Биљана Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Lejdi odlazi da potrazi slikarku Bilju ....u ataljeu na vrhu severne kule. А за то време у северној кули, сликарка Биља, у атељеу свом, малко дрема.....о бојама она сада снева "Ах, лејди Ларо опростите ми нисма Вас чула кад сте улазили! Реците лејди моја мила, која би ваша жеља била....!!!? Мој кист је као штапић чаробни све ће на платно он да "зароби"! Само лепоте овога света, птице, цвеће, лептире.......врелину лета! А можда је посебна Ваша жеља..... :.mislise. Реците лејди моја мила............која би то Ваша жеља била!!??? Ayla , obi-wan, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 srednji vek bez Turaka ne ide Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Moja žena slučajno bacila pogled dok sam pisao gornju rečenicu, inače ona ne prati forum...da ne dužim ,mislim da ću da napravim pauzu na forumu neko vreme. Ах, Doublebreath-u, витеже наш славни...... реците Вашој жени да игра је само ово..... да није тачно ни једно слово :) Arsenija, Лидија Миленковић, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 "Ах, лејди Ларо опростите ми нисма Вас чула кад сте улазили! Реците лејди моја мила, која би ваша жеља била....!!!? Мој кист је као штапић чаробни све ће на платно он да "зароби"! Само лепоте овога света, птице, цвеће, лептире.......врелину лета! Oprostite meni Vi... osmelih se previše kao u svoje odaje udjoh ja kroz vaša vrata ta... Kao prvo drago mi je što vas ugledah kako hvatate predah lepo je odmoriti se posle radnog dana pokraj slike jorgovana.... Vaše slike mnogo volim divne li su prekrase su.... Imam jednu želju samo naslikajte što vam volja eto to je volja moja Iz vaše kičice meke svaka mi je slika mila svaka draga kao vila... Napomenu imam samo to je mala molba, Damo poklon spremam za prijatelja svoga koji nadje princa moga.... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Kaži svojoj lejdi,časni Dablbrete Da si,kao i mi, ti veliko dete I nek se ne ljuti zbog sve naše šale Ko ozbiljno shvata još dvorske budale? Ova nam je tema osvežila dane A znaš da se smehom zaceljuju rane Volim_Sina_Bozjeg, Лидија Миленковић, Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Ево има годинице дана како краљу Владимире на поседу зулум учинио учинио, на сиротињу рају намет ударио ПДВ-а под облаке диго , јефтину је струју укинуо а бензина љуто поскупио па се мучи сиротиња раја на моје је шуме ударила, са дрвећа коре оглодала испод земље почупа корење ал и то бих му ја шумски ратниче опростио ал он увати силног баштована баштована, Драшка капетана који знаде руже окресати да их таквих ни код цара нема па му свеза руке наопако врже га на дно , у тамницу. Тако ми вере моје прађедовске и шуме ми мени поверене идем њега од ропства извући јал извући јал изгубити главу За мном иде војска одабрана пет стотина шумских вилењака а пред свиме је силни Леголасе што је кадар стићи и утећи, стрелом врапца међ оке погодити, не боји се никога до Бога Још ја водим Худога Робина и његову чету одметника Што се млад у шуму одметну због великог Владовог зулума Нека знаде краљу Владимире да без боја врћати се нећу Лидија Миленковић, Arsenija, Јанко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 naslikajte što vam volja Ако је тако дамо мила онада би ово моја жеља била Част ми је била лејди Ларо да за Вас ово сликам само П.С. Ово је заиста мој цртеж Лидија Миленковић, Arsenija and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Ал` прозбори ризничару Стево, Море краљу не дижи порезе, Народу је зулум дојадио, Сироте је намет ражљутио, На тебе ће сужњи дигнут` буну, Па ћеш краљу изгубити главу. Није Стеви до краљеве главе, Нит за благо што га Стево чува, Већ за вилу што јутра му краси, Због које је памет изгубио, Све би дао вилу да сачува. Него, не јавља се краљица нешто. Ајде кумо, не стиди се... Лидија Миленковић, obi-wan, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Част ми је била лејди Ларо да за Вас ово сликам само (Lejdi Lera gleda.......prekrsti ruke ispred nosa kao da se moli....i odgovara posle kratke pauze i gledanja u sliku...) Divno....Prelepo i bajno.... Draga Biljo , delo je sjajno... Ni više ni manje da vam stavim na znanje umetnost je vaša to što meni treba put do srca...put do neba... Ovo je slika za prijatelja moga što sad jaše konja svoga.... Poslaću poslugu moju da preuzme sliku ovu sliku lepu,sliku novu... (Lejdi se uz blagi naklon pozdravlja slikarku Biljanu i odlazi da dočeka Olimpa sa kim treba dugo da razgovara o reformi školskog sistema...) Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 već ceo vek al malo ko zna da si ti ustvari začarani princ Да, да.........ово је Драги, препознах га ја Драшко, Sara", Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 .....imam ideju...ako se ne pojavi kraljica....može da se kaže da je pobegla daleko sa Stevom.....i da ostavi pismo u sobi na stolu..... A ako se ne pojavi princ......,on može da padne sa konja i da slomi vrat....ja ću malo da plačem...pa ću da odem na selo i da tamo upoznam nekog dobrog čobanina sa kojim ću da imam decu.... ja ću da vam pošaljem pismo da sam dobro i da ne brinete....... Ali....neka radnja teče svojim tokom.... Јадранка-Дервента, Јанко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 uh hvala lady Laro ukočih se od jahanja.... ušao sam u zidine dvora odoh na tajno mesto sa kišom da razgovaram... ...princ više ne znam gde je posle ulaska u dvor završio se moj nespokoj. Nadam se srcu tvome i srcu njegovome. Arsenija, Јадранка-Дервента, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 :jtl2jq: spopadala neka sponzoruša deva. Ne primaj to k srcu,viteže stasiti, šta je bitno što si izgubio uvo važno da si druge delove sačuvo :0205_whistling:hahahhah priznajem da ni ja nisam tako fina da ne bih sa tobom napila se vina ali moj je Hasan poprilično jasan one ne meri triput da bi jednom seko ne gleda gde bije,odma krv prolije. :jtl2jq: :jtl2jq: :jtl2jq: Саро, хвала ти......добићу упалу стомачних мишића од смеха .. :jtl2jq: :jtl2jq: Биљана, Јанко and Sara" је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Освјежите се и окријепите Јанко, Arsenija and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 Jadranka,krčmarice draga,....ja sam danas nevesela....donesite mi brzo kafe,čaja i kolačića sa šećerom....jer sam postala zabrinuta,tužna,od princa ni traga ni glasa....danas sam tako bleda....i slaba....brinem i ne mogu da se utešim....jer princa nema pa nema....utehu ću potražiti u hrani da me od depresije štiti,čuva,brani.... Драшко, Volim_Sina_Bozjeg and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука