keka Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 ja ne znam koji je dan, mesec ... pa po nekad i godinu zaboravim 4chsmu1 e onda tek mozete misliti sta sve ne znam pored toga... мирођија је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Priznajem da ne znam: da heklam, da predem vunu, da sirim, da vozim helikopter, ne znam sva imena sedam patuljaka.... i mnogo toga još ... Arsenija, мирођија and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 "Једина права мудрост је у сазнању да ништа не знаш." Сократ Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Појама немам о спорту. Дус дибидус аутомеханици енглски слабо знам уметност и остали ручни радови ми никако не иду. Сликање, вајање, цртање... сам рукопис ми је катастрофа мани друго. Ако се сетим још нечега јављам. Има доста ствари у које се слабо разумем. Али ово је врх Ayla and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 ...уметност и остали ручни радови ми никако не иду. Сликање, вајање, цртање... (lajk za ovo) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 А тек како ми рачуни не иду...заправо стоје и расту им камате... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Ne znam cemu " sluze " komarci ! Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Ja sam se ponovo rodio kad sam mogao mirno da priznam da nesto i ne znam Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 ....recimo za crtanje.....za matematiku i brojke uopste,,,da strefim u trenutku gde je levo a gde desno...i ima jos sigurno ponesto..... Млађони, Олимп and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Нисам антиталент, нити сам таленат. Не верујем у таленте, верујем у рад. Да сам раније верово у рад уместо у тленте много бих даље догурао раније. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 На пример за оријентацију у новом простору. Да бих га (неки непознати део града) иоле добро упознао морам кроз њега дапрођем неколико пута и то пешака... :Р Рада., feeble, Vesna Milovic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Не верујем у таленте, ali je cinjenica da postoje....Gospod nam ih je dao....svakom po nesto....nismo svi za sve..... Олимп and Фидер је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 ali je cinjenica da postoje....Gospod nam ih je dao....svakom po nesto....nismo svi za sve..... Ja u to ne verujem, ja mislim da si za ono sto volis, cega se uhvatis da radis.... ne verujem u biolosku preodredjenost da, naprimer crtas bolje od nekog drugog ili pises. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Волим традицију и волим тредиционалне песме да запевам на славама и на другим приликама , али ми поједини пријатељи кажу да ме тешко слушати , а ја шта да радим кад душа оће. Лидија Миленковић, Џуманџи, Иван Ивковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Волим традицију и волим тредиционалне песме да запевам на славама и на другим приликама , али ми поједини пријатељи кажу да ме тешко слушати , а ја шта да радим кад душа оће. Moжеш ли ми препоручити неки етно на фазон "жали заре" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука