Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 ...шта мислите о мрежицама на прозорима....? да ли их држите....?....сигурно помажу.....ја се каним да их ставим, па никако.... То је феноменална ствар. Ми имамо на свим прозорима, муву нисам видео годинама... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 А клинтонке? Јел имао неко искуства са њима ? Ja sam imao iskustva sa tim pre mesec dana dok sam šetao kroz veliku travuljinu. Nakon ujeda (u trenutku nekoliko ujeda) otekla mi noga malo, ja reko nije to nista, ali mi nije bilo jasno šta me ujelo (mislio sam neka zmija ali koja nije otrovna, jer ujed nije boleo mnogo, ali je izgledalo kao trag od zmijskih zuba na dva mesta). Sutradan, noga prilično otekla i spuštao se otok prema stopalu, a noga oko ujeda sva crvena. Dobio inekciju protiv ujeda insekata i posle sve OK, za nekoliko dana spao otok. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Mrezice su jedan od najboljih izuma, iako ima i alternativa mrezicama protiv odredjenih vrsta insekata, ne secam se sad koja biljka se stavi na prozor i nece muve ni da primirisu То за кадифе кажу. Ја их имам на прозору, а и мрежице. Сад не знам да ли зато што су прскали, али комарца нисам видео на тераси још од маја, јуна. А пре него што су процветале кадифе (или пре него што су прскали) их је било да не можеш отворити врата. У сваком случају, кадифе су јако лепе, па не шкоде. Ево их, после ноћне страже: Благовесник, DYNABLASTER and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Da li i lavanda tera neke insekte ne znam sad, treba videti na netu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 A komarci koji prenose Virus Zapadnog Nila? :.mislise. IZVOR: TANJUG Beograd -- U našoj zemlji je dosad registrovano 29 obolelih od virusa groznice Zapadnog Nila, a novi slučajevi se mogu očekivati sve dok ima komaraca. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=08&dd=08&nav_category=12&nav_id=740650 P.s.Da ne reklamiram...postoji jedno sredstvo koje se uključi u struju i širi supstancu koja ubija komarce.....nema potrebe za mrežicama i sličnim pomoćnim sredstvima....jednostavno i brzo rešenje za sve vaše probleme....jedan potez i komarci će nestati iz vaših života... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 ,,,значи, да кренем у набавку мреже....то је решење.... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 ,,,значи, да кренем у набавку мреже....то је решење.... Pa da posle živiš kao u zatvoru.. a i ružne su te mrežice.... Ne znam...meni se to ne svidja....posle imaš pogled kroz mrežu,a ne pogled kroz prozor....jedino baš ako nema šta da se vidi.... P.s."Toliko smo zagadili životnu sredinu da u njoj još samo čovek može da živi",Duško Radović Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Pa da posle živiš kao u zatvoru.. a i ružne su te mrežice.... то је само привремено..... скидају се оне.....сад ће још мало лето да прође и онда нема више досадних инсеката.... а овако, ем су досадни са својим разним звуцима, ем ми прљају плафоне и зидове од табања.... 4chsmu1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Pirot: Preživela više od 15 uboda stršljenova Tanjug | 11. septembar 2013. 12:56 Sedamdesetogodišnja Budimirka Panić preživela je više od 15 uboda stršljenova koji su je napali dok je brala kukuruz na njivi Stršljen / sxc.hu PIROT - Sedamdesetogodišnja Piroćanka Budimirka Panić preživela je više od 15 uboda stršljenova koji su je napali dok je sa suprugom Dobrivojem i rođacima brala kukuruz na njivi nedaleko od sela Oreovica. Budimirka je berući kukuruz naišla na gnezdo stršljenova koje se nalazilo u kukuruzištu. Budimirka i rođak Jovan su nakon napada stršljenova u subotu prepodne, proveli tri dana u bolnici nakon čega su jutros pušteni na kućno lečenje i dobro se osećaju. Lekari su mi rekli da sam pravi medicinski fenomen jer ovakav napad i toliko uboda preživi samo jedan u hiljadu ljudi. Rođak Jovan, iako je imao četiri uboda, teže je to podneo pa po rečima lekara ima promene na srcu koje su identične kao kod infarkta. Samo dva dana pre nego što smo preživeli napad jata stršljena u pirotskoj bolnici je čovek preminuo od samo jednog uboda - kaže Budimirka. Новости Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука