w.a.mozart Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 mislim da grešiš... svi smo jedinstveni tj. unikati a ne jednaki upravo priča o talantima to pokazuje - nekom je dao 20 a nekom 1 ali šta s njima radiš je najbitnije Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2013 теолошки гледано сви смо створени једнаки са истим предиспозицијама. значи јесте грех бити глуп, али је још већи грех мислити да си паметан, а у ставри си глуп. nije greh biti glup,ovo drugo je arogancija,biti glup i arogantan ne mora da ide nužno jedno sa drugim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 теолошки гледано сви смо створени једнаки са истим предиспозицијама. значи јесте грех бити глуп, али је још већи грех мислити да си паметан, а у ставри си глуп. Сви који мисле да су паметни, су глупи! А бог је ту био великодушан,кад је делио памет, сви мислимо да смо паметни! :good2: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 mislim da grešiš... svi smo jedinstveni tj. unikati a ne jednaki upravo priča o talantima to pokazuje - nekom je dao 20 a nekom 1 ali šta s njima radiš je najbitnije Ти си менио исти ко сви интелектуалци, Твоја јединственост уопште не долази до изражаја. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 to zato što se jedinstvenost projavljuje pre svega u živom odnosu a u tom smislu jesmo svi jedinstveni Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 mislim da grešiš... svi smo jedinstveni tj. unikati a ne jednaki upravo priča o talantima to pokazuje - nekom je dao 20 a nekom 1 ali šta s njima radiš je najbitnije Ja ga u principu tako i razumeo. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука