Arsenija Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 I dok princa svoga čeka....lejdi peva... niti spava niti sneva Ona čak i ne zeva samo peva samo peva.... http://www.youtube.com/watch?v=VGKhgdF9vWA Драшко, obi-wan, Sara" and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Svetli kralju dobro si na došo Ovde spletke opasne se kroje Samo reci,il prstom pokaži, Izvršavam sve naredbe tvoje. U dželata mašta ti je bujna Kad popije malo vina rujna Al je mala kazna za poneke Da im glave sa ramena slete Tvoga brata,klevetnika,Vladu, Rižničara i kraljicu mladu Sa junakom crnogorskim jednim Poslala bih na Bojanu Adu Od Jevrića,okrutnoga roda, Junak Ekrem neka im je kazna, :jelenk11: Da ih svojoj premudrosti uči, Nema ko će bolje da ih muči. Kajaće će se gorko posle toga Za izdaju svetog kralja svoga. verni dzela Sara Satara Volim_Sina_Bozjeg, Лидија Миленковић, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Na dvoru se uvek spletke pletu, ali kanap lek je svakoj laži. Nek vešala zanjišu se strašna, da vratovi izdajnika puknu. Ono što ni slutit na dvoru se ovom u glavama sve dvorjanske svite, to se zbiva u kraljevoj glavi. Osveta će strašna da se desi. Od najvećeg maga na tom svetu, iz najcrnje šume što postoji, veštac Tarot, Milan što ga zovu, dao Vladi, voljenome kralju, neku čudnu kuglu što sve vidi. Sad voljeni kralj u ložnici svojoj, izdajnike gleda na daljinu i sve zna šta će da se desi. Izdajnike gleda ko da su u sobi, pa okuplja svoje verne sluge, da im zbori rečima mudrijem: "Sluge moje, vi kraljeva đeco! Već je malo vremena i prošlo kako sam se okrunio vama. Svetu krunu našeg svetla oca, na glavu mi staviste i mačeve svoje podariste. Da vas vodim, da vam budem otac, da ratujem za kraljevstvo naše. Veća guja u nedrima leži, nego što je na ratnome polju. Prvo treba guju u krilima udariti tamo gde je slaba, odseći joj glavu i spaliti. Počujte me đeco moja draga. Ubijajte svakog klevetnika, i satrite sav taj pogan soj. Veliku nam bitku treba vodit. Pohitajte, već je možda kasno. Ne dirajte u žene i đecu, al muževe sve im pogubite. Биљана, Драшко and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 -заточен, пише писмо и за погубљење се спрема- Лејди моја драга Кћери моје миле На излазак пред Творца Ваш се отац спрема Нека туга вам у срцу не бива Нек се испуни што вам срце снива А у часу погубљења Тад молитву за ме Изреците најпре Да Творац ме спасе од вечне таме Гле крвник Владимир Што преко брата погази Дозна за нас одане Џорџу И час смрти долази Ах, у Бога је Срце милостиво Нек он и брату издајици опрости И све што је зло и криво Нек избави од пакости Свештеника старог Доведоше мени сада Исповедити се желим Ту ми лежи нада Чувајте нам Даблбрета И Болдрика старог Не дајте се уплашити И вере се држте Ближи се час Ко руже кад се секу Тад ће глава моја Отић низ пањ И крвце ће да потеку Господе смилуј се Мени грешноме И овом роду напаћеноме Утврди их све Да истину и љубав бране Утеши их кад ми главу Позобу Тауерске вране Збогом мили моји Време ми је (чује се добош) (стари свештеник исповеда сер Драшка) (одводе га) Јаков., Биљана, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 сер Драшка доводе на губилиште сештеник иде за њим и усрдно се моли све време бруји добош доводе га до пања из очију му клизе сузе, небо изнад Темзе никад лепше није било спуштају му главу једна слика му је у глави радостан је , ваља се као дете на житним пољима -крај- obi-wan, Биљана and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 @@Драшко, Ово је супер, али је тужно Драшко је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Доручак је спреман, а и хладно пиће Драшко, Биљана and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Доручак је спреман, а и хладно пиће На двору и данас весело биће Јадранка-Дервента, Драшко, Милан М. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 У подруму крчме "Код Јадранке" буди се Дабл...мамуран као сваког јутра. Снио је сан...велики црни даждевњак шета по дворској башти, изгуби се међ мирисним цвећем, и таман кад га заборавиш и почнеш да уживаш појави с његова одвратна глава из које се баца дугачки плави језик...и гледа очима као људским, као да ме сажаљева. Одвратан поглед. Треба ми Ајла да ми протумачи сан. Одлазим у њене одаје. Ајлаааа ! Ајлааааа! Arsenija, Јадранка-Дервента, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Дадиља се буди из ноћи пуне кошмарних снова. Угледавши дволитарски крчаг "ЛАВА" празан, схвати у чему је ствар, и истрчава међу остале дворјане носећи празан крчаг и вичући - НЕ ПИЈТЕ ОВАЈ НАПИТАК, ОВАЈ НЕКТАР ХМЕЉНИ!!!!!! Неко је отрова сипао у њега, па целе ноћи ми неке чудне слике санак терају !!! Sara", obi-wan, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 U tom, Boldrik ser Obiwan vraca se na konju iz svog zamka. Ulazi kroz juznu kapiju, gde ga niko ne vidi, sjase, i krene ka dvorcu, zastav opet u jednom delu vrta: "Kakva grozna tisina, zar je usred dana zaspala dolina? Ovde se nesto desava cudno, slutim zlo da je, oprez... oko da je budno..." (vadi do pola mac iz korica, i polako krece da koraca ka zadnjem ulazu sa te strane dvorca) "Ma `de li je sad moja dobra vila Darila? Kad mi treba nigde je nema, a ovde se nesto lukavo sprema! A nema ni ser Draska u vrtu..." Драшко, Јанко and Биљана је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 u vrtu aspide i guje snažne ali cvetovi pokrivaju sliku strašnu. Nešto se nadvilo na dvor naš a nije nam srećom zadnji čas. Kako glasnik veli ovo su sumnje korova celih. Niko nikad nadvladati dvor neće jer skupiše nas andjeli sreće. obi-wan, Биљана, Sara" and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Постајем нестрпљив. Ајлааааааа ! И даље је нема. Јел то чаробнице и виле данас имају неки сабор па су се све изгубиле. Овако је изгледала последњи пут кад смо се срели .... ... па ако је неко види нека јој пренесе да ми хитно треба. А она ће већ знати где ће ме наћи. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Ovde ništa nije kako nam se čini, Uz piće se pletu zavere i bruka, Ujutru se muče svi od mamurluka. Uz doručak nek se dele aspirini! Биљана, Лидија Миленковић and Broken је реаговао/ла на ово 3 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2013 Пријави Подели Написано Јул 30, 2013 Ovde ništa nije kako nam se čini, Uz piće se pletu zavere i bruka, Ujutru se muče svi od mamurluka. Uz doručak nek se dele aspirini! A tako cvetna je bila želja naša kad nam se prošlu noć napunila čaša. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука