Jump to content

Није грех бити глуп

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

mislim da grešiš... svi smo jedinstveni tj. unikati a ne jednaki

upravo priča o talantima to pokazuje - nekom je dao 20 a nekom 1 ali šta s njima radiš je najbitnije

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

теолошки гледано сви смо створени једнаки са истим предиспозицијама.

значи јесте грех бити глуп, али је још већи грех мислити да си паметан, а у ставри си глуп.

nije greh biti glup,ovo drugo je arogancija,biti glup i arogantan ne mora da ide nužno jedno sa drugim...

Подели на овим сајтовима

теолошки гледано сви смо створени једнаки са истим предиспозицијама.

значи јесте грех бити глуп, али је још већи грех мислити да си паметан, а у ставри си глуп.

Сви који мисле да су паметни, су глупи!

А бог је ту био великодушан,кад је делио памет, сви мислимо да смо паметни! :good2:

Подели на овим сајтовима

upravo priča o talantima to pokazuje - nekom je dao 20 a nekom 1 ali šta s njima radiš je najbitnije

Ти си менио исти ко сви интелектуалци, Твоја јединственост уопште не долази до изражаја.

Подели на овим сајтовима

to zato što se jedinstvenost projavljuje pre svega u živom odnosu a u tom smislu jesmo svi jedinstveni

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja ga u principu tako i razumeo.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...