marko_13 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Разваљивање http://blogs.telegraph.co.uk/news/brendanoneill2/100230985/how-atheists-became-the-most-colossally-smug-and-annoying-people-on-the-planet/ Млађони, SHADOWS OF THE LIGHT, Dragi and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Олимп, marko_13, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Atheist = Jehovah's Witness for the Prosecution marko_13 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ubedljivo su najgori i najdosadniji oni ljudi koji zagovaraju ateizam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Slažem se ta temom u potpunosti ali nemojmo koristiti ovaj forum kao poligon za ratovanje sa ateistima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Praznina iznutra ih muci moraju to nechim da nadomeste..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ubedljivo su najgori i najdosadniji oni ljudi koji zagovaraju ateizam. Slažem se ta temom u potpunosti ali nemojmo koristiti ovaj forum kao poligon za ratovanje sa ateistima. Andre Williams, RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Разваљивање http://blogs.telegraph.co.uk/news/brendanoneill2/100230985/how-atheists-became-the-most-colossally-smug-and-annoying-people-on-the-planet/ Ти нон-стоп причаш како атеисти имају неку тешку патологију, "исфрустрираност", "искомплексираност", мислим да сам једно 50 постова прочитао од тебе како понављаш (буквално) једно те исто. Ја нпр. вернике као групу нисам поменуо негативно ни у једном од 8000 својих постова. И ко ту има проблем у глави? Стварно више смара да читам(о) исто, а притом долази од модерације! Ево шта си све окачио на једној јединој теми, од постова који ти се могу прочитати са профила (може се видети само 5, пази, а једна од тих 5 је такође и тема коју си отворио о томе како су атеисти "најдосаднији људи на планети"): Ateisti iz posta u post pokazuju da mazohizam ima izuzetne dubine i da u njemu mogu ici veoma daleko. Ево ово је пример мазохизма атеиста. Комичан лик. Мада озбиљна патологија. То што просечни атеисти знају више о православљу, како неко овде рече, од просечног верника је нешто што би требало да брине атеисте. Пошто је то јасан показатељ њихове оптерећености и мазохистичке патологије. ВИЛМА and CecaV је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 @, Ја сам разумео да се то више односи на оне досаде што стално `оће да се свађају, не на разумне људе. Дамјан је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 @, Ја сам разумео да се то више односи на оне досаде што стално `оће да се свађају, не на разумне људе. Нису само поједини атеисти свађалице. Сам отварач ове теме је једна таква свађалица. Кад други пишу као што он пише (и много блаже), бришу им се поруке, попију опомене и банове. Али њему се може јер је: 1) свештеник; 2) модератор. Колико је тај тешких увреда просуо према атеистима, католицима и многим другима, не може да се измери. Odahviing, Avocado, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ја сам био банован без опомене на 7 дана зато што сам увредио +Амфилохија, који чак и није члан форума... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ја сам био банован без опомене на 7 дана зато што сам увредио +Амфилохија, који чак и није члан форума... Pa koje tebi kriv što vređaš Amfilohija sledeći put pazi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Нису само поједини атеисти свађалице. Сам отварач ове теме је једна таква свађалица. Кад други пишу као што он пише (и много блаже), бришу им се поруке, попију опомене и банове. Али њему се може јер је: 1) свештеник; 2) модератор. Колико је тај тешких увреда просуо према атеистима, католицима и многим другима, не може да се измери. Proćićeš i ti kao Auror. Pušićeš blokadu na 7 dana koliko vidim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Срећом па се ти не питаш. Аурор, Срђан Шијакињић and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Pa koje tebi kriv što vređaš Amfilohija sledeći put pazi. За тебе је он епископ Амфилохије! Бан Ки Мун једно 7 дана, предложио бих... Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука