Драшко Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 и нажалост уживам у храни и слаткишима и у пиву понекад и вину и ....... у тв-у и ЖРУ-у имал краја овом мом спискету? JESSY and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 On 6. 8. 2013. at 19:46, Драшко рече волим да вежбам А ја бих вољела једном да те гледам док вјежбаш и свим срцем бих уживала у томе! Драшко је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2013 On 6. 8. 2013. at 19:46, Драшко рече највише уживам у ..... и у ...... волим да вежбам и да вежбам гимнастичке и сличне вежбе у кући (имам неки свој програм ал се некад и натерам на то) уживам кад пливам (где је тај аватар) и уживам да испијам дуууге кафе са драгим ми бићима уживам и кад сам са ћерком негде лепо и кад сам у расположењу па јој не сметам 4chsmu1 уживам кад сам например добро вежбао клавир и физичке вежбе, па сам се окупао , обукао по мом укусу и расположен изађем у град са женом на сладолед (плус је и она расположена 4chsmu1 ) шетам се Кнезом и само лепо мислим On 6. 8. 2013. at 19:52, Драшко рече и нажалост уживам у храни и слаткишима и у пиву понекад и вину и ....... у тв-у и ЖРУ-у имал краја овом мом спискету? what wonderful things.....!!! facenew22222222 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Uživam u planinarenju Uživam u prirodi Uživam da vozim bicikl keka, JESSY, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 On 6. 8. 2013. at 10:56, obi-wan рече izgubim se prosto u tim prostranstvima. Za mene je vasiona uvek izuzetna inspiracija. sam sam ti takav obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 У чешкању. Као прасе Драшко, Срђан Шијакињић and Gerhard је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 On 6. 8. 2013. at 19:46, Драшко рече волим да вежбам Da, podseti me Drasko - sad (tek) ucim da sviram klavir, i bas uzivam u tome... JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Ја сам вечерас уживао, кад сам сазнао одређене вести... мислим, исходе... резултате, хоћу рећи... 4chsmu1 Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 On 7. 8. 2013. at 0:36, Срђан Шијакињић рече Ја сам вечерас уживао, кад сам сазнао одређене вести... мислим, исходе... резултате, хоћу рећи... 4chsmu1 Зато ћеш се науживати у четвртак још више Милан Б, Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2013 ...ужива ли неко у фудбалу....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 On 8. 8. 2013. at 19:40, Joана рече ...ужива ли неко у фудбалу....? Мало је рећи ужива. 4chsmu1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Najlepsi i neopisiv osecaj mi je kada me moja deca zagrle.. u tome najvise uzivam...... Takodje uzivam u citanju dobrih knjiga, lepom vremenu... Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Није хедонистичка тема, мада може и тако да се схвати... Циљ је да разменимо искуства, неком може бити корисно и освешћујуће, а знамо да смо позвани да не закопавамо своје таленте. Дакле, шта вас испуњава? Ако није посао, које су то друге активности, хобији које имате, а који утичу позитивно на вас, где исказујете своју креативност, шта вас привлачи? Не мора бити да то иначе практикујете, али можда захваљујући теми почнете. Знамо сви за речи Достојевског "лепота ће спасити свет." Како доживљавате ову поруку и у чему ви препознајете лепоту? JESSY, Иван ♪♫, Goku and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Ih, mnogoo toga... Nemam posao, studiram biologiju a nju istovremeno dozivljavam kao hobi i volio bih tako da ostane... ucenje, citanje, promisljanje o tim temama zadnje 2god. me uveliko ispunjava, sobzirom da biologiju kroz osn.i srednju skolu nikad nisam nesto posebno zapazao niti se za istu interesovao, ali sam zadovoljan sto sam upisao pomenuti fakultet. Muziku volim pazljivo da slusam i istrazujem (pravljenje nekih mini-kolekcija vinyl, cd/dvd, cassette). U tome bas uzivam, cesto se i predoziram svim tim zvucima. Nisam muzicar, ali sam isao u muzicku skolu. Uglavnom slusam muziku sa americkog tla, nesto iz UK i sjevera evrope. Citanje. Trenutno me na scribd-u ceka preko 20-tak knjiga. Blagodarim svim tim vrlim ljudima koji dijele knjige preko net-a, jer najcesce ne mogu da nadjem ili sam lijen, ili nemam para da kupim neku knjigu. Kuhinja. To je ultimativno mjesto uzivanja ali i blagodarnosti. Volim kad mi se pruzi prilika da spremim svojima nesto fino, da ukrasim sto... trpeza je uopste neko specificno mjesto, jedenje i pijenje... Лапис Лазули, Караконџула, Иван ♪♫ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Хвала на учешћу у теми. Ево за тебе: Иван ♪♫, Лапис Лазули, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука