JESSY Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ja u to ne verujem I think you`re wrong..... Vesna Milovic and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 e, da....ne znam ni da strikam.... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Moжеш ли ми препоручити неки етно на фазон "жали заре" :.mislise. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 :.mislise. Ненад Р. and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 I think you`re wrong..... This is an allusion to "The story of the talents"? Talent (latinski talentum, od starogrčkog τάλαντον, talanton 'ljestvica, ravnoteža') je povijesna mjera za masu u starih naroda. Iznos je varirao od naroda do naroda varira između 26 — 34 kg. Talent je bio i mjerom vrijednosti ekvivalentnoj istih masa plemenitih kovina.Talent je približno bio masa vode potrebna za napuniti amforu. Grčki ili atički talent iznosio je 26 kg, rimski talent bio je 32,3 kg, egipatski talent bio je 27 kg, a babilonski talent bio je 30,3 kg. Stari Izrael te još neke bliskoistočne zemlje prihvatile su babilonski talent te poslije promijenile iznos mase koji je ulazio u tu jedinicu. Novozavjetni teški obični talent iznosio je 58,9 kg. Drugi hebrejski talent bio je mase 34,272 kg, a iz njega su izvedeni mina (0,571 kg), šekel (11,424 g) i polušekel. Babilonci, Sumerani i Hebreji dijelili su talente na 60 mina, a svaka se dijelila na 60 šekela. http://hr.wikipedia.org/wiki/Talent_%28mjerna_jedinica%29 Nevena Zec and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 antitalenat za kuhinju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 antitalenat za kuhinju pa posto si musko, donekle je i razumljivo... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 pa posto si musko, donekle je i razumljivo... To je срамота, сви знају да су мушкарци скривени убер таленат за кухињу :Р Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 за мене су шпанска села - математика, физика, хемија, биологија, ликовна уметност, политика, економија, право.................. Јадранка-Дервента and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Дакле шта је то о чему ми појма немамо, где смо потпуни аутсајдери, не само да нас не занима него заиста нешто где се не би снашли никако, нешто што нам неиде... ? Односи са људовима Хемија. Нит' схватам, нит' покушавам, а и немам жељу од 7. основне. Знам шта је ха2О и Ау. Петрологија (управо научих да се то тако зове јер сам куцала "проучавање стена") Баба and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Питали Црногорца: Знаш ли да возиш авион? Одговара: Нијесам проба,а вјероватно умијем! То је Србин! Баба, Kaludjerovic Sreten, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Ja se sa parama ne snalazim ich. Ne znam da ih zaradim, ne znam da ustedim, nista se u finansije ne razumem, jedva uspem da prebacim evre u dinare i obrnuto... Al sto znam da ih potrosim...i evre i dinare i franke i forinte, a bome i kune... Blaža Željko, Џуманџи, Sanja Т. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 комуникација са људима, нити је знам нити имам жељу да је научим. Pancakes and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Дипломатија...па онда ништа од спортова не пратим сем ум.клизање, у аута се нимало не разумем, чини ми се помешала бих фићу и југића .... Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Hmh imenjače, kako da znam o čemu pojma nemam kad ...pojma nemam?! Velika je to oblast; ... bezobalna. Zato i pišemo ono za šta mislimo da znamo; toga je tako malo ... mnah ...mnogo ga je lakše nabrojati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука