Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 5 минута, Phoebe рече Vaša želja za mene je zapovest (ja sam već počela) Čekaj, a ko si ti? Kako se zove taj Veliki inkvizitor? Claude Frollo Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Управо сада, Снежана рече Твој и мој отац су били браћа по оружју, ти си твог оца наследио, мој отац није имао сина па сам ја наставила његов часни позив... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 A kako ces da se zoves? Daj neko zvucno zensko streljacko ime! Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, Рапсоди рече Па кад не могу да будем Камлет...ондаК бар нешто налик њему.... Rekao sam ja da si ti staromodna!!! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече A kako ces da se zoves? Daj neko zvucno zensko streljacko ime! Јасна Шекарић Лидија Миленковић and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 3 минута, Phoebe рече TIŠINA TAMO I DRŽITE SE TEME,NEMOŽEMO OVAKO DA SE DOGOVORIMO!!! Велика слова, витеже добри, о, да ти сада на знање ставим, као краљ могу, сам` ја да "трошим", и као краљ, да се са њима бавим! Обашка што си, рекла ономад, да `оћеш као мушкарац да трајеш, у овом водвиљу форумском добром, сам` немој после да се кајеш. Да се кајеш, због одлуке своје, у овој причи да мушко будеш, не замерам пуно одлуци твојој, и због тога нема да бринеш! Trifke, Рапсоди, Phoebe and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 8 минута, Рапсоди рече Ето пошто нико неће, ја ћу да будем дворска луда има свима све у брк да скрешем, па и краљу.... Води рачуна шта ћеш да кажеш, ма нек` си луда, твоје је право, ал` то те свакако неће спасти, од краљевске љутње-моје је право! Trifke, Рапсоди and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 @Phoebe A evo i slike tek da se upoznamo: obi-wan and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 5 минута, Милан Ракић рече Велика слова, витеже добри, о, да ти сада на знање ставим, као краљ могу, сам` ја да "трошим", и као краљ, да се са њима бавим! Обашка што си, рекла ономад, да `оћеш као мушкарац да трајеш, у овом водвиљу форумском добром, сам` немој после да се кајеш. Да се кајеш, због одлуке своје, у овој причи да мушко будеш, не замерам пуно одлуци твојој, и због тога нема да бринеш! Pa moram kad glumim Trifketa al ajd neću često, vaša visosti Ovo je super, mislila sam da si prepisivao ono pre Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, Phoebe рече Pa moram kad glumim Trifketa al ajd neću često, vaša visosti sto moras ko te tera "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Meni je jako zanimljivo da jedan deo zena ovde hoce da glume muske uloge! Samo primecujem! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 7 минута, Милан Ракић рече Води рачуна шта ћеш да кажеш, ма нек` си луда, твоје је право, ал` то те свакако неће спасти, од краљевске љутње-моје је право! Рећу ћу вала, шта ми на, кицошком срцу у трену лежи дворске луде ваљда зато и служе , да свима аХ....смеха и весељата пруже а ти краљу љутни се мало свирај, свирај, па за појас задени .... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 2 минута, Trifke рече sto moras ko te tera Niko al nemogu da odolimRadosti moja,dobrodosao i pitaj ako te nesto zanima u vezi foruma i biblijskih prevoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 19 минута, Рапсоди рече Ето пошто нико неће, ја ћу да будем дворска луда има свима све у брк да скрешем, па и краљу.... пре 15 минута, Рапсоди рече Па кад не могу да будем Камлет...ондаК бар нешто налик њему.... Јорик? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече Јорик? Нећу мртва дворска луда.... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука