине атеисте.

Пошто је то јасан показатељ њихове оптерећености и мазохистичке патологије.

Подели на овим сајтовима

@,

Ја сам разумео да се то више односи на оне досаде што стално `оће да се свађају, не на разумне људе.

Нису само поједини атеисти свађалице. Сам отварач ове теме је једна таква свађалица. Кад други пишу као што он пише (и много блаже), бришу им се поруке, попију опомене и банове. Али њему се може јер је:

1) свештеник;

2) модератор.

Колико је тај тешких увреда просуо према атеистима, католицима и многим другима, не може да се измери. 

Подели на овим сајтовима

Нису само поједини атеисти свађалице. Сам отварач ове теме је једна таква свађалица. Кад други пишу као што он пише (и много блаже), бришу им се поруке, попију опомене и банове. Али њему се може јер је:

1) свештеник;

2) модератор.

Колико је тај тешких увреда просуо према атеистима, католицима и многим другима, не може да се измери. 

Proćićeš i ti kao Auror. Pušićeš blokadu na 7 dana koliko vidim. 

Подели на овим сајтовима

Pa koje tebi kriv što vređaš Amfilohija sledeći put pazi. 

За тебе је он епископ Амфилохије!

Бан Ки Мун једно 7 дана, предложио бих...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...