Jump to content

У чему највише уживате....?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

и нажалост уживам у храни и слаткишима  7896634

и у пиву понекад и вину

и ....... у тв-у и ЖРУ-у

:sossos: имал краја овом мом спискету?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 356
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 6. 8. 2013. at 19:46, Драшко рече
волим да вежбам

А ја бих вољела једном да те гледам док вјежбаш  0502_music  и свим срцем бих уживала у томе! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

највише уживам у ..... и у ...... волим да вежбам 0502_music и да вежбам гимнастичке и сличне вежбе у кући (имам неки свој програм ал се некад и натерам на то) уживам кад пливам (где је тај аватар) и уживам да испијам дуууге кафе са драгим ми бићима уживам и кад сам са ћерком негде лепо и кад сам у расположењу па јој не сметам 4chsmu1 уживам кад сам например добро вежбао клавир и физичке вежбе, па сам се окупао , обукао по мом укусу и расположен изађем у град са женом на сладолед (плус је и она расположена 4chsmu1 ) шетам се Кнезом и само лепо мислим :cheesy3:

On 6. 8. 2013. at 19:52, Драшко рече
и нажалост уживам у храни и слаткишима 7896634 и у пиву понекад и вину и ....... у тв-у и ЖРУ-у :sossos: имал краја овом мом спискету?

what wonderful things.....!!! facenew22222222

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Uživam u planinarenju

lonely+mountaineer+peak+blue+sky+horizon

Uživam u prirodi

findingbiki%25255B3%25255D.jpg

Uživam da  vozim  bicikl

160433564951f017bf99990530931484_orig.jp

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

On 6. 8. 2013. at 10:56, obi-wan рече
izgubim se prosto u tim prostranstvima. Za mene je vasiona uvek izuzetna inspiracija.

sam sam ti takav  :D

• Волим 1

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

волим да вежбам 0502_music

Da, podseti me Drasko - sad (tek) ucim da sviram klavir, i bas uzivam u tome...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ја сам вечерас уживао, кад сам сазнао одређене вести... мислим, исходе... резултате, хоћу рећи...  4chsmu1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 7. 8. 2013. at 0:36, Срђан Шијакињић рече

Ја сам вечерас уживао, кад сам сазнао одређене вести... мислим, исходе... резултате, хоћу рећи...  4chsmu1

Зато ћеш се науживати у четвртак још више :)

Подели на овим сајтовима

...ужива ли неко у фудбалу....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 8. 8. 2013. at 19:40, Joана рече

...ужива ли неко у фудбалу....?

Мало је рећи ужива.  4chsmu1 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...
  • 2 years later...

Није хедонистичка тема, мада може и тако да се схвати... :)

Циљ је да разменимо искуства, неком може бити корисно и освешћујуће, а знамо да смо позвани да не закопавамо своје таленте.

Дакле, шта вас испуњава? Ако није посао, које су то друге активности, хобији које имате, а који утичу позитивно на вас, где исказујете своју креативност, шта вас привлачи? Не мора бити да то иначе практикујете, али можда захваљујући теми почнете. :)

Знамо сви за речи Достојевског "лепота ће спасити свет." Како доживљавате ову поруку и у чему ви препознајете лепоту?

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ih, mnogoo toga...

Nemam posao, studiram biologiju a nju istovremeno dozivljavam kao hobi i volio bih tako da ostane... ucenje, citanje, promisljanje o tim temama zadnje 2god. me uveliko ispunjava, sobzirom da biologiju kroz osn.i srednju skolu nikad nisam nesto posebno zapazao niti se za istu interesovao, ali sam zadovoljan sto sam upisao pomenuti fakultet.

Muziku volim pazljivo da slusam i istrazujem (pravljenje nekih mini-kolekcija vinyl, cd/dvd, cassette). U tome bas uzivam, cesto se i predoziram svim tim zvucima. Nisam muzicar, ali sam isao u muzicku skolu. Uglavnom slusam muziku sa americkog tla, nesto iz UK i sjevera evrope.

Citanje. Trenutno me na scribd-u ceka preko 20-tak knjiga. Blagodarim svim tim vrlim ljudima koji dijele knjige preko net-a, jer najcesce ne mogu da nadjem ili sam lijen, ili nemam para da kupim neku knjigu.

Kuhinja. To je ultimativno mjesto uzivanja ali i blagodarnosti. Volim kad mi se pruzi prilika da spremim svojima nesto fino, da ukrasim sto... trpeza je uopste neko specificno mjesto, jedenje i pijenje...

Подели на овим сајтовима

Хвала на учешћу у теми. :)

Ево за тебе:

9e014b1ac8130681c0ef1d5cb2559547.jpg

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...