Дејан Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Неки чланови ,и њихово схватање Бога и Православља ,су ме инспирисали да напишем овако нешто. Зато сам тему и покренуо у овом подфоруму. Сложићу се да је религија за сиротињу и контролу ширих народних маса,али Православље није религија,Православље је вера. Први векови хришћанства недвосмислено доказују се је Хришћанство вера интелектуалне елите. Хришћани су живели по градовима и сачињавали 10% становништва ,најобразованији и најбогатији део грађана. Митрополит Антоније Блум(војни хирург),на питање,ко од Британаца прима Православље,је одговорио ,само образовани и високо образовани!Обзиром да глупи људи од православља праве религију, поставља се питање где је њихово место у тој причи.Није Православље за глупе људе!Бог ће им на крају рећи,уђи сине у рај,ниси ти крив,једноставно ниси могао да скапираш...Није грех бити глуп... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 ''Kad umreš ti i ne znaš da si umro i nije ti teško,teško je drugima oko tebe.E pa isto je i kad si glup'' Da,greh je kad si glup jer tvoja glupost povlači za sobom mnoge druge stvari,još pogotovo ako imaš neku funkciju Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 a,greh je kad si glup jer tvoja glupost povlači za sobom mnoge druge stvari,još pogotovo ako imaš neku funkciju То би пре била неодговорност која укључује више страна. Разлика је као између лажи и преваре. Лаж није кажњива законом, а превара јесте. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Sta znam, mislim da nisi odabrao pravu rec, glupi ljudi ce pre poverovati hahahahaa 0110_hahaha Uostalom, sta znaci biti glup?! A to sto tvrdis kosi se sa istorijskim cinjenicama da su apostoli bili prosti ribari, nikako neki pametni umni najobrazovaniji najbogatiji sta ti ja znam... znaci treba prvo da se definise sta znaci biti glup. Glup po meni moze biti onaj koji nece da razume i nece da se menja. Nesto je drugo kad drugaru kazes glup si, to je sasvim drugo znacenje, prava glupavost ja ne znam jel to uopste definisano... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2013 glupi ljudi ce pre poverovati hahahahaa Наравно,хомос религиосус,он верује увек,шта год да му сервираш... cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 U taj čas obradova se Isus u duhu i reče: Hvalim Te, Oče, Gospode neba i zemlje, što si ovo sakrio od premudrih i razumnih, a kazao si prostima. Da, Oče, jer je tako bila volja Tvoja 8086.gif Лидија Миленковић, DYNABLASTER, Драгана Милошевић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ne mozes tako da kazes, jer glupih ima i medju najobrazovanijim i najbogatijim... Moze neko da bude obrazovan kolko oce, sve knjige da zna napamet a da bude glup u sustinskim stvarima... isto tako i najbogatiji, pa vecina najbogatasa su ustvari najgluplji ljudi 0110_hahaha Znaci nije bas tako kako si se izrazio... iako mozda i jeste, sve zavisi od toga sta se podrazumeva pod pojmom "glup". Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 U taj čas obradova se Isus u duhu i reče: Hvalim Te, Oče, Gospode neba i zemlje, što si ovo sakrio od premudrih i razumnih, a kazao si prostima. Da, Oče, jer je tako bila volja Tvoja Прост човек не мора бити глуп. Као што ни мудар не мора увек бити паметан. Олимп, Биљана, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Дејо, брате, једно питање. Пошто видим да ни ти ниси успео да се суздржиш, да ли то значи да је од сада дозвољено глупима рећи да су глупи или и даље да увијамо у обланде? feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Прост човек не мора бити глуп. Као што ни мудар не мора увек бити паметан. A el moze premudar da bude glup?. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Najgluplji ljudi koje ja znam su oni koji sve znaju. Malkolm Forbs Лидија Миленковић, DYNABLASTER and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Православље није религија,Православље је вера. Svaki sistem u kome je cilj ponovno uspostavljanje veze sa Bogom JESTE religija i ne moze biti nereligija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 A el moze premudar da bude glup?. Нисам толико мудар да бих знао одговор на то питање. Олимп, DYNABLASTER and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Evo jednostavno: ono sto nekog coveka cini glupakom je nemogucnost shvatanja istine. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Митрополит Антоније Блум(војни хирург),на питање,ко од Британаца прима Православље,је одговорио ,само образовани и високо образовани! Ово је врло занимљив податак "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука