Jump to content

У чему највише уживате....?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

c... jok... sve ili nista :cheesy3:

даклем, кекац, ништа не слушаш.....ниси добра....

а, сад тек видех твој одговор..... :good2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 356
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

izmedju ostalog ... najvise volem da gledam u zvezde...  :0222_shocked:

predivan osecaj  :D

Посебно је одличан осећај кад гледаш лежећи на трави или кад имаш телескоп или док пијеш пиво.  4chsmu1

И супер ми је кад замислим, тј. кад се баш концентришем на идеју да све те звезде, стварно постоје тамо негде, оооогроооомне и када замислим раздаљину од мене до њих и шта све има на тој раздаљини између нас... Онако, помало неухватљива мисао, додуше... :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Посебно је одличан осећај кад гледаш лежећи на трави или кад имаш телескоп или док пијеш пиво.  4chsmu1

И супер ми је кад замислим, тј. кад се баш концентришем на идеју да све те звезде, стварно постоје тамо негде, оооогроооомне и када замислим раздаљину од мене до њих и шта све има на тој раздаљини између нас... Онако, помало неухватљива мисао, додуше... :)

al stvarno superiska osecaj... 

mislim da bi to trebali svi cesce da upraznjavamo  :D

sa sve pivom  :pivo:

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

pecanje

b7xtsg.jpg

214cm14.jpg

2eulxxv.jpg

2j4xe7q.jpg

2rpdyxf.jpg

5yyoo4.jpg

97ruxg.jpg

30t3u9x.jpg

15532n7.jpg

1494mjk.jpg

33y105h.jpg

21b7trk.jpg

2117wwk.jpg

dqtclj.jpg

1040okx.jpg

4gbr6.jpg

2s5yvid.jpg

adna76.jpg

2dwdm5h.jpg

2epo5t2.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

A "keks" ništa?

To ti je default, podrazumevana vrednost, pa je besmisleno da se stavlja na spisak...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

izmedju ostalog ... najvise volem da gledam u zvezde...  :0222_shocked:

predivan osecaj  :D

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...