Jump to content

У чему највише уживате....?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Нова басна

"Свиња и албатрос"

били свиња и албатрос...свиња је...

Немоју ево ти фантастичан пример за еволуцију, па ко не верује ће поверује.

СВИЊА - ЕВОЛУЦИЈА - АЛБАТРОС  

Ја једино у ову еволуцију верујем...... :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 356
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Немоју ево ти фантастичан пример за еволуцију, па ко не верује ће поверује.

СВИЊА - ЕВОЛУЦИЈА - АЛБАТРОС  

Ја једино у ову еволуцију верујем...... :D

meni genetika zastekala , nisam dalje od goveda, nesto ne stima sa tom evolucijom, kod mene sve radi, al evolucija ne stima

Подели на овим сајтовима

Волим да правим музику, волим да свирам, а нарочито да импровизујем, то је моја прича кроз музику, испричам све и свашта, и да слушам музику, волим цвркут птица, и шуштање лишћа, и хујање ветра, тупкање по прозору и мирис кише, волим кад Сунце сија и пробија зраке кроз облаке, и чини боје јарким и бљештавим, волим маце, псе, птице, нарочито ми је задовољство да размишљам о животу и свим животно битним стварима, волим да возим бицикл, волим присуство драгих људи, и посебно волим богослужења... Ето толико за сад :)

ja brate volim da sutiram konzervu ulicom, nikad se popraviti necu

Подели на овим сајтовима

meni genetika zastekala , nisam dalje od goveda, nesto ne stima sa tom evolucijom, kod mene sve radi, al evolucija ne stima

Полако има дана .......не мож то одма........знаш ли ти колико је еволуција дуготрајан процес............веруј.........и по вери нек ти буде....... :)

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

тренунто највише уживам у сећањима на један дан...

ајд здраво!

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Полако има дана .......не мож то одма........знаш ли ти колико је еволуција дуготрајан процес............веруј.........и по вери нек ти буде....... :)

po vjeri nek mi bude drugarice! racunam i na onu tvoju pomoc sto sam te zamolio...

Подели на овим сајтовима

po vjeri nek mi bude drugarice! racunam i na onu tvoju pomoc sto sam te zamolio...

Sve je u srcu.......................valjda  ce cuti...........ja samo umem srcem............. i pozdravi........znas koga........ :mahmah:

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Najvise uzivam u vezama bez sexualnih odnosa, baziraju se samo na mazenju i poljupcima.

Подели на овим сајтовима

Nema dodirivanja intimnih mjesta, kontrolisano I kulturno.

'Си ти беше спомињао неке водитељке са Пинка? :)

Невезано за тему, само не могу да се сетим ко је.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

'Си ти беше спомињао неке водитељке са Пинка? :)

Невезано за тему, само не могу да се сетим ко је.

Jesam.

Подели на овим сајтовима

тренунто највише уживам у сећањима на један дан...

ајд здраво!

Dan kada si otkrio Inspektor Montalbana? :)

Cula sam da je krenuo novi serijal, moram da nadjem na netu. Suprug i ja smo bas voleli da gledamo...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...