JESSY Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 клинтонке :.mislise. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Клинтонкe, извесне мушице које су се наводно појавиле после бомбардовања. Каже народ да гризу к'о пиране . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Pre neko veče sam imala lud provod sa jedim skakavcem.... bilo mi žao da ga ubijem, pa sam onda skakala za njim ne bih li ga uhvatila... inače skakavac je bio ooogrooman nekih 8cm ... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 AZIJSKI STRŠLJEN PREŠAO ALPE I PRETI OSTATKU EVROPE! Opasni azijski stršljen već par godina se nezadrživo širi Francuskom i Španijom, od kako je, 2004. godine, prodro u Evropu preko Agena u Francuskoj. Upravo stižu vesti da je još maja otkriven u Italiji, što znači da se u dogledno vreme može pojaviti i kod nas. Na Odeljenju za poljoprivredu, šumarstvo i ishranu u Torinu, 27. maja ove godine otkrili su prvi primerak azijskog stršljena koji je uspeo da savlada hladnu alpsku zonu i prodre iz Francuske u Italiju. Nađen je nedaleko od francusko-italijanske granice u pokrajini Savona. Izvor: Slovenski čebelar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Клинтонкe , извесне мушице које су се наводно појавиле после бомбардовања. Каже народ да гризу к'о пиране . nisam cula, nemam pojma kako izgledaju... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Pre neko veče sam imala lud provod sa jedim skakavcem joj i kod mene ih ima puno..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 значи, инвазија инсеката.....и сваке године их има све више.....и све су разноврснији.....ужас....! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Mom drugu je neki dan usla zmija od 2,5 m u vikendicu i polupala mu tanjire i svasta, kaze jos jedna je bila al ne znam sad detalje, ispricace mi kad budem otiso, a mozda i vidim koju, veli da je to bio slepic, nisam znao da slepic moze da naraste 2,5m, mozda je bila otrovna neka a nije ni znao hahaha, kaze siktala je ko kobra na discovery Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Svi insekti su opasni. Tačka. Sve bubeštare su zle, pokvarene i opasne. Bez izuzetka. Šta god me ujede, otekne mi pola tela. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Svi insekti su opasni. Tačka. Sve bubeštare su zle, pokvarene i opasne. Bez izuzetka.Šta god me ujede, otekne mi pola tela. Ево како сте лицемерни ви заштитници животиња, вегетаријанци, вегани и остала братија. Правда за бубе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 ...шта мислите о мрежицама на прозорима....? да ли их држите....?....сигурно помажу.....ја се каним да их ставим, па никако.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 He... bas ste neki... tepate zmije i ose, ccccc... Sto se mene tice ne smetaju mi te bube-sarge :0102_laugh: ne diram ih i ne diraju me :170fs799081: sto se tice skorpija i zmija imam veoma prisan odnos sa istim, i zao mi brate kada ih progone, jadne male zivotinjice ustvari imam listu najodvratnijih buba na planeti to su muve i bubesvabe bljak... fuj... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 ...шта мислите о мрежицама на прозорима....? да ли их држите....?....сигурно помажу.....ја се каним да их ставим, па никако.... Mrezice su jedan od najboljih izuma, iako ima i alternativa mrezicama protiv odredjenih vrsta insekata, ne secam se sad koja biljka se stavi na prozor i nece muve ni da primirisu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Ево како сте лицемерни ви заштитници животиња, вегетаријанци, вегани и остала братија. Правда за бубе! More, volim ja njih, ali najviše ih volim kad ne moram da ih gledam. Nek' su one meni žive i zdrave, al' daleko od mene. Užasno ih se plašim. A ove zloće što ujedaju, da nas dvesta sedi na jednom mestu, sve će da se okome na mene, ne znam šta im je. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 ...шта мислите о мрежицама на прозорима....? да ли их држите....?....сигурно помажу.....ја се каним да их ставим, па никако.... Mi uvek imamo mreze na prozorima leti, bez toga bi bilo tesko podnosljivo. Danju musice, nocu komarci, a inace naidju ponekad i koja osa i strsljen... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука