Jump to content

Ја појма немам...

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

ja ne znam koji je dan, mesec ... pa po nekad i godinu zaboravim  4chsmu1

e onda tek mozete misliti sta sve ne znam  joooj pored toga...

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Priznajem da ne znam:

da heklam,

da predem vunu,

da sirim,

da vozim helikopter,

ne znam sva imena sedam patuljaka....

i mnogo toga još ...

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

Појама немам о

спорту. Дус дибидус

аутомеханици

енглски слабо знам

уметност и остали ручни радови ми никако не иду. Сликање, вајање, цртање... сам рукопис ми је катастрофа мани друго.

Ако се сетим још нечега јављам. Има доста ствари у које се слабо разумем. Али ово је врх  :)

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

....recimo za crtanje.....za matematiku i brojke uopste,,,da strefim u trenutku gde je levo a gde desno...i ima jos sigurno ponesto..... :0212_rolleyes:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Нисам антиталент, нити сам таленат. Не верујем у таленте, верујем у рад. Да сам раније верово у рад уместо у тленте много бих даље догурао раније. :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

На пример за оријентацију у новом простору. Да бих га (неки непознати део града) иоле добро упознао морам кроз њега дапрођем неколико пута и то пешака... :Р

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Не верујем у таленте,
ali je cinjenica da postoje....Gospod nam ih je dao....svakom po nesto....nismo svi za sve.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ali je cinjenica da postoje....Gospod nam ih je dao....svakom po nesto....nismo svi za sve.....

Ja u to ne verujem, ja mislim da si za ono sto volis, cega se uhvatis da radis.... ne verujem u biolosku preodredjenost da, naprimer crtas bolje od nekog drugog ili pises. :)

Подели на овим сајтовима

Волим традицију и волим тредиционалне песме да запевам на славама и на другим приликама , али ми поједини пријатељи кажу да ме тешко слушати , а ја шта да радим кад душа оће.  :D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Волим традицију и волим тредиционалне песме да запевам на славама и на другим приликама , али ми поједини пријатељи кажу да ме тешко слушати , а ја шта да радим кад душа оће.  :D

Moжеш ли ми препоручити неки етно на фазон "жали заре" 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...