Grizzly Adams Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Пази, ја сам једном к`о клинац из корнера дао гол, па су ме носили другари као Марадону. Само им никад нисам рекао да уопште нисам хтео да шутирам у гол, хтео сам да добацим некоме ко је стајао скроз на другој страни... 0110_hahaha После сам скроз промашио лопту и шутнуо другара у ногу из све снаге, нисам мог`о да објасним да није било намерно. Он човек вероватно дан данас мисли да сам га намерно шутнуо... И од тада више не покушавам уопште. Ignjatije, Срђан Шијакињић, DYNABLASTER and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Ja generalno nemamneka interesovanja,pišem samo šta mi padne na pamet pa kud puklo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Nemam pojma o... -Automehanici i svim sto ide uz to. -Zanatima raznoraznim,pogotovo elektrika i vodovod. -stranim jezicima (sem engleskog) -muziciranju (svirao sam nesto harmoniku i sintisajzer kao mali) -ne pratim sport,ali znam dosta sportova da igram. -ima jos dosta toga,al nemam pojma sta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 листа је подужа....за почетак - немам појма о физици, хемији, опери, скулптури,економији, праву, архитектури, машинству,електротехници, теологији,грађевинарству, рвању, теквонду, цртању, штрикању,.... ...наставиће се....... Џуманџи and Плутон је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 100,000 je ствари о којима немам појма, али ме и многе ствари зауставе да размишљам. У обичном говору оригинална - назив који се често користи за чудну особу, али сви не прихватају некритички овај језик, јер се ради о строгом смислу да сви остали буду не-оригинални / нешто попут копије - раније људи нису били срећни са овим, а данас их је све више срећних барбика . На пример имати појма о Николи Тeсли није нарочито оригинално данас, мада би било да се је у прошлом веку. Моја оригинаност је у 100,000 немам појма, а да је земља округла и да се креће око Сунца је од свих времена. Човек учи док је жив. Мало на тему, мало поред теме. sHa_sarcasticlol Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 сви су нешто као паметни и стручни за све области( мада налетео сам на једног лика који је стварно такав ) . Hvala,trudim se,zaista Џуманџи, Лидија Миленковић, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Поред свега што не знам, постоји нешто што је можда и важније од других ствари (мени), а то је да не знам да будем "вођа". Због тога сам пропустио многе прилике, што се послова тиче, јер ја сам одличан као пратилац, али вођа, то не. Пар пута сам био шеф, главни и одговорни, али мени буде жао осталих, тј. запослених, па будем доста попустљив. То, наравно, и није баш добро, јер људи често знају да искористе на погрешан начин. Када сам заменик шефа, помоћник шефа или како већ да се зове та позиција, ту сам већ јако добар. Надређени је дао инструкције које максимално поштујем и то захтевам и од других, јер не зависи само мој посао од тога, него и његов. Лидија Миленковић, Џуманџи, Broken and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Arsenija, Срђан Ранђеловић and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Ја појма немам да не волим. Јер, и када некога не волим, ја га потајно волим и ако такав неко оде, ја га никад не заборавим. Шта ћу, кад' ја стварно појма немам. Ја немам појма да мрзим. Јер, и када некога мрзим, ја га потајно не мрзим и ако такав неко оде, у себи успомену на њега држим. Шта ћу, кад' ја стварно појма немам. Извињавам се, дошло ми после Матије. На брзину је, морам да идем да радим, закаснићу 4chsmu1 Arsenija, Баба, DankaM and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Ne znam: -da se parkiram.... -da pevam -ništa o sportu i ne zanima me... -da vičem..... -zašto uvek pravim pogrešne izbore? .....mnoge stvari ne znam....ali ko pokuša da zna sve biće neznalica na kraju... -ne znam koji filozof je izrekao predhodnu misao.... -zašto gubim vreme na ovom forumu kad ima toliko stvari koje mogu da naučim... Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Računari...priznajem za mene velika enigma...tolika nepoznanica za mene da, kada želim odraditi nešto, osjetim strah da ću pogrešnim klikom nešto dići u vazduh. Ne umijem da funkcionišem u gužvi, galami, jednostavno tada blokiram i tražim dugme da se katapultiram u sigurnu zonu. Ne umijem da igram karte...baš ni jednu igru, što mi je trenutno na odmoru velika mana (sestre tvrde tako ) ПЧЕЛИЦА је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Vidim da se govorilo o fudbalu, pa rekoh da kažem da sam pravi tutumrak za svaki vid sporta . Ne ide mi čak ni šah, premda me ljudi iz nekog razloga smatraju za intelektualca (mora da je zbog naočara).Fudbal je jedan od retkih sportova koje volim. Inače, nekada sam trčao k'o blesav i znao da igram glavom solidno i to mu dođe to što se tiče mojih veština "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Тапушковић Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Питали Црногорца: Знаш ли да возиш авион? Одговара: Нијесам проба,а вјероватно умијем! Sophrosyne, Џуманџи, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Ја сам природни антиталенат за све спортове у којима се користи лопта, посебно би да нагласим да сам антиталенат за плес! Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука