Jump to content

У чему највише уживате....?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

A ta duhovna uživanja nemaju veze sa dejstvom hormona koji se luče u tvom mozgu prilikom impresija koje primaš putem čula?

Па ја их и не зовем уживањима , већ вишим стањима духа............

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 356
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

da znas malko nikad ono ne bi napisala, jer u programiranju istu stvar mozes da uradis na hiljadu nacina ko i u seksu  :))

Nego....1000 nacina ... skidam sesir Kordune!

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Па ја их и не зовем уживањима , већ вишим стањима духа............

A ta duhovna stanja doživljavaš u telu ili van tela?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

e mogu izuzetno da cijenim kad neko pazi na sebe, kad trpi, odrice se, al da me laze, da mi se prodaje sa nekim maskama, e pa to je gore i od ....

Takve osobe su u manastiru.Ove su foliranti i licemeri.Spolja devica Marija unutra Lilit. :))

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

hiljadu nacina ko i u seksu

Зар није 1001 начин?

Ја нешто бројао па испало више  :)) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Oni se sexaju samo duhovno,na višem nivou od nas zemljanih. :D

Не, него неко само разликује и даје предност вишим стањима...........неко је кадар још на земљи осетити есхатолошко уживање...........земљани нису кадри :ani_biggrin:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Оно кад причаш само да би нешто рекао... jooojconfused1 

Трла баба лан...

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

забројао си се, 'оће мозак да побрљави у тим моментима :)

Којим моментима? Моментима бројања  :coolio: па знам да бројим 1,2,9,11, 28..

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Takve osobe su u manastiru.Ove su foliranti i licemeri.Spolja devica Marija unutra Lilit. :))

Сви процењују по себи, свиња свакако није кадра да разуме грациозност и лет једног албатроса. :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...