Лапис Лазули Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 to se podrazumeva kamo srece kad bi se to podrazumevalo evo Boban gore razbi glavu iz cista mira covek 3006 and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Ja uživam najviše u seksu. Što se tiče same uživancije. Ali naravno, uživam i u mnogo drugim stvarima. Što se tiče plemenitih stvari (mada je i seks plemenita), post, bogosluženje, molitva, hranjenje mačaka, skupljanja suvog leba, pomaganje bakici da pređe ulicu ... pa nisu mi baž uživanje. Ali, i to se mora. Justin Waters, Драшко, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 kamo srece kad bi se to podrazumevalo evo Boban gore razbi glavu iz cista mira covek Што, шта му је? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Uživam u svim čarima života.Alkohol,hrana,sex,posao,čitanje knjiga,sport.Što reče onaj ludi zemunac : Драшко and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Ja uživam najviše u seksu. Što se tiče same uživancije. Што, шта му је? cekamo da cujemo odgovor izgleda da mu se nesto tu ne podrazumeva Лазар Нешић and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Пливање... Kaludjerovic Sreten, Иван ♪♫, Плутон and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Можда је бољи израз од уживања, израз, шта нас духовно испуњава. Мене заиста испуњава, или ако хоћете и уживам али то је једна димензија вишег уживања, па рецимо присуство Литургији у ман. Ковиљ. Ко је био зна о чему причам / византијско појање / имаш осећај да си на небу, да твоја тренутна реалност није од овога света......... Лапис Лазули, Anika and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Можда је бољи израз од уживања, израз, шта нас духовно испуњава. Можда не значе исто? Елем.... (овај Лепи ме претекне...увек...Хумберт пардон....па сад и Кратос) Секс, храна, кафа, друштво (одабрано), вожња, шетња, пливање (кад се натерам).... На негативној листи су : посао, скупови на које "морам" да одем.....састанци у школи Kaludjerovic Sreten, Лапис Лазули and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Аника постави тему али не рече ништа Neša_ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 A baš uživam kad je neka teška vrućina pa zveknem jedno ladno pivo do dva tri.Il posle jela kad zapalim pljugu.Bolje od keksa mislim plazma. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=OKP-6aKtacI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Можда не значе исто? Елем.... (овај Лепи ме претекне...увек...Хумберт пардон....па сад и Кратос) Секс, храна, кафа, друштво (одабрано), вожња, шетња, пливање (кад се натерам).... На негативној листи су : посао, скупови на које "морам" да одем.....састанци у школи Muzika te prosla? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 A baš uživam kad je neka teška vrućina pa zveknem jedno ladno pivo do dva tri ја бих "гостовао" код Наде МАцуре одма.... Neša_, Кратос and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Muzika te prosla? Музика је уживање само кад навежбаш.....кад се намучиш.... па онда тих пола сата Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 ја бих "гостовао" код Наде МАцуре одма.... Možda ako si slojevito obučen pa doživiš toplotni udar. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука