Жедни Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Svuda oko nas se pominu zadnja vremena. Predznaci kao sto su ratovi, zemljotresi, suse, polave, neznabostvo, jeresi. Sta vi mislite da li mi sada zivimo u zadnjim vremenima ili je to u stvari samo parnaja ljudi koji se plase smrti? Da li je drugi dolazak gospodnj blizu ili nije jos? Mozda je ova tema vec bila? Ali je j ponovo otvaram.. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Kad u istoriji nije bilo onih koji su pričali da upravo oni žive u zadnjim vremenima? Жедни, Volim_Sina_Bozjeg, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Nema sumnje ,ovo je to vreme.Ucestalost prirodnih katastofa,okrecenost ,tj okamenjost ljudkih srca,tehnoloska mogucnost zigosanja ljudi,apostasija.....ma sve jasno govori da idemo u susret 8 danu,mnogo brze nego sto mislimo. Жедни је реаговао/ла на ово 1 Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Kad u istoriji nije bilo onih koji su pričali da upravo oni žive u zadnjim vremenima? Al nikad nije bilo mogucnosti porobljavanja celog sveta,kao danas Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Svuda oko nas se pominu zadnja vremena. Predznaci kao sto su ratovi, zemljotresi, suse, polave, neznabostvo, jeresi. Sta vi mislite da li mi sada zivimo u zadnjim vremenima ili je to u stvari samo parnaja ljudi koji se plase smrti? Da li je drugi dolazak gospodnj blizu ili nije jos? Mozda je ova tema vec bila? Ali je j ponovo otvaram.. 4chsmu1 Zemljotresa, susa i poplava, neznabozstva i jeresi je bilo nebrojeno vise u proslosti nego danas. I upravo taj intenzitet je i dozvoljavao malte ne svakoj generaciji od apostola na ovamo da razmislja da je drugi dolazak sad blizu. Medjutim, ne desava se nista jer zadnja vremena nisu parce Novog Zavjeta, vec zadnje vrijeme je jeste kompletan Novi Zavjet, istorija covjecanstva od Hrista pa na dalje. Koliko ce to potrajati stvrano samo Bog zna. Jer dosad je bilo mnogo predznaka koji se cesto citiraju iz Jevandjelja, pa se nista nije desilo. Dakle Bog ima neki svoj plan, a ona prva generacija apostola i Hristovih svjedoka nije docekala. Ako je koja generacija imala smisao da ceka kraj vremena, onda su to bili apostoli, ali nisu. Zapaziti, da ce svako od nas sigurno umrijeti, dakle isto nam se pise iz nase licne perspektive, bilo da nas doceka drugi dolazak ili da nas doceka smrt, to je jedno te isto. Dakle posto je apostolsko doba, doba Hristovih svjedoka, i njihovih ucenika proslo bez Hristovog dolaska, to znaci da parusija i nema neki bitan sveopsti znacaj, jer ona je sada svakome nasa licna smrt i predstavljanje Bogu, a to se moze dogoditi svakog trenutka, nevezano ni za kakve sveopste znake. Grizzly Adams and Жедни је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Niko to ne zna, i svako ko prica da to zna opet ne zna. nana, Млађони and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Niko to ne zna,i svako ko prica da to zna opet ne zna. Зато и нема пуно смисла о томе причати. nana and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Зато и нема пуно смисла о томе причати. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Vreme se ubrzalo za oko 1/3 pa ti racunaj... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Vreme se ubrzalo za oko 1/3 pa ti racunaj... X *X/3 :1304348s94os9382e: X2/3 X~? :.mislise. Жедни је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Vreme se ubrzalo za oko 1/3 pa ti racunaj... A gdje si ti ovo izracunao? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 A gdje si ti ovo izracunao? Video u dimu, danas 5. po redu dzointa. Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Postoji neka teorija da se vreme jeste ubrzalo. Citao sam da recimo u nekim manastirima na Svetoj gori decenijama,vekovima se nije menjao ustaljeni rezim rada. Dakle npr vekovima monasi ustaju u 3h, u 4h sluzba,u 6h dorucak u 7h poslusanja i rad i zna se koliko se vremena tacno provede gde i koliko je vremena potrebno za nesto. Poenta da u novije vreme uvek fali nekoliko sati da bi se ustaljena praksa koja traje vekovima izvrsila. E to neki ljudi i monasi pripisuju ubrzanjem vremena,koliko u tome ima istine ne znam,ali sam tako cuo i citao. Sto se mene tice subjektivno gledam,naravno kao klincu jedan dan mi je trajao cini mi se jako dugo,a sad cini mi se da vreme samo tako proleti. DYNABLASTER, Жедни and Berkut је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 . Poenta da u novije vreme uvek fali nekoliko sati da bi se ustaljena praksa koja traje vekovima izvrsila. E to neki ljudi i monasi pripisuju ubrzanjem vremena,koliko u tome ima istine ne znam,ali sam tako cuo i citao. To je samo fraza. Зар стварно мислите да Бог није фер? ...Логично објашњење ове фразе је да је данашње време донело нов начин живота..све је олакшано у великој мери јер је скоро све на дугме...и зато се неке ствари брже обављају...док се истовремено појављују забавне ствари које лукаво краду време..... Али никаквог физичког убрзања заправо нема.... Да се вратимо на тему..... Благо ономе који чита и онима који слушају ријечи пророштва, и држе што је написано у њему; јер је вријеме близу.Otkrivenje1.3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Postoji neka teorija da se vreme jeste ubrzalo. Citao sam da recimo u nekim manastirima na Svetoj gori decenijama,vekovima se nije menjao ustaljeni rezim rada. Dakle npr vekovima monasi ustaju u 3h, u 4h sluzba,u 6h dorucak u 7h poslusanja i rad i zna se koliko se vremena tacno provede gde i koliko je vremena potrebno za nesto. Poenta da u novije vreme uvek fali nekoliko sati da bi se ustaljena praksa koja traje vekovima izvrsila. E to neki ljudi i monasi pripisuju ubrzanjem vremena,koliko u tome ima istine ne znam,ali sam tako cuo i citao. Sto se mene tice subjektivno gledam,naravno kao klincu jedan dan mi je trajao cini mi se jako dugo,a sad cini mi se da vreme samo tako proleti. Nije ubrzano vrijeme, vec navike ljudi se mijenjaju.Naravno da ti je kao klincu trajalo dugo, kad nisi nista radio osim sto si se bezbrizni igrao ne misleci o zivotnim pitanjima. Kad si odrastao covjek bavis se drugim poslovima od kojih neke i nestignes, i onda ti se cini da vrijeme brze leti, a zapravo je to samo iluzija. Vrijeme fizicki zavisi od gravitacije, a ona je ista i kad s bio klinac i sad kad si odrasta, i bice takva dok je zemlje. Ima ona poznata. Kad ti je tesko ili dosadno, vrijeme sporo prolazi, kad ti je super vrijeme proleti...a zapravo je iluzija da protice brze ili sporije, vec cisti subjektivni dozivljaj. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука