МилошБГ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Uzivam najpre da se igram i boravim sa cerkicom,opcinjavaju me svaki dan njene nove reci,novo sklapanje recenica,osmeh...uzivam da budem sa porodicom. Uzivam u citanju raznih knjiga,pre svega duhovnih,a onda i politicko-istorijskih... Uzivam da slusam muziku,pretezno duhovnu,pa onda rep (ljubav iz mladjih dana) Uzivam da jedem i spremam hranu,nazalost to uzivanje me kosta gojenja,a onda i dana kad se ustrucavam... Uzivam da igram basket sa drustvom Uzivam da gledam i pratim svoj klub Uzivam u setnji,uzivam u svom gradu Uzivam da odem do Celija,do Lelica Uzivam da odem u parohijsku crkvu Uzivam u prolecu,rano-jutarnjem cvrkutu vrabaca Данче*, Anika, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Uživam kada cepamo glodare. Плутон, Kaludjerovic Sreten and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Pa te razne monaške i kvazi-monaške knjižice koje razni izdavači povezani sa SPC štampaju radi inspiracije vernika, a često u realnosti dovode do prelesti i sablazni. Pa teško da mogu da idu zajedno asketski način života i odricanje od ovoga sveta sa uživanjem u slastima koji ovaj svet pruža.Već smo nešto načeli na tu temu sa Rapsodijom koja se gnuša izraza uživanje. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Волим да замишљам како ће грешници после смрти да оре, а ја одозго да их гледам и смејем им се ко што се они мени сад смеју. То ми даје снагу да будем праведник, проповедник, аскета и судија у овом животу. Велико је моје бреме, али кад су могли свети да га носе, није ни мени тешко. Зато сам и на овом форуму, врло често замишљам страшне муке које чекају већину вас са друге стране монитора. Paradoksologija, Плутон, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Пливају. Ваљају се они бедници што имају само да покрију под. Није то ништа, код нас се мала деца играју с новчаницама од хиљаду милијарди Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 па шта радиш до сад, ено Кратос чека! Не секирај се, не чека мене сигурно. ("волим, волим, волим, волим жене..." ) "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Пливају. Ваљају се они бедници што имају само да покрију под. I to je previse, skromnom hriscaninu treba toliko samo da pokrije TV mesto miljea. Иван ♪♫ and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 цепам дрва вучем воду са бунара о, како дивно о, како чудесно P.S. https://www.pouke.org/forum/topic/36085-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BC%D0%B0/page-8#entry1416911 Kaludjerovic Sreten, JESSY, Deja Vu and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 цепам дрва E ja znam u ovome bas da uzivam, al ozbiljno. Плутон, Kaludjerovic Sreten, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Не секирај се, не чека мене сигурно. ("волим, волим, волим, волим жене..." ) Откуд знаш, јел ти реко? Боље ти то провери с њим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 E ja znam u ovome bas da uzivam, al ozbiljno. исто, само слагање после је смарање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 S obzirom šta je sve radio, mene čudi odkud to da on sad bude to što jeste. Јој човече, молим те не почињи! Бар не на овој теми. Тражићу да те избаце по кратком поступку. Осуђујеш човека кога и не знаш, а он је сам себи највећи критичар и далеко је нормалнија и чистија душа него што то многи могу да претпоставе. п.с. Молим те, немој даље! Neša_ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 исто, само слагање после је смарање Svakako, zato ja to pobacam na kamaru ili ostavim nekom da on slozi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Сад ми чудно кад спојисте теме, одједном 12 страница. Не волим теме са пуно страница, изгубимо се. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 исто, само слагање после је смарање E kod mene nema slaganja ,sve što se icepa ide odmah u kotao. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука